به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، امین جعفری از طراحان این خودروی هیبریدی با بیان این که این خودرو حداکثر شباهت را به لحاظ کارایی به خودروهای مدرن داشته و همچنین از توجیه اقتصادی لازم جهت تولید انبوه برخوردار است، افزود: خودروهای هیبریدی دو منبع انرژی (برق – بنزین) دارند و نوع تعمیم یافته خودروهای برقی هستند که معایب خودروهای برقی و احتراق داخلی تا حدود زیادی در آنها بر طرف شده است.
وی افزود: در این خودرو از شاسی خودرو 206 به دلیل استانداردهایی که دارد استفاده کردهایم و بدنه آن از جنس کامپوزیت، فایبرگلاس است.
به گفته طراح این خودرو مصرف سوخت این خودرو 2.4 لیتر در 100 کیلومتر است و هزینه تمام شده برای ساخت آن بین 30 تا 35 میلیون تومان است.
امینی در خصوص وجه تمایز این خودروی هیبریدی با نمونههای مشابه اظهار کرد: در نمونههای مشابه خارجی دو موتور توسط دستگاهی به هم کوپل میشوند که این عمل بسیار پر هزینه است در حالی که در طراحی این خودرو، موتور بنزینی جلوی خودرو تعبیه شده و به چرخهای جلو نیرو میدهد و موتور برقی بر روی اکسل عقب قرار داده شده که به این قسمت نیرو وارد میکند.
وی همچنین ادامه داد: سنسورهایی در چرخهای جلو قرار دادهایم که در هنگامی که دو موتور همزمان کار میکنند آنها را هم دور میکنند.
امینی در خصوص نحوه شارژ این خودروها تصریح کرد: باتریهای این خودرو باتریهای دو کیلو وات بر ساعت هستند که هم با برق 220 ولت شهری شارژ میشوند وهم از طریق ژنراتوری که به موتور بنزینی وصل شده است.
به گفته وی هنگامی که موتور بنزینی در حال کار است ژنراتور به حرکت در میآید و تولید برق میکند و این برق در باتریها ذخیره شده و این موجب کاهش مصرف سوخت میشود.
محققان یک شرکت دانش بنیان در شهرکرد موفق به ساخت خودرو هیبریدی چهار نفره از نوع بنزینی الکتریکی با مصرف سوخت 2.4 لیتر در 100 کیلومتر شدند.