پس از اعلام عدم احراز صلاحیت هاشمی که برای افراد زیادی که بر روی او حساب باز کرده بودند، غیر منتظره بود، رسانه های بیگانه که به موازات ثبت نام جلیلی برندسازی از او را آغاز کرده بودند، به فعالیت های خود شدت بخشیدند.

به گزارش مشرق؛ از هنگامی که تجارت و بازرگانی شکل گرفت، نام ها در آن نقش تعیین کننده ای داشته اند. نام سرزمین، شهر، تولید کننده، زمین کشاورزی، باغ و نظیر این ها مؤید کیفیت یا نقصان کالاهای مختلف اعم از مواد خوراکی، پوشاک، جواهرات، فلزات و ... بود؛ بدین ترتیب بود که در طول قرن ها، مارک، برند، لوگو، آرم و کلماتی از این دست به کلیدی ترین واژه های حوزه داد و ستد تبدیل شدند.

البته نام های ادوار گذشته و دوران معاصر در مواردی با یکدیگر تفاوت دارند، در قدیم کالا به اعتبار نام شخص تولید کننده و یا سرزمینی که در آن تولید شده بود، به فروش می رسید اما امروز کالا و خدمات به نام کمپانی و شرکتی به فروش می رسد که ممکن است حتی هیچ دستی در تولید اولیه آن نداشته باشد. از طرف دیگر در گذشته برجستگی یک نام در بازار نتیجه تبلیغ دهان به دهان افراد و نشان از رضایت مصرف کننده نهایی بود اما در دوران معاصر نام ها اعتبار خود را از رسانه ها می گیرند.

این رسانه ها هستند که یک کالا و خدمات را به جایگاه نخست بازار می رسانند و یا آن را در بدترین موقعیت قرار می دهند، به نوعی می توان گفت که امروز حیات و مرگ نام ها در دست رسانه ها بوده و رابطه مستقیم با نحوه ارتباط آن ها با رسانه ها دارد. در گذشته کالا از تولید کننده خود اعتبار می گرفت که اعتباری راست و موثق بود اما امروز این رسانه ها هستند که جایگاه کالا و خدمات را در بازار تعیین و برای آن ها اعتبار ایجاد می کنند.



قرن بیستم، قرن ظهور و بروز قدرت رسانه ها بود و قرن بیست و یکم عصر سیطره رسانه ها بر تمام ابعاد زندگی انسان. رسانه ها همان طور که حوزه های مختلف زندگی وارد شده و اثر خود را بر جای گذاشتند، در میدان تبلیغات نیز یکه تاز میدان شده و تجارت و بازرگانی را دچار تحول کردند. بدین ترتیب مفاهیم کلیدی بازاریابی مانند آرم، لوگو و برند نمود بیشتری پیدا کرده و هویت متفاوتی را کسب کردند. رسانه ها شخصیت و هویت برند ها را ایجاد کرده، شکل داده و نابود می کنند.



تاکنون ده ها تعریف برای برند(brand) ارائه شده است. انجمن بازاریابی آمریکا(1960) برند را بدین صورت تعریف می‌کند: «یک نام، واژه، سمبل، طرح یا ترکیبی از آن ها است که هدف آن شناساندن محصولات و یا خدمات یک فروشنده یا گروهی از فروشندگان به مشتریان و همچنین تمایز محصولات آن ها از سایر رقبا می‌باشد.

یک برند، به یک محصول یا خدمت ابعادی را اضافه می‌کند تا آن محصول یا خدمت از سایرین متمایز گردد. این تمایزها می‌تواند کارکردی منطقی، یا ملموس و یا حتی غیرملموس داشته باشد.» اما امروز این تعریف، یک توصیف ناقص از برند است. به طور کلی می توان برند را تصویر ذهنی شکل گرفته از محصول، خدمات، سازمان، کالا، شهر و حتی یک شخص برای مخاطب دانست، تصویری که حس خوب یا بد را برای مخاطب تداعی می کند. اگرچه صورت ظاهری برند در آرم، لوگو و نشان تجاری تجلی می یابد اما هویت اصلی برند چیزی است که در ذهن مخاطب و بوسیله تبلیغات شکل می گیرد. شخصیت برند مهم ترین عامل در تصمیم گیری مشتری به شمار می رود.

رسانه ها نقش ویژه ای در برندسازی و شکل دادن تصویر ذهنی مخاطب دارند. برندسازی(Branding) یکی از مباحث اصلی در حوزه مدیریت برند بوده و استراتژی های مختلفی برای آن وجود دارد. از آنجا که برندسازی هزینه و زمان زیادی را می طلبد بسیاری از تولیدکنندگان ترجیح می دهند تنها امور مربوط به تولید را انجام داده و مسئولیت فروش و برندینگ را به دیگران محول کنند. برای مثال قطعات الکترونیکی و کامپیوتری در کشوری مانند تایوان تولید شده و تحت عنوان یک برند ژاپنی یا کره ای به فروش می رسند و یا بسیاری از مواد خوراکی که در امریکای لاتین تولید می شوند با نام کمپانی های چند ملیتی به بازار عرضه می شوند. برندسازی مرحله ای است که طی آن سطحی از احساس در نسبت با کالا یا خدمات برای مشتری حاصل می شود، ارزش برند با دلبستگی احساسی مشتریان رابطه مستقیم دارد.

این رسانه است که هویت برند(Brand Identity) و شخصیت برند(Brand Characteristic) و تصویر ذهنی و احساس حاصل از این دو را در مخاطب ایجاد می کند.



دامنه ی فعالیت و اثرگذاری رسانه ها هر روز گسترده از قبل شده و عرصه های جدید را با چنان سرعتی در می نوردد که حتی صاحبنظران و محققان نیز فرصت ارزیابی و تولید نظریه  را ندارند. اگر در گذشته ابتدا تئوری و نظریه ای داده می شد و سال ها بعد به واقعیت می رسید.

امروز محققان و صاحبنظران به جای ارائه ایده های نو، مشغول شرح و تفسیر اتفاقاتی هستند که در سال های اخیر به وقوع پیوسته و یا اکنون در حال روی دادن است. یکی از نقش آفرینی های رسانه در قرن بیستم و به خصوص بیست و یکم برندسازی در حوزه سیاست است. رسانه ها اعم از سینما، رادیو و تلویزیون، نشریات و ... در حوزه سیاست از افراد، احزاب، کشورها، مکاتب و اندیشه ها برندسازی می کنند.

نمونه ی بارز این برندسازی ارائه تصویری غیرواقعی، خشن و بدوی از اسلام در انواع مختلف رسانه های غربی است، تصویری که احساسات مختلفی نظیر ترس، تنفر، انزجار و مانند اینها را در مخاطب ایجاد می کند.


 
پس از پیروزی انقلاب اسلامی رسانه های غربی طبیعتاً به برندسازی از انقلاب اسلامی و امام راحل رحمت الله علیه پرداختند، اما با گذشت زمان و بدست آوردن پایگاه های رسانه ای در داخل کشور و پس از آن با رشد فناوری های نوین ارتباطی و دسترسی مستقیم به مخاطبان ایرانی، فرصت یافتند در داخل ایران نیز به برندسازی در بخش های مختلف بپردازند.

زمانی روزنامه های زنجیره ای و امروز سایت های زنجیره ای وظیفه دارند در تکمیل همتایان غربی خود از اشخاص و گروه ها برندسازی کنند. برندسازی سیاسی در ایران تقسیم بندی های متنوعی دارد، برندسازی از سیاستمداران و کشورهای خارجی در داخل کشور، برندسازی از افراد و جناح های مختلف داخلی برای مخاطبان داخلی و همچنین مخاطبان جهانی، برندسازی در رسانه های ضد نظام، برندسازی در رسانه های موافق نظام و ... انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مجال تازه ای همچون انتخابات-های گذشته برای برندسازی توسط رسانه ها فراهم آورده است.

رسانه هایی که به پیشواز برخی کاندیداها رفته و پس از رد صلاحیت کاندیدای مطلوبشان برنامه های خود را تغییر داده اند.


 
رسانه های داخلی و خارجی، فارسی زبان و غیرفارسی زبان ابتدا به پیشواز کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی رفتند. برندی که سال های گذشته بر روی آن سرمایه گذاری کرده بودند. در عرصه برندینگ تولید یک محصول یا خدمت تحت یک نام تجاری و در واقع پایه گذاری یک برند به زمان و هزینه زیادی نیاز دارد. در چند سال اخیر هاشمی رفسنجانی پس از دست دادن پشتوانه مردمی اصلاحات به عنوان چهره جدید تجدیدنظر طلبان مطرح شد و رسانه ها از وی تصویر یک اصلاح طلب (با مواضعی نزدیک به اپوزیسون، و با ارفاق مواضع نا ضد با اپوزیسیون!) به نمایش گذاشتند.

مهره قدرتمندی که در درون نظام قرار داشت و امکان کنار گذاشتن آن از سوی نظام به دلیل سابقه انقلابی گری، تصدی ها و مسئولیت ها و وجهه مردمی وجود نداشت.

همانطور که نام یک برند در ذهن مخاطب مجموعه ای خاطرات خوش و ارزش ها و در مواقعی خاطرات تلخ و ضد ارزش ها را تداعی می کند، هاشمی رفسنجانی تداعی گر تکیه گاهی قدرتمند، با نفوذ، سیاستمدار، اصلاح طلب و خواستار تغییر در ساختار حکومت ایران معرفی شد. با کاندیدا شدن هاشمی موجی از شادی در سایت های بیگانه، ضد نظام و اصلاح طلب داخلی ایجاد شد.
















 خاتمی به عنوان بِرند جا افتاده اصلاحات از روی تردید و یا زیرکی پا به میدان انتخابات نگذاشت، و طبیعتاً رسانه ها به سراغ هاشمی رفسنجانی رفتند

ساعات پایانی ثبت نام کاندیداها بسیاری از معادلات را بهم ریخت، در کنار ثبت نام هاشمی و مشایی به عنوان چهره هایی که در دو سال اخیر تبدیل به نمادهای مخالفت از درون نظام و مکتب ایرانی و قرائت التقاطی از اسلام شده بودند، ثبت نام جلیلی به عنوان سمبل مخالفت با سازش نیز چالش برانگیز شد.




با ثبت نام این سه چهره رسانه های بیگانه به روند برندسازی از هاشمی که از گذشته آغاز کرده بودند، شدت بخشیدند.

از جمله قوانین کلیدی در برندسازی می توان به قانون تغییر و قانون کیفیت اشاره کرد. قانون تغییر می گوید:

« نام های تجاری قابل تغییرند، اما به ندرت و در کمال دقت»

و قانون یکتایی نیز چنین حکم می کند:
«مهمترین بعد یک نام تجاری، ثابت قدم بودن آن است»

 

این دو قانون به خوبی درباره هاشمی اجرا شده است.


امروز دیگر نام هاشمی که روزگاری عالیجناب سرخ پوش سابق اصلاح طلبان بود، در کنار خاتمی مطرح می شود، اگرچه اسماً رهبری اصلاحات با خاتمی است اما در حوزه اجرایی و عملی هاشمی وجهه مطلوب تری دارد.

از طرف دیگر در چند سال اخیر هاشمی از مواضعش عقب نشینی نکرده و این یعنی هزینه ای که صرف برند سازی از او شده بود، به هدر نرفته است.

بدین ترتیب افراد زیادی خود را به زیر برند هاشمی بردند، افرادی که در روزهای منتهی به ثبت نام کاندیداها مرتب تکرار می کردند که در صورت حضور هاشمی انصراف خواهند داد. این افراد همچون تولید کنندگان تایوانی علاقه و یا قدرت این را نداشتند که خود به عنوان برند مطرح شوند لذا مجبور بودند در بازار رقابت سیاسی خود را به برند شناخته شده ای منتسب کنند.











      
لزوم استقبال از هاشمی 79 ساله توسط رسانه ها نیز با استفاده از قواعد برندسازی قابل توجیه است. مدیریت برند سه حوزه اصلی ساخت، توسعه و ممیزی برند را در بر می گیرد. در مرحله ساخت برند از جمله مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که احتمال شکست برندهای جدید بسیار بالا و بیش از 50 درصد است.

در واقع رسانه های معاند و یا در بهترین حالت رسانه های داخلی سازشکار و غیرانقلابی امکان برندسازی از چهره های جوان تری را نداشتند و مجبور بودند به چهره های قدیمی اکتفا کنند؛ خاتمی که همواره در تردید است؛ موسوی به عنوان مهره ذخیره روزهای مبادا مورد استفاده قرار گرفته بود و بیشتر نیروهای اصلاح طلب نیز در خارج کشور با اظهارنظرهای شاذ، روابط غیر اخلاقی، رفتارهای سبک و مانند این ها شأنیت حضور و بکار گرفته شدن را نداشتند.

بنابراین در حالی که احتمال شکست برند جدید بالا بود لاجرم باید از تنها گزینه باقی مانده که همان هاشمی بود استقبال می شد. در مرحله توسعه برند، پس از جای گیری یک برند در بازار باید ویژگی ها، ارزش ها و خصوصیات متمایزی با توجه به شرایط بازار برای آن طراحی و ایجاد شود. در مرحله ممیزی نیز سازمان با مانیتورینگ بازار سعی می کند برند را در ذهن مشتریان و در نتیجه در بازار تثبیت کند. این دو مرحله هر دو در سال های اخیر برای هاشمی به اجرا در آمده است. مبتنی بر شرایط سیاسی ایران هاشمی ویژگی های یک اصلاح طلب منجی را در رسانه های اپوزیسیون و در طی 4 سال جایگاه تثبیت شده ای نزد بسیاری از مخالفان نظام و یا مخالفان جبهه مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی پیدا کرده است.
      
     









      
 
از طرف دیگر هاشمی به لحاظ پتانسیل های ویژه ای که داشته و دارد، توانست به عنوان یک برند رهبری و فراتر از یک برند معمولی مطرح شود. در حوزه برندینگ "برند رهبری" هنگامی مطرح می شود که یک سازمان مدیران و رهبرانی را پرورش می دهد که در راستای برآورده کردن انتظارات مشتریان و سرمایه گذاران عمل می کنند، این مدیران وظیفه دارند در کارکنان شرکت، باور لازم جهت تولید محصول و خدمات مطلوب بازار را ایجاد کنند.

 به طور کلی "برند محصول" خروجی شرکت و سازمان است اما برند رهبری رفتار و منش مدیران و کارکنان سازمان را در نسبت با خواسته مشتریان، بازار و سرمایه گذاران تعیین می کند. با این تعریف هاشمی تبدیل به برندی شد که می توانست بسیاری از نیروهای اصلاح طلب و حتی اپوزیسیون را رهبری کند.
      
      
 
























 
پس از رد صلاحیت هاشمی که برای افراد زیادی که بر روی او حساب باز کرده بودند، غیر منتظره بود، رسانه های بیگانه که به موازات ثبت نام جلیلی برندسازی از او را آغاز کرده بودند، به فعالیت های خود شدت بخشیدند.


ادامه دارد.....
   


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 122
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • علي ۰۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    انصافا مشرق خوب وجالب بود.خسته نباشيد
  • ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    يك سایت نزدیک به دولت، از سعید جلیلی با عنوان «بشارت بزرگ» محمود احمدی‌نژاد نام برد و مدعي شد: «دنیا خواهد دید چگونه احمدی‌نژاد بار ديگر همه را مبهوت سیاست و تدبیر خویش خواهد کرد.» سایت «رایحه ظهور» که از سوی سازندگان مستند جنجالی «ظهور بسیار نزدیک است» اداره می‌شود٬ با انتشار یادداشت و تصاویری از سعید جلیلی٬ از وی به عنوان «گزینه نهایی» احمدی‌نژاد در انتخابات نام برده و جلیلی را با عنوان مردی از تبار «جهاد» و «شهادت» نام برده که قرار است راه دولت احمدی‌نژاد را ادامه دهد و ادامه داده است: «کسانی که فکر می‌کنند احمدی‌نژاد سیاس و زیرک به راحتی در حال محو شدن از آسمان سیاسی کشور است، سخت در اشتباه هستند. ...دوست و دشمن آن روزی به عمق سیاست و کیاست احمدی‌نژاد پی خواهند برد که ببینند وی چگونه با درایت و زیرکی به همراه خود معبری نورانی به سوی آینده باز کرد.»
  • ۰۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    بین جلیلی و ولایتی موندم. به نظر شما کدام بهتر است برای ریاست جمهوری؟
  • ی ن ۰۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    بسیار بسیار بسیار بحث جالبی را مطرح کردید حال کردم بی صبرانه منتظر ادامش هستم متشکرم مشرقیون
  • mojicivil ۰۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    از بیشترین چیزی که لذت می برم اینکه گزارشهای مشرق در سایتهای دیگه می بینم خودشون دنبال کارهای بیهوده و متلک زدن به دیگران هستن مشرق براشون گزارش تهیه می کنه
  • albert ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    میدونیم چی میخوای بگی اما حقیقته...
  • ۰۷:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    عزیز مراقب باش گناه حمایت از جلیلی مانند حمایت از احمدی نژاد نشه جلیلی همان مهره مخفی احمدی نژاد است که با بردن افکار به سوی مشایی می خواهند جلیلی بیاید وبا آمدن جلیلی احمدی نژاد ومشایی وارد دولت می شوند
  • ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    والعاقبه للمتقین
  • رضا ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    سایت شما بجز اسمون ریسمون بافتن کار دیگه ای هم می کنه؟؟؟
  • مهدي ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    من و خانواده ام 7 نفر به جليلي رأي ميديم
  • ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    مگر فتنه گر و سران فتنه و انحرافی و ساکتین فتنه و ... برند سازی نیست ؟ آدم نباید بی انصاف باشد - بی انصاف محال است ایمان داشته باشد
  • رضا ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    من میگم بر فرض اینکه ایران با امریکا کنار اومد ایران از حق مسلم خود انرژی هسته ای گذشت ایران با امریکا و اسرائیل دست دوستی داد بعد این رسانه های ضد انقلاب میخوان از کجا خبر بیارن شبکه های ضد انقلاب همشون باید تعطیل بشن وما بیشتر فکر این بد بخت ها هستیم اونا نمیفهمن
  • صدرا ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    بابا ! بنده خدا هاشمي كه ديگه نيست چرا دست از سرش بر نميداري مشرق
  • خودش ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ببین بیگانگان کی رو بیشتر تخریب می کنند. اون وقت می فهمی که جلیلی یه چیزی داره که ولایتی نداره
  • جلال ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جدا کشف بزرگی مواظب باش !
  • محسن ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    كسي كه با سكوت كنندگان فته عقد اخوت بسته و مي خواهد كابينه اش معتدلين(ليبرال ها) باشند معلوم است كه اصلح نيست!! جليلي سالم تر است
  • رضا ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    حقیقتا اگه احمدی نژاد دنبال حمایت از جلیلی بود حمایتش رو آشکار نمی کرد ... البته همونطور که شما گفتید، اگه سیّاس و زیرک باشه مطمئنا در شخصیت و ویژگی های جلیلی چیزی نیست که احمدی نژاد رو مجاب به حمایت از ایشان بکنه ...
  • ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    منم اولش مردد بودم ... ولی کم کم دارم میرم سمت انتخاب جلیلی... شما هم فکراتو بکن
  • حسن ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    درود بر یاران احمد دلاور .... یا زهرا
  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    شما ترشی نخوری شاید بشه این تحلیلتو تو محله رشد نونهالان نوشت واسه لبخند کوچولوها...
  • ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ما هم 2 نفریم و انتخابمون جلیلی شد ...
  • حسن ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلیلی=احمدی نژاد ائتلاف عدالتی
  • سید مصطفی ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    همان طور حضرت آقا فرمودند برای انتخابتان حجت شرعی داشته باشید حجت شرعی رجوع به افراد عادل ومورد اطمینان و آگاه به امور دین وسیاست وآشنابا تفکرات افراد و جنا حهای مختلف است برهمین اساس نبایدفریب ظاهر وشعارهای عوامفریبانه برخی کاندیداهای محترم را خورد
  • ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    برادرجان نه تنها دست ازسرش برنمی داریم بلکه بایدبیایدودلیل حمایتهای بی چون وچرایش از عطاالله مهاجرانی وبهزادنبوی وجواسیس دیگررابگوید
  • ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    فقط.......جلیلی
  • ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    رای به ولایتی آرامش بیشتری به افکار من میده.
  • مالك ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    نامزدمعتدل آقاي قاليباف هست. نه جليلي و نه روحاني ونه ولايتي
  • ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ما جوانان هیئت عاشقان ثارالله حمایت کامل خودمون رو از برادر انقلابی و بسیجی حقیقی و نه شعاری ، مرد واقعی عمل ، دکتر محمد باقر قالیباف اعلام میکنیم و از رسانه خوب و انقلابی مشرق میخواهیم ، پیرو انتشار مشتند تخریبی علیه دکتر ، از طرف بی بی سی فارسی و همچنین جریان انحرافی ، و همچنین انتشار توهینات مکرر در روزنامه های دولتی ، همانند روشنگری های قبلی خود ، اقدام به انتشار مطلبی ویژه با این موضوع نماید تا حقی ضایع نگردد . به امید پیروزی ایران عزیز
  • ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلال، کشف بزرگ اینه نه اینکه بعد اینکه جلیلی هم اوومد باز بگید کاری باهاش نداشته باشید تا دورش تموم شه
  • ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    لعنت بر شماها که مثل جریان انحرافی دنبال دو قطبی سازی هستید. دوقطبی جلیلی-هاشمی. تف به این سیاست نجستون
  • میثم ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    چسبوندن سعید جلیلی به احمدی نژاد و دولتش خیانت و توهم !!
  • ابراهیم ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    فکر کنم جلیلی بهتر باشه
  • ابراهیم ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    فکر کنم جلیلی بهتر و اصلح تر باشه(نظر شخصی)
  • ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    خب پس با این حساب دیگه باید جلیلی رو رئیس جمهور بدونیم دیگه...9 تا رای آورد همینجا!
  • ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ولايتي ولايتي...
  • مشرق نیوز دات آی آر ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    زنده باشی دلاور
  • علی ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    من و خانواده ام به احساسات رای نمیدهیم ؛
  • نا شناس ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    درود بر محمود جلیلی نژاد
  • آشنا ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    چهار سال پیش به هشدارهای محسن رضایی توجه نکردیم ؛ امسال هم اسیر احساسات و غوغا سالاری هستیم .
  • میثم صفائی ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    فکر کنم یکی از شاگردایه استاد عباسی این کار زیبارو ارائه داده باشه به هر حال کار هرکی هست دمش گرم
  • ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلیلی درک صحیحی از مسائل اقتصادی نداره ولایتی دید کاملتری از مسائل اقتصادی داره و در امور سیاسی و فرهنگی هم نخبه اس.
  • ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    آی گفتی آرامش فکر ! حرف دل منو زدی .
  • رضا ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    قیاس مع الفارق می فرمائید در اینکه احمدی نژاد کارهای شاخص زیادی داشته است اما ضعف هایی نیز داشته که باعث از چشم افتادن مومنین و هوادارارن خود که بیدریغ از او حمایت کردند شدا ینکه رهبری تاکید دارند رئیس جمهور بعدی ضعفهای رئیس جمهورهای قبلی را نداشته و نقاط قوت را ادامه دهد را در روسای قبلی نقاط قوت چندانی ندیده ایم (سفرهای استانی و حضور در دورترین نقاط و شناسایی و حل مشکلات مردم ،اجرای طرح هدفمندی که دولتهای قبلی واهمه اجرای آنها را داشته اند ، ساخت مسکن مهر و...) مطمئن باشید ضعفهایی که در سالهای آخر دولت میبینیم که البته با شرایط فعلی تحریم و سودجویی برخی افراد انحصار طلب و عدم تعامل سه قوه بوجود آمده در دولت آقای دکتر جلیلی نخواهیم داشت
  • رحیم ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    درود بر جلیلی قهرمان ما انتخابمان جلیلی است.
  • ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ما هم خانوادگی به جلیلی رای میدیم یه پدر و مادر 5 تا بچه دو تا دوماد دو تا عروس همه جلیلی
  • فهیم ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    خواهشا جلیلی رو به احمدی نژاد تشبیه نکنید. شاید کلیات گفتمانشون تا حدی شبیه به هم باشه اما پیشینه ی جلیلی نشون میده احمدی نژاد دوم نیست و نخواهد بود.
  • saeidhp ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    به صحبتهای رهبری دقت کنیم متوجه اصلح میشویم
  • ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    قطعا ولایتی
  • حسن ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلیلی= احمدی نژاد البته بدون جسارت و قدرت بیان و پول نفت
  • رضا ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    عمق اعتقادات جلیلی به مراتب بیشتر از احمدی نژاده ...
  • ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    معتدل.......مگه آب و هواست
  • ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    زنده باد.................. .........................جلیلی
  • ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    فقط جلیلی.......
  • سالار ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    صدرا جان دقت نکردی این مشرق می خواد از هاشمی به کاندید خودش برسه...
  • ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    به گفتمان سازش رای نده .
  • ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    1 دونه مثبت کم کن اشتپ شد
  • میلاد ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    کارتون خیلی قشنگ بود. به امید پیروزی آقا سعید جلیلی
  • ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلیلی
  • فاطمه ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    سلام. به جليلي راي بده... چون غربي ها مثل ... ازش ميترسن!!! "شهيد زنده ما برگ برنده ما"ست
  • ممقانی ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    به نظر بنده تخریب آقای جلیلی در دستور کار شماست تا آخرش هم نگفتید که اگر جلیلی قطب سازش ناپذیری در مقابل غرب است باید تخریب در دستور کار رسانه هایشان باشد نوع تیتر زنیتان کاملا اخلاق انتخاباتی را زیر سوال می برد
  • ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ماشالله به مشرق
  • مونا ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    از خدا می خوام دکتر سعید جلیلی رییس جمهور آینده باشه
  • انقلابی ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    همش تخریب آیت الله هاشمی رفسنجانی . خوشحالم که به اهدافتون هم نمی رسید .
  • ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    روزنامه مردم سالاری نیز با انتشار مطلبی تحت عنوان " حضور دولتی ها در نشست انتخاباتی جلیلی" همین خط تخریب را به نوعی دنبال کرد
  • ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    به جلیلی رای بده چرا که انحرافیها خیلی خوشحال میشن!
  • جواد ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    در باره دوقطبی سازی باهات موافقم ولی این باعث شور انتخاباتی میشه و در شرایطی که دوقطبی نباشه بی نمکه
  • جواد ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    اگه اصلح را تعریف به مردمی بودن ، مکتبی بودن و ضد استکبار بودن تعریف کنیم ، فقط جلیلی میشه! انصافا بد میگم؟
  • محسن ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    راى ما فقط جليلى
  • ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    روزنامه اصلاح طلب آفتاب، در جهت تخریب جلیلی ،جلیلی را بعنوان گزینه نهایی احمدی نژاد معرفی کرد و در صفحات هشت و نه شماره امروز خود حسابی به این موضوع پرداخت
  • ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    روزان دیگر رسانه مخالف گفتمان سوم تیر نیز سعی کرد همین خط تخریب جلیلی را با تیتر " رونمایی از نسخه جدید احمدی نژاد" دنبال کند.
  • ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    : اینکه گاهی کسانی از رهبری زاویه گرفتند موجب ظلم به نظام و جمهوری اسلامی بود. جلیلی
  • طلبه تهرونی ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    این همه تخریب فقط واسه یه آدم!!!!! مگه قراره جلیلی چیکار کنه که همه اسفند تو آتیش شدن؟؟؟!!! از همین الان معلومه رئیس جمهور آینده کیه...میگی نه نیگا کن! نیومده اینقد ازش میترسن ...بیاد چیکار میکنن! ...هر کی که هستی(آمریکا)عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر(بدبخت!!). آخیش...دلم خونک شد... راستی یه خبر!! بچه های حزب الله لبنان تو حرم حضرت زینب مستقر شدن(یواشکی بگم بچه های سپاه قدس و فداییان هم اونجان) حالا بیبینم کی جرأت داره به حرم خانم چپ نیگا کنه!
  • نسترن ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلیلی
  • نسترن ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    این هم از اون گروه تخریبهاییه که بر ضد جلیلی میشه.بابا فکر جلیلی با محمود و اسفندیار اصلأ نمی خونه.جلیلی یه سرباز وفادار به رهبره.
  • ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    واقعا سايت شما و نويسندگان آن متحجر به تمام معني هستند
  • مهدی ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    درود بر قالیباف قهرمان ما انتخابمان قالیباف است
  • lind ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    اگر اصلح را تعریف به مردمی بودن،مکتبی بودن و ضد استکبار کنیم هم جلیلی میشه هم قالیباف اما اگر مدیر بودن را هم اضافه کنیم فقط قالیباف میشه
  • بالز ۱۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    قالیباف توانمند
  • دانشجو ۱۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    اگه انصاف داشتی می فهمیدی فتنه گران چه خونی در دل خانواده های معظم شهدا کردند و دل آنها که از جگر گوشه هایشان گذشتند را به درد آوردند کسی که میخواست انقلاب اسلامی که با خون صدها شهید از بچه و پیر وجوان و پسر و دختر حاصل شده را سرنگون کند یقین داشته باش که فتنه گر است اگر فتنه گر نبودند دشمنان اسلام و صهیونیست ها اینقدر از آنها حمایت نمی کردند برو تعبیرات قرآن در مورد دشمنی یهودیان کافر رابخون تا عمق دشمنی آنها را درک کنی قرآن از آنها با تعبیر "اشد بغضا لله"یاد می کند
  • hasan ۱۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    هر کسی به هر کسی دوست دارد میتونه رای بده پس لطف کنید نگید به کی رای بدین مهم نظر خودتونه موفق باشن همگی انشاا... که ریس جمهور بعدی کشورمان را اباد کند
  • شناس ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    سنگ كيو به سينه ميزني برادر؟ يه آدم زاويه گرفته از رهبري؟ يه آدم درگير مكتب ايراني؟ خواب تشريف داريد يا خودتونو به خواب زديد؟
  • ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    نامزدمعتدل آقاي قاليباف هست. نه جليلي و نه روحاني ونه ولايتي
  • محمد ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    جلیلی = احمدی نزاد روحانی، عرضی، حداد، رضایی رای خوبی ندارن اونایی که تصمیم قطعی دارن رای بدن به نظرم ولایتی از همه بهتره
  • قدرشناس ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    صدرا جان، ساده نباش داداشی، هاشمی هست. اگه نبود اونطرف واسش هزینه نمی کردن. هنوز باهاش کار دارن.
  • قدرشناس ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    درج این نوع مطالب نشانگر اینه که سطح فهم رسانه ای در حد عالی ست. عالی بود.
  • ۲۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    ام. پولاک» (مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه ای «سابان»، وابسته به «انستیتو بروکینگز» (برترین اندیشکده‌ی جهان در سال 2012)) تأکید می کند که: «هدف از اجرای این سیاست، تضعیف یا تحریک رژیم دینی ایران است تا مجبور گردد «سیاست های معترضانه خود در خارج از مرزها» را رها ساخته و با یک ائتلاف ملّی جدید یا اپوزیسیون در داخل مذاکره کند. در اصل، این سیاست در جستجوی یافتن «پاشنه آشیل» جمهوری اسلامی است تا آن را وادار سازد برای حفظ اقتدار خود، امتیازات ناخوشایندی را واگذار نماید ... نمی توان کاملاً مطمئن بود، امّا به نظر می رسد که به احتمال زیاد، آیت ا... «خامنه ای» باید در آینده به «مذاکره» با آمریکا و یا اپوزیسیون داخلی تن دهد.» («نظام سلطه در تدارک فتنه بزرگتر»- «رضا سراج»- «مرکز مطالعات راهبُردی و آینده پژوهی تابان»).
  • ناشناس ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    دکتر جلیلی هم روشنفکر است و هم دانشگاهی و مطمئنا هیچ ربطی به احمدی نژاد ندارد .
  • ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    معلومه قالیباف خداییش چند سر و گردن از بقیه بالاتر است و التزام عملی به منویات حضرت آقا داره.
  • حسین ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    قطعاً اشتباهی که سر احمدی نژاد کردیم. با همون مدل جوگیری در مورد جلیلی نمی کنیم و به آدم بدون تیم و عقبه رای نمی دیم
  • سید حسین ۰۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    باز هم فکر کن و روی صحبت های آقا تمرکز کن.بعد هم میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه بری ببینی که غربیا میگن چی،که برعکسشا انجام بدی.که از نظرمن،بیشتر دارن جلیلی را تخریب میکنن.
  • سید حسین ۰۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    مشرق!اجازه بده 7 تا مثبت بدم!!!!!!!!!!!
  • ۰۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    مشرق مردم رو چی در نظر گرفتی. خیلی ....
  • نادر ۰۲:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    یه نمونه از برنامه های اقتصادی آقای جلیلی رو میشه بگید ما که تا الان نفهمیدیم....قالیباف مرد عمل
  • ۰۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    با اون مقدمهء چند برابر متن! خیلی وقیحانه وخارج از نزاکت نسبت به یکی از ارکان انقلاب یعنی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی سخن سرائی کرده اید! با آسمان وریسمان کردن با نقل قولی از سید محمد خامنه‌ای به صرف انتصابش به رهبری انقلاب تعابیری نقل کرده اید که خود او و [..] بیشتر استحقاقش را داشته اند ودارند!چطور سیدمحمد خامنه ای حتی یک سمت کوچک از امام راحل نداشتند واکنون هم سمت هاشمی بسیار بالاتر از سمت تشریفاتی سید محمد خامنه ایست! شمارا به خدا بیشتر از این با اعصاب امت حزب الله بازی نکنید! سامان منافقین ومقمات امریکایی هر گونه ستایشی از آیت الله هاشمی داشته باشند به دلیل همان نفاقشان است ودستمایه شان سایت مشرق وامثال این سایت میباشد! مرگ بر منافقین و آمریکا!
  • سوره ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    شما نترس ما حواسمون جمعه اگه خودتو جیگر فرض کردی همه مردم رو جمع نبند
  • علیرضا ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    هیچ وقت از واقعیت فرار نکن ناشناس که حتی می ترسی اسمت رو بگی انحراف هاشمی یه حقیقت تلخه
  • ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    هر کاری بکنید باز هم نمیتونید جلیلی را تخریب کنید جلیلی پروندش سفیده
  • برزین ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    ایت الله حائری:زنده و جاوید باد دلهایی که از طرفین که قدمی به سوی هم برمی­ دارند. مبارک باد دست­ های طرفین که یکدیگر را می­ فشارند و رحمت بر زبان هایی که اخوت و برادری فراموش شده را به یاد می­ آورند. کاخی از آبرو، که دانه دانه آجرهایش از بی آبرو کردن برادران دینی به دست آمده، کاخ مبارکی نیست. شهرت و قلم و عنوانی که از این راه به دست آمده جز پشیمانی عاقبتی ندارد!
  • ناشناس ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    اوه چقدر نظر دادید. من هنوز فکر نکردم به کی رای بدم ولی احتمالا یکی از قالیباق یا جلیلی باشه.
  • همت ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    مام خانوادگی به جلیلی می دیم از بقیه اقایون عافل تره رو احساسات حرف نمی زنه مثل بقیه نیست که بگه حل مشکل جامعه خیلی راحته می دونه کشکی نیست
  • همت ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    افرین اقا رضا باهات سخت موافقم.من نمی دونم احمدی نژاد ک از هاشمی و خاتمی خیلی بهتر بود حداقل با مردم محروم زیاد می پرید وکمکشون کردولی هاشمی چی انگار نشسته بود رو تخت سلطنت
  • ایرانی مسلمان ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    بهتر از سایتهایی مثل ایسنا است که جز حرفهای بی ارزش چیزی برای کاربر نداره ودر اخر ادم فکر میکنه توی سایت های ضد انقلاب رفته تازه اسم دانشجو ها رو هم یدک می کشه از این جا میشه فهمید که چرا طرز فکر بعضی دانشجوها اینقدر پایین و هر کس حرفی رو زد بجای فکرو تامل که لازمه این گروه زود براش سینه چاک می دهند وزحمت چندین ساله پدر ومادرشون وبه باد میدن-اگه کاری از دستمون بر نمی یاد لا اقل دفاع از اسلام و انقلاب کنیم بجز اینکه مسلمان نباشیم
  • همت ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    به نظر من هرکی از رفسنجانی وخاتمی و روحانی حمایت کنه جو گیره و چشماشو باز نمی کنه یا دوران اونا در خواب زمستونی بوده همه بدونن ما با همه مشکلاتمون تازه داریم خودمونو پیدا می کنیم اگه دوباره روحانی یا عارف یا هاشمی یا خاتمی بیان روکار دوباره دوران وابستگی به غرب شروع می شه و خودمونو کم کم به امریکا واگذار می کنیم تغییرات اساسی درد داره ک تو دوره ی احمدی نژآد خصوصا این اخریا معلوم شد اخه هاشمی وخاتمی کاری نکردن ک تواناییاشون معلوم بشه
  • ابوذر ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    مردان الهی همواره در خروش و جاری‌اند و آسایش آنها در نهاد ناآرامشان بی‌قرار است،‌ کم نیستند آنانی که در خلوت شبانگاهی خود با ناله و آه سر می‌کنند و پیشانی عبودیت در پیشگاه داور یکتا و یگانه می‌سایند، کم نیستند رادمردانی که در جلوت نبرد و چکاکک شمشیرها پا در رکابند و از شبانگاهان تا سپیده‌دمان بر افسار گسیختگان می‌تازند و تا صبح ظفر ندمد از اسب ستیز با ستم پیاده نمی‌شوند، بسیارند هنرمندانی که بر عرشه منبر و یا سنگر خطابه دلها را می‌شورانند و به کوی مقصود کوچ می‌دهند، چه بسیار قلمهایی که رقص کنان دلها می‌ستانند و جانها را به دیار یار به پرواز در می‌آورند، فراوانند افرادی که نه زردی زر و نه سپیدی سیم و نه کرسی مقام و نه صیت نام بر آنها چیره نگشته، و فریبا نیامد، نادر نیستند آنانی که سر در گرو یار نهادند و تا بی‌خود شدن ازخود و پرگشتن از ساغر یار از پا ننشستند و از مرکب فرمانبری نیاساییدند تا آنکه امید فتح کاشتند و نوید ظفر درو نمودند، چه بسیار رادمردانی که تخم مصیبت در هاون صبر کوبیدند و تلخی آنرا نیوشیدند تا دیگران بر سفره شیرین ظفر برآیند و ازشهد آن ساغر بر گیرند. اما خدا شاهد است و پیام آوران او گواهی می‌دهند که بسیار نادرند اشخاصی که اینهمه را با هم دارند و در عین حال با نهایت سادگی و خلوص با تن پوش ارادت و کلاه خود معرفت درحالی که رگبار اهانت و دروغ و طوفان تهمت و افترا می‌بارد بار دیگر به میدان پا می‌نهند و پرچم عقلانیت و اعتدال را به اهتزاز در آورده و راه می‌نماینند، خستگان را توان و افسردگان را جان و تشنگان را آب روان و به ناباوران امید می‌نوشانند. صاحب این قلم که تنها بر تماشاگه راز برآمده، به ایران اسلامی افتخار می‌کند که سردارانی همچون هاشمی رفسنجانی را در نهاد خود پرورانده که به دماوند استواری می‌آموزد و بر پهنه نیلگون خلیج فارس دریادلی رسم می‌نماید، به شجره طوبی ثمردهی می‌آموزد و حنظل می‌خورد و عسل به بار می‌نشاند و کنار جهالتها با سلام می‌گذرد و از گذرگاه لئیمان با کرامت عبور می‌نماید. اکنون همگان بر امام راحل(ره) درود می‌فرستند که یار تنهایی او که با زنده بودنش نهضت را زنده می‌دانست اکنون شجر به ثمر نشسته‌ای کشته و می‌رود تا با تفکری عمیق‌تر و وسیع‌تر امتداد اندیشه‌اش را در روزگار نوین نمایان سازد و آینده نهضت را باخوانشی شایسته به گونه دیگر رقم زند، در دنیایی که خزف بجای لعل و وهم به جای عقل می‌نشیند ضروری می‌نمود تا فرزانه‌ای برخیزد و باطن اندیشه و جانمایه انگیزه امام راحل(ره) و نهضت بزرگش را نمایان سازد تا همگان بیابند به میزانی که صدف انقلاب سخت و دشوارست، گوهر آن نرم و گواراست. بر شما که نه تنها قهرمان بهرمانید بلکه پهلوان ایرانید از سر صدق و ارادت درود می‌فرستم و از درگاه خدایی که تنها به او پناه می‌برید و شکایت نمی‌برید می‌خواهم که نامتان را در صحبت عزت بلند دارد و آرزوی دیرینتان که نمایان ساختن ایران اسلامی سربلند غیور آباد و آزاد برای همه ایرانیان و ایران دوستان است در پیش چشمانتان برافراشته دارد.
  • ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    بله دکتر جلیلی آمد تا بازی باندهای ثروت و قدرت، ویژه خواران و تنگ نظران و دگراندیشان را به هم بزند از اینرو همه باید بدانند صدای پای یک انقلاب می آید. انقلابی هوشمندانه و بی سر وصدا پس جلیلی باید تخریب شود???
  • بصیرت ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    به این قضیه از یه زاویه دیگه نگاه کن.اگه ببینی کاندید مورد نظرت رد صلاحیت شده و دیگه خیلی مردم برات تره خورد نمیکنند تنها راه برای اینکه کسی که موافقش نیستی رای نیاره اینه که ازش تعریف کنی.
  • بصیرت ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    هردو خوب هستند اما برشی که جلیلی داره ولایتی نداره درضمن اطلاعات و تجربه ی سیاسی جلیلی به خاطر فعالیت هاش از ولایتی بیشتره.
  • ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    با این چیزی که شما میگی که نمیشه کشور واداره کرد.برنامه چی داره؟احمدی نژادم همین جور بود.
  • بصیرت ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    انتخاب احمدی نژاد در اون مقطع کار اشتباهی نبود.نمیدونم چرا این جمله ی امام یادمون میره که میزان حال فعلی افراد است.اصلا اگه بخوایم این طوری فکر کنیم شاید همه ی نامزدها مهره های مخفی احمدی نژاد باشند.
  • ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    میشه بگین شما از کجا فهمیدید از بین این همه نامزد جلیلی مهره ی احمدی نژاده.
  • بصیرت ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    انقلابی عزیز یه سوال؟ما هاشمی رو تخریب میکنیم یا عملکرد خودش و بچه هاش.مثل اینکه یکی داره از دیوار مردم بالا میره به مردمی که داد میزنند آی دزد بگی چرا تهمت میزنید داره میره عید دیدنی...البته منظورم مهدی و فائزه است و سکوت خودش که همین سکوت کم از کارهای بچه هاش نداره.
  • جواد ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    lمردم متوجه شده اند که دارند دکتر جلیلی را خراب می کنند (منحرفین +اصلاح طلب+انور آبی ها + عرب ها +...........همشون دست ذر دست هم ضد مقاومت ) ولی مردم در 24 خرداد جوابشونو قاطعانه با حمایت از جلیلی خواهد داد . انشاءالله .
  • ضمیر ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    قالیباف یادگار امام امت و یار و یاور رهبری
  • جواد ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    برنامه داشتن آقای جلیلی مثل بقیه کاندیدا هاست کدومشون ریز برنامه دادن؟ همه سیاست های کلی رو میگن lind جان! من نمیخوام علیه قالیباف چیزی بگم ولی بزرگراه و تونل افتتاح کردن با کارگر و مهندس خارجی هرچند در زمان کوتاه ، دلیلی بر مدیریت نیست!
  • جواد ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    حد اقل یه استدلال کن!
  • ایران ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    میدانید ضد انقلاب و ضد ایران چرا دارد جلیلی خراب میکند و تبلیغات منفی ضد جلیلی انجام میدهد چون جلیلی یک وطن پرست واقعی هست.
  • ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    0 0
    فقط عارف یا روحانی.
  • ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    0 0
    خیلی خیلی خیلی ....
  • ممد ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳
    0 0
    تا قبل از «آشتی با دنیا»؛ شاید.
  • ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
    0 0
    شاید جلیلی بهتر باشه
  • ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۷
    0 0
    معلومه ولایتی
  • ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۷
    0 0
    پس چهار تا مذاکره با اشتون دلیل مدیریته آقا جواد ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس