به گزارش مشرق، محمد دادکان در مورد گروه تیم ایران در جامجهانی گفت: گروه خوبی نصیب ما شد اگر چه کار ایران برای صعود دشوار است. باید از مسئولان فدراسیون فوتبال به خاطر صعود به جامجهانی و همچنین موفقیت در ردههای مختلف سنی تقدیر و تشکر کرد.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال که با برنامه ورزش از نگاه 2 گفتوگو میکرد، ادامه داد: نباید از فردا توقعات مردم را بالا ببریم مانند کاری که در دوره خود ما صورت گرفت. باید آرامش خاصی برای تیم ملی ایجاد شود چرا که راز موفقیت در جامجهانی همین آرامش است. از هماکنون میپرسند چه کسی مسی را بگیرد یا کدام بازیکن گل بزند. در هیچ کجای دنیا اکنون چنین حرفهایی نمیزنند و ما هم برای تیم ملی باید به دنبال تسهیلات باشیم.
وی تصریح کرد: در چنین مواقعی در ژاپن کارناوال شادی راه میاندازند، حال اگر ما برای تیم کشورمان کارناوال راه نمیاندازیم حداقل مصائب آنها را بیشتر نکنیم.
دادکان گفت: اگر بگوییم آرژانتین را شکست دهیم کار خیلی سختی است اما برابر بوسنی همیشه خوب نتیجه گرفتهایم و اگر بتوانیم در بازی با نیجریه نتیجه خوبی کسب کنیم، آن وقت بازی آخر نیجریه و آرژانتین برای ما تعیینکننده خواهد بود.
وی در مورد روابطش با صفایی فراهانی گفت: صفاییفراهانی گروهی داشت که به عنوان گروه مشورتی از آنها یاد میکرد و هر زمان که از او خواسته میشد نام این گروه را بگوید اسامی آنها را اعلام نمیکرد. انتقادهای من نیز از همان جا آغاز شد چرا که اسامی این گروه را میدانستم و به آنها نقد داشتم. مدت کوتاهی که گذشت از طرف فدراسیون برای همکاری دعوت شدم.
به گزارش تسنیم، رئیس سابق فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: صفاییفراهانی من را به عنوان نایب رئیس و رئیس سازمان لیگ برتر انتخاب کرد و من هم به صورت شبانه روزی کار میکردم. بعد از رفتن صفایی هم جمله کاچی به از هیچی را به کار بردم چرا که او را در میان سایر گزینهها بهتر میدانستم. به هر صورت صفاییفراهانی به دلیل اختلافاتی که با مهرعلیزاده داشت از کار کناره گرفت. صفاییفراهانی و مهرعلیزاده که من از هر 2 آنها به نیکی یاد می کنم نتوانستند با یکدیگر کار کنند و به دلیل اختلافاتی که داشتند از هم جدا شدند.
دادکان در خصوص رابطهاش با رسانهها گفت: در زمان خود 256 خبرنگار را به خارج از کشور اعزام کردم که در این چند سال بعد از من چنین اتفاقی نیفتاده است. چگونه با این همه اعزام میتوان گفت رابطه من با رسانهها حسنه نبوده است؟ من حد و حدود و حریمی را میان خود، تیم ملی و خبرنگاران قائل بودم و رعایت میکردم.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در زمان مدیریتم یک ریال از دولت نگرفتم و با این حال مجموعه توانمند و خوبی داشتیم.
دادکان عنوان کرد: زمانی که تیم ملی به جامجهانی آلمان رفت رئیس وقت سازمان تربیت بدنی دشمن شماره یک تیم ایران بود و خانواده من بعد از باخت ایران به مکزیک تماس گرفتند و گفتند که یک گزارشگر و یک کارشناس در تلویزیون گفتهاند که حیثیت ملیمان زیر سوال رفته است. آیا با باخت به مکزیک و پرتغال حیثیت ملی ما زیر سوال رفت؟
وی در مورد اختلافاتش با آجورلو گفت: آجورلو از جمله کسانی بود که بعد از مدیریت من نزدم آمد و اعلام کرد که در مورد من تند رفته است. منوچهر زندی هم از جمله کسانی بود که پیش از سفرش به مکه با من تماس گرفت و از من عذرخواهی کرد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال درباره حمایتش از برانکو خاطرنشان کرد: همین الان هم برانکو را دوست دارم و هیچگاه در کارهای او دخالت نکردم. اگر نظری داشتم پیش از مسابقه میگفتم و شاید تنها در مورد مسائل اخلاقی بود که ورود میکردم.
دادکان درباره بحث بازیکنان منشوری گفت: عباراتی چون بحث منشوری را «مندرآوردی» میدانم.
وی در مورد اینکه علیپور گفته او دادکان را به فوتبال آورده گفت: من علیپور را به فدراسیون فوتبال آوردم و در حوزه نوجوانان و جوانان مسئولیتهایی به او دادم. عزیز محمدی و نبی هم در دوره من به فدراسیون آمدند. آنها اکنون هم میتوانند به فوتبال ما کمک کنند اما حتما باید در جایگاهایشان تغییری ایجاد شود.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد علیپور، عزیز محمدی و نبی تصریح کرد: زمانی که در آلمان بودم همه آنها لابی کرده و گفته بودند بعد از رفتن دادکان هم حاضر به همکاری هستیم و همین الان هم اگر تغییری در فدراسیون فوتبال صورت بگیرد آنها حاضر هستند با هر کسی که سرکار بیاید بیعت کنند.
دادکان درباره تفاوتهایش با کفاشیان هم گفت: من حرفهای منطقی و با استدلال را گوش میدهم و زیربار حرف بدون منطق نمیروم.
وی در خصوص اینکه درباره حضورش در وزارت ورزش صحبتی شد یا نه، عنوان کرد: صحبتهایی شد اما آن کسانی که برای وزارت معرفی شدند استحقاق بیشتری از من داشتند. من 2 بار با مسئولان دولت جدید جلسه داشتم که ابتدا آقای صالحیامیری پیش از انتخاب وزرا بنده را در جلسهای خواستند که در آن جلسه آقای ربیعی وزیر کار نیز حضور داشتند. یک گروه کارشناسی تشکیل شده بود و به من گفتند که کارگروه متشکل از آقای هاشمیطبا و سجادی وجود دارد. البته من گفتم که این کارگروه نیست بلکه خودشان گروه هستند. من گفتم این کارگروهی که تشکیل شده دنبال انتخاب کردن نیستند بلکه به دنبال انتخاب شدن هستند.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال ادامه داد: با آقای صالحی امیری به بحث اصلی وارد شدیم و ایشان اعلام کردند که آقای روحانی برای وزارت ورزش 4 مشخصه میخواهند اول اینکه وزیر پیشنهادی متخصص باشد، دوم خوشنام باشد، سوم با فساد در ورزش مبارزه کند و در آخر هم در امر خصوصیسازی به ورزش کمک کند. من به آقای امیری اعلام کردم مشخصه 3 و 4 را دارم اما 2 مشخصه اول را باید از مردم سوال کنید. آقای ربیعی به من گفت شما شرایط تخصص و خوشنامی را دارید و بعد از 2 جلسهای که داشتیم من به مسافرت رفتم اما آقای سلطانیفرد به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شد.
دادکان با بیان اینکه دولت مشخصههایی را اعلام کرد اما آنها را رعایت نکرد اظهار داشت: این دولت هم میتوانست مانند دولت قبلی مشخصهای نگذارد و وزیرش را معرفی کند اما دولت فعلی مشخصههایی را گذاشت و آنها را رعایت نکرد. من دنبال وزارت نبودم اما به هر حال صاحبنظر هستم. البته افراد این دولت به من گفتند که شما صاحبنظرید و مدنظر هم هستید و حتی از من رزومهای هم خواستند اما فرد دیگری را معرفی کردند.
وی درباره اینکه رابطهاش با رئیسجمهور قبلی چطور بود، عنوان کرد: آقای احمدینژاد بعد از اینکه ما به جامجهانی رفته بودیم من را خواستند و اعلام کردند که آقای علیآبادی را به عنوان رئیس سازمان تربیت بدنی انتخاب کردهاند. به او گفته بودم که به دادکان بچسب و از نظرات او استفاده کن. من رابطه خوبی هم با آقای احمدینژاد داشتم و با کسی دشمنی ندارم.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که بعد از پایان دولت احمدینژاد با او ملاقاتی داشته یا نه گفت: ملاقاتی نداشتم اما یکی از دوستان به من گفت که جلسهای با آقای احمدینژاد داشته باش اما من گفتم شرایط مهیا نیست. من با کسی دشمنی ندارم و به نظرم هر فردی بتواند به کشور کمک کند باید کار کند.
دادکان با اشاره به رابطهاش با علیآبادی افزود: آقای علیآبادی یکبار من را صدا کرد و میخواست افرادی را برای 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال انتخاب کند نظر من را هم در این خصوص گرفت اما نظرات من را رعایت نکرد. زمانی هم که من علت این موضوع را از او پرسیدم اعلام کرد که برادر رئیسجمهور (داود احمدینژاد) نگذاشته است که این افراد انتخاب شوند و این موضوع را به او نسبت داد.
وی در مورد گودرزی وزیر ورزش گفت: او فردی دانشگاهی است با این حال کار سختی پیش رو دارد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال درباره بحث وزارت ورزش و گزینه بودن خودش برای این وزارتخانه گفت: شریعتمداری روزی که به عنوان سرپرست قصد رفتن به وزارت ورزش را داشت به دنبال من آمد و عنوان کرد که قصد دارد من را به عنوان گزینه وزارت معرفی کند، البته نمیدانم که بعدا چه اتفاقی افتاد که این تصمیم شکل نگرفت.
دادکان درباره اینکه چرا در آن روز به عکاسان گفته شده بود از او عکس نگیرند اظهار داشت: وقتی از مدیر روابط عمومی وزارت ورزش سوال کردم او پاسخ داد که کیومرث هاشمی چنین درخواستی داشته و البته در نهایت گفته شد که صالحیامیری نظرش نسبت به من مساعد نبوده است. به هر حال امیدوارم دلایل صالحی برای خودش منطقی و قابل هضم باشد.
وی ادامه داد: امیدوارم هر کس فردی میآید بتواند خدمت کند. بعد از 8 سال که آنها نتوانستند کار کنند نیاییم 8 سال دیگر هم بگوییم اینها نمیتوانند کار کنند. اگر کسی نمیتواند وظایفش را انجام دهد بهتر است از کار کناره بگیرد. سوال من این است که چرا نتوانستیم برای ورزش خود مدیر پرورش دهیم تا بازهم 8 سال نگذرد و نگوییم نشد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: دولت جدید هم باز به دنبال مدیرانی رفته که 30 سال پیش حضور داشتند. من دوست دارم از مدیران جوان استفاده شود و مدیری که صاحب فکر و اندیشه باشد به عرصه بیاید.
دادکان درباره اینکه افرادی چون علیپور را به فوتبال آورده گفت: علیپور قبل از من در فدراسیون بود، شاید او میخواست جای بنهمام را بگیرد اما او قبل از من در فوتبال بود . به هر حال نوآموز و پهلوان بهترین گزینههایی بودند که من همراه با خود داشتم.
وی درباره به کار بردن واژه اجنبیپرست در مورد خودش نیز تاکید کرد: کیومرث هاشمی و محمد علیآبادی این جمله را در مورد من به کار بردهاند اما پاسخ من این است که آیا من در دامن خارجیها بودم یا شما که کمیته ملی المپیک را به جایی رساندید که خارجیها درباره آن اظهارنظر کنند؟ مطمئن باشید این افراد بعد از این دیگر قطعا در کمیته المپیک نخواهند بود به دلیل آنکه جامعه ورزش آن تفکرات را نمیپذیرد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال ادامه داد: در مورد کاندیداهای فعلی دولت هم نامهایی را شنیدهام که معتقدم حق آنها نیست و باید اجازه دهند یک قهرمان تحصیلکرده ملی و المپیکی ریاست کمیته ملی المپیک را برعهده بگیرد.
دادکان افزود:اکبر ناطقنوری و محمد خاتمی من را برای وزارت ورزش به روحانی پیشنهاد داده بودند البته در جریان موضعگیری هاشمی رفسنجانی در این باره نیستم اما اینکه من انتخاب نشدم مهم نیست و مهم این است که بتوانیم خدمت کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به دستمزد مربیان در زمان خودش اشاره کرد و گفت: شاهرخی 15 میلیون و فرکی 12 میلیون تومان میگرفتند. قرارداد برانکو برای 28 ماه 900 هزار دلار معادل یک میلیارد تومان بود که این رقم را برای 28 ماه و نه یک سال گرفت.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال درباره استفاده از مربیان بهتر از برانکو گفت: من هم قبول دارم کیروش برتر از برانکو بود اما باید توجه کنیم ما برای 28 ماه به برانکو یک میلیارد دادیم اما هماکنون در فوتبال خودمان مربیان باشگاهی یک میلیارد و 500 میلیون تومان برای یک فصل میگیرند.
دادکان تاکید کرد: بحث مربوط به سقف قرارداد دروغ است و واقعیت ندارد. فوتبال ما هیچ زمانی ناپاک نبوده بلکه آدمهای آن ناپاک بودهاند. آدمهایی که یک میلیارد پول میگیرند ناپاک هستند. هنوز هم معتقدم کسی در فوتبال ما بیش از 100 میلیون تومان نمیارزد و اگر روزی یک مربی ما را کشورهای عربی بردند این بحث را قبول میکنم.
وی ادامه داد: مربی در فوتبال ما 1،5 میلیارد تومان پول میگیرد در حالی که 50 میلیون هم ارزش ندارد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد مشاوره دایی به قلعهنویی برای پذیرفتن سرمربیگری تیم ملی با او یادآور شد: هم دایی و هم قلعهنویی به من زنگ زدند و من به هردوی آنها گفتم به تیم ملی بروید و مطمئن باشید که طعمه هستید. خوشبختانه علی دایی در یک برنامه عنوان کرد که اگر به توصیه دادکان گوش کرده بودم اینگونه نمیشد، اگر از قلعهنویی هم سوال کنید او هم همین را خواهد گفت.
دادکان تاکید کرد: بیانضباطی مالی باشگاههای ما را فراگرفته و مطمئن باشید بعد از جامجهانی دیگر نمیتوان چرخ این فوتبال را چرخانند چرا که بازیکنان به کمتر از یک میلیارد راضی نخواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: بزرگان دولت باید هیئت مدیره کارخانهها و مجموعههای صنعتی را احضار کنند و به آنها بگویند که چه اندازه در فوتبال سرمایهگذاری کنید. این هزینههای 20،30 میلیاردی معنا ندارد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد محرومیت علی خسروی در زمان ریاستش گفت: خسروی در زمان من محروم شد اما نمیدانم چه اتفاقاتی افتاد که بعدا به کار بازگشت البته نمیخواهم او را تخطئه کنم. به هر صورت بحث برگشت او و مباحثی چون بحث تیم نفتآبادان در زمان من پیش آمد.
دادکان درباره بحث استعفایش تاکید کرد: پیش از جامجهانی 2006 گفته بودم که استعفا میدهم چرا که نمیخواستم فوتبال ایران تعلیق شود و در جامجهانی نیز استعفای دستی خود را تحویل دادم. در همان زمان بود که در جایگاه ویژه بلاتر من را دید و گفت ناراحت نباشید چرا که برکنار شدید و بعد از آن هم از ایران هم خبر رسید که این اتفاق هم افتاده است.
وی تصریح کرد: همواره گفتهام 3 افتخار دارم یکی آنکه از محمد خاتمی نشان لیاقت گرفتم دوم آنکه فدراسیون فوتبال را از نظر مالی بینیاز کردم و به جامجهانی بردم و سوم آنکه در آن دوران برکنار شدم.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد محمد علیآبادی گفت: من با علیآبادی کاری ندارم. اگر از مهرعلیزاده که رئیس بالادستی من بود به نیکی یاد میکنم و یا از محمد خاتمی به این دلیل است که آنها از من و فدراسیون فوتبال دفاع کردند. برخورد خاتمی به عنوان رئیسجمهور همواره همراه با احترام بود و من هر 2 ماه یکبار به صورت حضوری در مورد فدراسیون به او گزارش میدادم. از اینکه خاتمی فدراسیون را قبول داشت بسیار افتخار میکنم.
دادکان یادآور شد: زمانی که ایران در رنکینگ فیفا در جایگاه پانزدهم قرار گرفت صدراعظم آلمان در دیدار با خاتمی به او گفته بود که ما هفدهم جهان هستیم و تیم ایران پانزدهم است. این جایگاه برای من جای افتخار دارد.
وی در پایان بار دیگر از علیآبادی و خواسته او برای برگزاری اردوهای تیم ملی در اردبیل به جای اروپا یاد و تاکید کرد: کسانی که به خاطر دیگران خوشرقصی میکنند به جایی نخواهند رسید.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال که با برنامه ورزش از نگاه 2 گفتوگو میکرد، ادامه داد: نباید از فردا توقعات مردم را بالا ببریم مانند کاری که در دوره خود ما صورت گرفت. باید آرامش خاصی برای تیم ملی ایجاد شود چرا که راز موفقیت در جامجهانی همین آرامش است. از هماکنون میپرسند چه کسی مسی را بگیرد یا کدام بازیکن گل بزند. در هیچ کجای دنیا اکنون چنین حرفهایی نمیزنند و ما هم برای تیم ملی باید به دنبال تسهیلات باشیم.
وی تصریح کرد: در چنین مواقعی در ژاپن کارناوال شادی راه میاندازند، حال اگر ما برای تیم کشورمان کارناوال راه نمیاندازیم حداقل مصائب آنها را بیشتر نکنیم.
دادکان گفت: اگر بگوییم آرژانتین را شکست دهیم کار خیلی سختی است اما برابر بوسنی همیشه خوب نتیجه گرفتهایم و اگر بتوانیم در بازی با نیجریه نتیجه خوبی کسب کنیم، آن وقت بازی آخر نیجریه و آرژانتین برای ما تعیینکننده خواهد بود.
وی در مورد روابطش با صفایی فراهانی گفت: صفاییفراهانی گروهی داشت که به عنوان گروه مشورتی از آنها یاد میکرد و هر زمان که از او خواسته میشد نام این گروه را بگوید اسامی آنها را اعلام نمیکرد. انتقادهای من نیز از همان جا آغاز شد چرا که اسامی این گروه را میدانستم و به آنها نقد داشتم. مدت کوتاهی که گذشت از طرف فدراسیون برای همکاری دعوت شدم.
به گزارش تسنیم، رئیس سابق فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: صفاییفراهانی من را به عنوان نایب رئیس و رئیس سازمان لیگ برتر انتخاب کرد و من هم به صورت شبانه روزی کار میکردم. بعد از رفتن صفایی هم جمله کاچی به از هیچی را به کار بردم چرا که او را در میان سایر گزینهها بهتر میدانستم. به هر صورت صفاییفراهانی به دلیل اختلافاتی که با مهرعلیزاده داشت از کار کناره گرفت. صفاییفراهانی و مهرعلیزاده که من از هر 2 آنها به نیکی یاد می کنم نتوانستند با یکدیگر کار کنند و به دلیل اختلافاتی که داشتند از هم جدا شدند.
دادکان در خصوص رابطهاش با رسانهها گفت: در زمان خود 256 خبرنگار را به خارج از کشور اعزام کردم که در این چند سال بعد از من چنین اتفاقی نیفتاده است. چگونه با این همه اعزام میتوان گفت رابطه من با رسانهها حسنه نبوده است؟ من حد و حدود و حریمی را میان خود، تیم ملی و خبرنگاران قائل بودم و رعایت میکردم.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در زمان مدیریتم یک ریال از دولت نگرفتم و با این حال مجموعه توانمند و خوبی داشتیم.
دادکان عنوان کرد: زمانی که تیم ملی به جامجهانی آلمان رفت رئیس وقت سازمان تربیت بدنی دشمن شماره یک تیم ایران بود و خانواده من بعد از باخت ایران به مکزیک تماس گرفتند و گفتند که یک گزارشگر و یک کارشناس در تلویزیون گفتهاند که حیثیت ملیمان زیر سوال رفته است. آیا با باخت به مکزیک و پرتغال حیثیت ملی ما زیر سوال رفت؟
وی در مورد اختلافاتش با آجورلو گفت: آجورلو از جمله کسانی بود که بعد از مدیریت من نزدم آمد و اعلام کرد که در مورد من تند رفته است. منوچهر زندی هم از جمله کسانی بود که پیش از سفرش به مکه با من تماس گرفت و از من عذرخواهی کرد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال درباره حمایتش از برانکو خاطرنشان کرد: همین الان هم برانکو را دوست دارم و هیچگاه در کارهای او دخالت نکردم. اگر نظری داشتم پیش از مسابقه میگفتم و شاید تنها در مورد مسائل اخلاقی بود که ورود میکردم.
دادکان درباره بحث بازیکنان منشوری گفت: عباراتی چون بحث منشوری را «مندرآوردی» میدانم.
وی در مورد اینکه علیپور گفته او دادکان را به فوتبال آورده گفت: من علیپور را به فدراسیون فوتبال آوردم و در حوزه نوجوانان و جوانان مسئولیتهایی به او دادم. عزیز محمدی و نبی هم در دوره من به فدراسیون آمدند. آنها اکنون هم میتوانند به فوتبال ما کمک کنند اما حتما باید در جایگاهایشان تغییری ایجاد شود.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد علیپور، عزیز محمدی و نبی تصریح کرد: زمانی که در آلمان بودم همه آنها لابی کرده و گفته بودند بعد از رفتن دادکان هم حاضر به همکاری هستیم و همین الان هم اگر تغییری در فدراسیون فوتبال صورت بگیرد آنها حاضر هستند با هر کسی که سرکار بیاید بیعت کنند.
دادکان درباره تفاوتهایش با کفاشیان هم گفت: من حرفهای منطقی و با استدلال را گوش میدهم و زیربار حرف بدون منطق نمیروم.
وی در خصوص اینکه درباره حضورش در وزارت ورزش صحبتی شد یا نه، عنوان کرد: صحبتهایی شد اما آن کسانی که برای وزارت معرفی شدند استحقاق بیشتری از من داشتند. من 2 بار با مسئولان دولت جدید جلسه داشتم که ابتدا آقای صالحیامیری پیش از انتخاب وزرا بنده را در جلسهای خواستند که در آن جلسه آقای ربیعی وزیر کار نیز حضور داشتند. یک گروه کارشناسی تشکیل شده بود و به من گفتند که کارگروه متشکل از آقای هاشمیطبا و سجادی وجود دارد. البته من گفتم که این کارگروه نیست بلکه خودشان گروه هستند. من گفتم این کارگروهی که تشکیل شده دنبال انتخاب کردن نیستند بلکه به دنبال انتخاب شدن هستند.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال ادامه داد: با آقای صالحی امیری به بحث اصلی وارد شدیم و ایشان اعلام کردند که آقای روحانی برای وزارت ورزش 4 مشخصه میخواهند اول اینکه وزیر پیشنهادی متخصص باشد، دوم خوشنام باشد، سوم با فساد در ورزش مبارزه کند و در آخر هم در امر خصوصیسازی به ورزش کمک کند. من به آقای امیری اعلام کردم مشخصه 3 و 4 را دارم اما 2 مشخصه اول را باید از مردم سوال کنید. آقای ربیعی به من گفت شما شرایط تخصص و خوشنامی را دارید و بعد از 2 جلسهای که داشتیم من به مسافرت رفتم اما آقای سلطانیفرد به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شد.
دادکان با بیان اینکه دولت مشخصههایی را اعلام کرد اما آنها را رعایت نکرد اظهار داشت: این دولت هم میتوانست مانند دولت قبلی مشخصهای نگذارد و وزیرش را معرفی کند اما دولت فعلی مشخصههایی را گذاشت و آنها را رعایت نکرد. من دنبال وزارت نبودم اما به هر حال صاحبنظر هستم. البته افراد این دولت به من گفتند که شما صاحبنظرید و مدنظر هم هستید و حتی از من رزومهای هم خواستند اما فرد دیگری را معرفی کردند.
وی درباره اینکه رابطهاش با رئیسجمهور قبلی چطور بود، عنوان کرد: آقای احمدینژاد بعد از اینکه ما به جامجهانی رفته بودیم من را خواستند و اعلام کردند که آقای علیآبادی را به عنوان رئیس سازمان تربیت بدنی انتخاب کردهاند. به او گفته بودم که به دادکان بچسب و از نظرات او استفاده کن. من رابطه خوبی هم با آقای احمدینژاد داشتم و با کسی دشمنی ندارم.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که بعد از پایان دولت احمدینژاد با او ملاقاتی داشته یا نه گفت: ملاقاتی نداشتم اما یکی از دوستان به من گفت که جلسهای با آقای احمدینژاد داشته باش اما من گفتم شرایط مهیا نیست. من با کسی دشمنی ندارم و به نظرم هر فردی بتواند به کشور کمک کند باید کار کند.
دادکان با اشاره به رابطهاش با علیآبادی افزود: آقای علیآبادی یکبار من را صدا کرد و میخواست افرادی را برای 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال انتخاب کند نظر من را هم در این خصوص گرفت اما نظرات من را رعایت نکرد. زمانی هم که من علت این موضوع را از او پرسیدم اعلام کرد که برادر رئیسجمهور (داود احمدینژاد) نگذاشته است که این افراد انتخاب شوند و این موضوع را به او نسبت داد.
وی در مورد گودرزی وزیر ورزش گفت: او فردی دانشگاهی است با این حال کار سختی پیش رو دارد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال درباره بحث وزارت ورزش و گزینه بودن خودش برای این وزارتخانه گفت: شریعتمداری روزی که به عنوان سرپرست قصد رفتن به وزارت ورزش را داشت به دنبال من آمد و عنوان کرد که قصد دارد من را به عنوان گزینه وزارت معرفی کند، البته نمیدانم که بعدا چه اتفاقی افتاد که این تصمیم شکل نگرفت.
دادکان درباره اینکه چرا در آن روز به عکاسان گفته شده بود از او عکس نگیرند اظهار داشت: وقتی از مدیر روابط عمومی وزارت ورزش سوال کردم او پاسخ داد که کیومرث هاشمی چنین درخواستی داشته و البته در نهایت گفته شد که صالحیامیری نظرش نسبت به من مساعد نبوده است. به هر حال امیدوارم دلایل صالحی برای خودش منطقی و قابل هضم باشد.
وی ادامه داد: امیدوارم هر کس فردی میآید بتواند خدمت کند. بعد از 8 سال که آنها نتوانستند کار کنند نیاییم 8 سال دیگر هم بگوییم اینها نمیتوانند کار کنند. اگر کسی نمیتواند وظایفش را انجام دهد بهتر است از کار کناره بگیرد. سوال من این است که چرا نتوانستیم برای ورزش خود مدیر پرورش دهیم تا بازهم 8 سال نگذرد و نگوییم نشد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: دولت جدید هم باز به دنبال مدیرانی رفته که 30 سال پیش حضور داشتند. من دوست دارم از مدیران جوان استفاده شود و مدیری که صاحب فکر و اندیشه باشد به عرصه بیاید.
دادکان درباره اینکه افرادی چون علیپور را به فوتبال آورده گفت: علیپور قبل از من در فدراسیون بود، شاید او میخواست جای بنهمام را بگیرد اما او قبل از من در فوتبال بود . به هر حال نوآموز و پهلوان بهترین گزینههایی بودند که من همراه با خود داشتم.
وی درباره به کار بردن واژه اجنبیپرست در مورد خودش نیز تاکید کرد: کیومرث هاشمی و محمد علیآبادی این جمله را در مورد من به کار بردهاند اما پاسخ من این است که آیا من در دامن خارجیها بودم یا شما که کمیته ملی المپیک را به جایی رساندید که خارجیها درباره آن اظهارنظر کنند؟ مطمئن باشید این افراد بعد از این دیگر قطعا در کمیته المپیک نخواهند بود به دلیل آنکه جامعه ورزش آن تفکرات را نمیپذیرد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال ادامه داد: در مورد کاندیداهای فعلی دولت هم نامهایی را شنیدهام که معتقدم حق آنها نیست و باید اجازه دهند یک قهرمان تحصیلکرده ملی و المپیکی ریاست کمیته ملی المپیک را برعهده بگیرد.
دادکان افزود:اکبر ناطقنوری و محمد خاتمی من را برای وزارت ورزش به روحانی پیشنهاد داده بودند البته در جریان موضعگیری هاشمی رفسنجانی در این باره نیستم اما اینکه من انتخاب نشدم مهم نیست و مهم این است که بتوانیم خدمت کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به دستمزد مربیان در زمان خودش اشاره کرد و گفت: شاهرخی 15 میلیون و فرکی 12 میلیون تومان میگرفتند. قرارداد برانکو برای 28 ماه 900 هزار دلار معادل یک میلیارد تومان بود که این رقم را برای 28 ماه و نه یک سال گرفت.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال درباره استفاده از مربیان بهتر از برانکو گفت: من هم قبول دارم کیروش برتر از برانکو بود اما باید توجه کنیم ما برای 28 ماه به برانکو یک میلیارد دادیم اما هماکنون در فوتبال خودمان مربیان باشگاهی یک میلیارد و 500 میلیون تومان برای یک فصل میگیرند.
دادکان تاکید کرد: بحث مربوط به سقف قرارداد دروغ است و واقعیت ندارد. فوتبال ما هیچ زمانی ناپاک نبوده بلکه آدمهای آن ناپاک بودهاند. آدمهایی که یک میلیارد پول میگیرند ناپاک هستند. هنوز هم معتقدم کسی در فوتبال ما بیش از 100 میلیون تومان نمیارزد و اگر روزی یک مربی ما را کشورهای عربی بردند این بحث را قبول میکنم.
وی ادامه داد: مربی در فوتبال ما 1،5 میلیارد تومان پول میگیرد در حالی که 50 میلیون هم ارزش ندارد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد مشاوره دایی به قلعهنویی برای پذیرفتن سرمربیگری تیم ملی با او یادآور شد: هم دایی و هم قلعهنویی به من زنگ زدند و من به هردوی آنها گفتم به تیم ملی بروید و مطمئن باشید که طعمه هستید. خوشبختانه علی دایی در یک برنامه عنوان کرد که اگر به توصیه دادکان گوش کرده بودم اینگونه نمیشد، اگر از قلعهنویی هم سوال کنید او هم همین را خواهد گفت.
دادکان تاکید کرد: بیانضباطی مالی باشگاههای ما را فراگرفته و مطمئن باشید بعد از جامجهانی دیگر نمیتوان چرخ این فوتبال را چرخانند چرا که بازیکنان به کمتر از یک میلیارد راضی نخواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: بزرگان دولت باید هیئت مدیره کارخانهها و مجموعههای صنعتی را احضار کنند و به آنها بگویند که چه اندازه در فوتبال سرمایهگذاری کنید. این هزینههای 20،30 میلیاردی معنا ندارد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد محرومیت علی خسروی در زمان ریاستش گفت: خسروی در زمان من محروم شد اما نمیدانم چه اتفاقاتی افتاد که بعدا به کار بازگشت البته نمیخواهم او را تخطئه کنم. به هر صورت بحث برگشت او و مباحثی چون بحث تیم نفتآبادان در زمان من پیش آمد.
دادکان درباره بحث استعفایش تاکید کرد: پیش از جامجهانی 2006 گفته بودم که استعفا میدهم چرا که نمیخواستم فوتبال ایران تعلیق شود و در جامجهانی نیز استعفای دستی خود را تحویل دادم. در همان زمان بود که در جایگاه ویژه بلاتر من را دید و گفت ناراحت نباشید چرا که برکنار شدید و بعد از آن هم از ایران هم خبر رسید که این اتفاق هم افتاده است.
وی تصریح کرد: همواره گفتهام 3 افتخار دارم یکی آنکه از محمد خاتمی نشان لیاقت گرفتم دوم آنکه فدراسیون فوتبال را از نظر مالی بینیاز کردم و به جامجهانی بردم و سوم آنکه در آن دوران برکنار شدم.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد محمد علیآبادی گفت: من با علیآبادی کاری ندارم. اگر از مهرعلیزاده که رئیس بالادستی من بود به نیکی یاد میکنم و یا از محمد خاتمی به این دلیل است که آنها از من و فدراسیون فوتبال دفاع کردند. برخورد خاتمی به عنوان رئیسجمهور همواره همراه با احترام بود و من هر 2 ماه یکبار به صورت حضوری در مورد فدراسیون به او گزارش میدادم. از اینکه خاتمی فدراسیون را قبول داشت بسیار افتخار میکنم.
دادکان یادآور شد: زمانی که ایران در رنکینگ فیفا در جایگاه پانزدهم قرار گرفت صدراعظم آلمان در دیدار با خاتمی به او گفته بود که ما هفدهم جهان هستیم و تیم ایران پانزدهم است. این جایگاه برای من جای افتخار دارد.
وی در پایان بار دیگر از علیآبادی و خواسته او برای برگزاری اردوهای تیم ملی در اردبیل به جای اروپا یاد و تاکید کرد: کسانی که به خاطر دیگران خوشرقصی میکنند به جایی نخواهند رسید.