به گزارش مشرق به نقل از فارس، مسعود کیمیاگر گفت: افرادی که وزن بالادارند مستعدترین گروه برای افزایش میزان کلسترول خون هستند. در این بین افرادی که چاقیشان زمینه ارثی دارد نیز باید مراقب باشند که اضافه وزنشان از 5 کیلو بالاتر نرود.
این متخصص تغذیه گفت: افراد چاق باید میزان انرژی و کالری دریافتی از چربیها را به حداقل برسانند تا بیش از یک چهارم کل انرژی را از چربیها دریافت نکنند. این حرف در زندگی روزمره بدان معناست که روزانه فقط 3یا 4 قاشق غذاخوری روغن در غذا استفاده کنیم و آن هم فقط روغن مایع البته میتوان بعضی روزها از روغنهای حاوی امگا3 استفاده کرد.
کیمیاگر اضافه کرد: افراد چاق باید از لبنیات کم چرب استفاده کنند و میزان مصرف گوشت قرمز را باید به حداقل برسانند. گوشت سفید هم روزانه به میزان 60 تا 90 گرم یا 3 واحد گوشتاستفاده شود.
این دکترای علوم تغذیه اضافه کرد: در گروه غلات نیز باید از نانهای سبوس دار استفاده شود.
کیمیاگر گفت: مشاوره با متخصص تغذیه،داشتن رژیم غذایی مناسب، چکاب مرتب و اندازه گیری میزان کلسترول و داشتن فعالیتهای مناسب ورزشی میتواند از ابتلای افراد به تنگی عروق و سکتههای قلبی پیشگیری کند.
یک متخصص تغذیه گفت: کلسترول بالا در درازمدت میتواند عروق را تنگ تر کند و خطر بروز سکته قلبی را افزایش دهد.