به گزارش مشرق به نقل از فارس، مدت کوتاهی بعد از حادثه 11 سپتامبر بود که دولتمردان آمریکایی انگشت اتهام را به سوی تروریستهای طالبان نشانه رفتند و سپس مقابله با این گروه را بهانه لشکرکشی خود به افغانستان قرار دادند.
اما مدتی بعد از آنکه هیاهوی این ماجرا تا حدی فروکش کرد، محققان و دانشمندان مستقل با تخصصهای گوناگون با ارائه مستندات متقن، روایتهای دولتی از این حادثه را با چالشهای جدی مواجه کردند.
در واقع، کشف شواهدی از وجود ماده منفجره نانوترمیت در محل خرابههای برجهای دوقلو، سقوط عمودی برجها، گرد و غبار عظیم ایجاد شده و الگوی حرکت این گردوغبارها تنها بخشی از شواهد علمی است که دانشمندان بر اساس آنها بر روایتهای رسمی آمریکا از حوادث 11 سپتامبر خط بطلان کشیدند.
همین ماجرا که به دنبال خود سالها جنگ و کشتار غیرنظامیان را به همراه داشت، موجب شده هر نوع حادثه تروریستی در آمریکا که شهروندان آمریکایی را هدف قرار میدهد، با دلواپسی نگریسته شود؛ دلواپسی از اینکه این بار دولتمردان آمریکایی قصد دارند با کدامین پروژه، انگشت اتهام را به سوی مسلمانان دراز کنند. کمااینکه این نگرانی نیز پر بیراه نبود چراکه این بار نیز در حادثه بمبگذاری ماراتن بوستون، یکی از ویژگیهای مهمی که برای دو متهم به این اقدام تروریستی ذکر شد، مسلمان بودن آنها بود.
جالب اینجاست که رسانههای غربی با تاکید بر مسلمان بودن این دو مظنون، در گزارشهای خود نوشتند، «این دو برادر مسلمان، خواندن روزی 5 بار نماز را ترک نمیکردند.»
همین نکته موجب شد بار دیگر نفرت نسبت به مسلمانان و آزار و اذیت آنها در آمریکا افزایش یابد. صبح روز چهارشنبه 17 آوریل، در شهر ماساچوست یک مرد سفید پوست آمریکایی در حال دادن شعارهای ضد اسلامی، به سمت زن مسلمان محجبهای حمله ور شد. این زن که نامش «هیبا ابولابن» است در مصاحبه با روزنامه بوستون گفت: به همراه فرزندم در خیابان ماساچوست در حال قدم زدن بودم که مردی حدودا سی ساله در حالی که می گفت «لعنت به شما مسلمانان، انفجارهای بوستون کار شما مسلمانان است، شما تروریست هستید، از شما مسلمانان متنفرم» مرا مورد ضرب و شتم قرار داد و گریخت. پس از آن با پلیس تماس گرفتم و مشخصات ظاهری او را در اختیار آنان قرار دادم.
همچنین جمعه شب، هنگامی که یکی از مسلمانان در حال خارج شدن از مسجدی واقع در گاردن هیلز بود، توسط مردی که در حال دادن شعارهای ضد اسلامی بود، با اسلحه تهدید به مرگ شد.
این ماجرا نشان میدهد پس از حوادث یازدهم سپتامبر در آمریکا همه مسلمانان در این کشور متهم هستند مگر این که خلاف آن ثابت شود. با حادثه بمبگذاری در ماراتن بوستون، این فضا بار دیگر حاکم شده و بسیاری از مسلمانان هدف تعرض قرار گرفتهاند و حتی افرادی که ظاهر و شکل لباس پوشیدن آنها به مسلمانان نزدیک است نیز ممکن است مورد هجوم قرار بگیرند.
این در حالی است که این دو برادر چچنی، مدتی در شهر ماخاچ قلعه جمهوری داغستان روسیه زندگی کردهاند و در آن دوران نیز به خاطر انجام اقدامات تروریستی در داخل روسیه تحت تعقیب دستگاههای امنیتی روسیه قرار گرفتند. این دو مدت زیادی تحت تعقیب بودند ولی در نهایت توانستند به آمریکا فرار کنند.
علاوه بر این، هنوز انگیزه این دو از انجام این جنایت مشخص نشده که بتوان آن را ریشه در مسلمان بودن آنها دانست. با این حال، بهرغم این نکات، رسانههای غربی کماکان بر روی مسلمان بودن این دو متهم مانور میدهند.