کد خبر 266074
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۱

وزیر کشور با اشاره به ناکامی‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه نقش ایران را در این ناکامی‌ها حائز اهمیت دانست.

 به گزارش مشرق به نقل از فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در همایش طلایه‌داران ایثار که به منظور تجلیل از زنان و مادران بسیجی برگزار شده بود، با بیان اینکه اساس موفقیت انقلاب اسلامی با تکیه بر رهنمودهای امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و نیروی خروشان ملت ایران است، گفت: دشمنان نظام پس از سی و چند سال همچنان تلاش می‌کنند با شیوه‌های مختلف ما را تحت فشار قرار دهند اما فراز و نشیب‌ها در کشور ما بیانگر ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر زیاده خواهی دشمنان است.

وی با اشاره به فتنه 88 خاطرنشان کرد: دشمنان پس از فتنه 88 طوری وانمود کردند که ایران در مدیریت کشور خود ضعیف عمل کرده است.


وزیر کشور با بیان اینکه ایران به دنبال استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و بازرسان انرژی اتمی همواره این موضوع را تائید کرده‌اند، تصریح کرد: دشمنان با تحت فشار قرار دادن ایران به زعم خودشان قصد مدیریت برنامه‌های هسته‌ای را دارد.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه ما نباید هوشیاری خود را نسبت به کارشکنی دشمنان از دست بدهیم، متذکر شد: با تکیه بر اقتصاد مقاومتی باید پاشنه آشیل کشور را به سرعت بهبود بخشیم.

وی با اشاره به موفقیت تیم مذاکره کننده ایرانی در ژنو، افزود: با تاکیدات و رهنمودهای مقام معظم رهبری توانستیم از مذاکرات سربلند و پیروز بیرون بیاییم. کشور ایران با وجود تمام ابزارها و فشارها به دنبال احقاق حقوق خود است.

وزیر کشور با بیان اینکه ملت شریف ایران با حضور پررنگ خود در 13 آبان توانست خوی استکباری آمریکا را به تمام دنیا ثابت کند، اظهار داشت: امروز ایران در عرصه بین‌المللی یک عنصر تعیین کننده بوده که دشمنان پس از انقلاب همواره تلاش کردند تا از قدرت آن در معادلات خودشان بهره جویند.

رحمانی فضلی در پایان به ناکامی آمریکایی‌ها در خاورمیانه اشاره کرد و افزود: ایران نقش حائز اهمیتی در ناکامی‌های آمریکا در منطقه داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
    0 0
    این متن نشان ازبیداری آقای فضلی است
  • ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
    0 0
    از این همه حرف چون یک کلمه فتنه گفته آن رو هم تیتر کرده اید ؟ ان وقایع در دنیا و اخرت شماها را خفه خواهد کرد - نمی بینید چگونه خدا در دهانتان زده؟
  • سجاد ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
    0 0
    آفرین... فتنه نباید فراموش بشه!
  • ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    0 0
    کسانی که این همه فتنه فتنه میکنند بقول آیه کریمه قرآن " الا فی الفتنه سقطوا"

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس