ایجاد شبهات از سوی دشمن عامل انتخاب سقای‌ بی‌ریا برای سخنگویی پایداری شد

به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیرحسین قاضی‌زاده سخنگوی سابق جبهه پایداری پیش از ظهر امروز پنجشنبه، طی نشستی خبری مشترک با حجت‌الاسلام محمدناصر سقای ‌بی‌ریا که در فارس برگزار شد، به تشریح چگونگی تاسیس جبهه پایداری انقلاب پرداخت.

وی با یادآوری اینکه جبهه پایداری قریب به 30 ماه پیش اعلام موجودیت کرد، دلیل تشکیل این جبهه را وجود دغدغه برای گفتمان انقلاب اسلامی عنوان کرد.

قاضی‌زاده با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی در مسیر خود در مقطعی دو زمینه انحراف را احساس کرد، اظهار داشت: یک جریان رفتار ارتجاعی داشت و سعی می‌کرد تفکر انقلاب را به سمت لیبرال‌ها ببرد. جریان دیگر نیز که در بدنه اجرایی کشور حضور داشت با حاشیه سازی‌هایی انرژی جامعه را به هدر می‌داد.

سخنگوی سابق جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه بچه‌های انقلاب با توجه به دغدغه خود و انحرافات موجود به تشکیل جبهه‌ای اقدام کردند، گفت: منشا این جبهه مجلس بود و در واقع اعضای آن دغدغه‌مندان انقلاب اسلامی بودند.

قاضی‌زاده اضافه کرد: برخی از اعضای این جبهه افرادی بودند که در دوره‌ای از دولت وقت حمایت می‌کردند اما به دلیل برخی مسائل تصمیم به تشکیل این جبهه گرفتند.

وی با اشاره به جریان‌های فرهنگی-سیاسی فعال در کشور خاطرنشان کرد: جریان‌ها یا کاملا فرهنگی بودند و در حوزه سیاست دخالت نمی‌کردند یا در سیاست غرق شده بودند به طوری که کارکرد سیاسی آنها با تشکل‌های غیراسلامی تفاوت‌های چندانی نداشت. در چنین شرایطی بود که به این جمع‌بندی رسیدیم که برای انجام کار فرهنگی در حوزه سیاسی باید یک جبهه را تشکیل داده و در آن فعالیت کنیم، آنهم جبهه‌ای که در اختیار اسلام شناسان است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جبهه پایداری در چارچوب‌ وظایف خود در عرصه‌هایی که احساس نیاز کند، وارد خواهد شد، تصریح کرد: این جبهه در انتخابات مجلس و انتخابات اخیر ریاست جمهوری ورود کرد و توانست گفتمان اسلام ناب را مطرح کند.

قاضی‌زاده جبهه پایداری را تشکیلات جوانی توصیف کرد و در عین حال گفت: البته این جبهه از لحاظ ایدئولوژی دارای یک عقبه بزرگی است اما از لحاظ ماه‌های فعالیت در بین تشکل‌های معتقد به اسلام و انقلاب تشکل جوانی محسوب می‌شود که البته با استقبال عمومی نیز روبرو شد.

وی از لزوم اصلاح فرهنگ سیاسی با پارادایم سیاسی سخن گفت و افزود: اگر فرهنگ سیاسی جامعه با اسلام گره بخورد آنگاه مصادیق نیز درست شناخته می‌شوند.

قاضی‌زاده این نگاه را موضوع اصلی فعالیت آتی جبهه متبوعش عنوان کرد و گفت: با توجه به این نگاه شورای مرکزی و فقاهتی این جبهه به این نتیجه رسیدند که آقای سقای بی‌ریا به عنوان سخنگو در این جبهه حضور یابند.

سخنگوی سابق جبهه پایداری انقلاب اسلامی حجت‌الاسلام ناصر سقای بی‌ریا را فردی تحصیلکرده،‌ دنیادیده، دارای وجوهات دانشگاهی و حوزوی و همچنین آشنا به فلسفه اسلام و فسلفه غرب توصیف کرد.

قاضی‌زاده نسبت به تزریق شبهات فکری دشمن در سال‌های آتی هشدار داد و در همین زمینه خاطرنشان کرد: با توجه به وجود این دغدغه باید فردی کارآزموده سخنگوی جبهه پایداری را بر عهده می‌گرفت که در همین راستا شورای مرکزی از آقای سقای بی‌ریا خواست سخنگویی جبهه را بر عهده بگیرد که شورای فقاهتی نیز این موضوع را تائید کرد.

وی نشست خبری خود و حجت‌الاسلام محمدناصر سقای ‌بی‌ریا در خبرگزاری فارس را اولین نشست سخنگوی جدید جبهه پایداری و جلسه معارفه وی عنوان کرد.

قاضی‌زاده با اشاره به دوران فعالیت خود به عنوان سخنگوی جبهه پایداری از اصحاب رسانه قدردانی کرد و گفت: از جامعه خبری بخصوص جوانان صادق و فهیم رسانه تشکر می‌کنم.

سخنگوی سابق جبهه پایداری سخنان خود را با عذرخواهی از خبرنگاران به پایان رساند و خطاب به اصحاب رسانه گفت: اگر در جایی به هر دلیلی امکان پاسخگویی نداشتم از خبرنگاران عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم حلالم کنند.


عضویت صدیقی و جنتی در شورای فقاهتی جبهه پایداری گمانه زنی است/فتنه 88 سوء تفاهم نبود

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه سازو کار این جبهه به دست آوردن قدرت نیست گفت: به دنبال مصالح انقلاب و تربیت مدیران مومن به آرمان‌های نظام اسلامی هستیم.
خبرگزاری فارس: عضویت صدیقی و جنتی در شورای فقاهتی جبهه پایداری گمانه زنی است/فتنه 88 سوء تفاهم نبود

    Tweet

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا سخنگوی جدید جبهه پایداری در اولین نشست خبری خود که در خبرگزاری فارس برگزار شد، ضمن تشکر از قاضی‌زاده به عنوان سخنگوی قبلی این جبهه اظهار داشت: امام سجاد (ع) شاخص‌هایی را مطرح کرده‌اند که می‌توانیم به عنوان شاخص نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌الملل آنها را ذکر کنیم.

سقای بی‌ریا بر همین اساس به ویژگی‌هایی همچون علم، عقلانیت،‌حلم و صبر و شجاعت جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: این از الطاف الهی است که مردم دنیا و بویژه مسلمانان جمهوری اسلامی را دوست دارند البته به جز تکفیری‌ها و تندروهایی که آلت دست استکبار و تهدید محسوب می‌شوند.

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به تاثیرگذاری بالای جمهوری اسلامی در منطقه و عرصه بین‌الملل یادآور شد: مستکبران امروز نیز در مقابل ما ایستاده‌اند و تلاش دارند جمهوری اسلامی را مدیریت کرده یا از بین ببرند.

وی با بیان اینکه ما اگر در مسیر خدا حرکت کنیم طبق وعده الهی ما را نصرت می‌کنند، تصریح کرد: معیشت ما در سایه مقاومت و عزت قطعا بهتر تامین خواهد شد.

سقای ‌بی‌ریا ادامه داد:‌ جمهوری اسلامی از نقاط قوت بسیاری برخوردار است طوری که دشمنان نمی‌توانند ما را از بین ببرند از این رو برخی از آنها معتقدند که باید جمهوری اسلامی را مدیریت کرد.

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اقدامات دشمن در فتنه 88 و تحریم‌های به اصطلاح فلج‌کننده، تاکید کرد: نه تنها دشمن نتوانست با این اقدامات کاری از پیش ببرد بلکه جبهه جهانی مقاومت با پیروزی‌هایی همراه بود.

وی تصریح کرد: جبهه جهانی مقاومت، امروز طیف گسترده‌ای را در برمی‌گیرد و سوریه که تا مرز سقوط پیشرفت کرد به دلیل تدبیر رهبران بلندپایه جمهوری اسلامی برگشت و مقاومت نجات پیدا کرد؛ از سوی دیگر کشورهایی همچون آمریکا که با ارسال سلاح به دنبال شکست سوریه بودند نتوانستند کاری از پیش ببرند و به اعتراف خود آنها اگر ایران پشت سر سوریه نبود، این کشور سقوط می‌کرد.

سقای بی‌ریا در ادامه به انتخابات بی‌نظیر ریاست جمهوری پرداخت و گفت: این انتخابات پشتوانه مردمی ما را نشان می‌دهد و فقط کشورهای معدودی هستند که 70 درصد مردم آن در مشارکت سیاسی حضور یابند. از این رو باید توجه داشت که ما در شرایط عمومی کشوری عادی نیستیم.

سخنگوی جبهه پایداری مذاکرات ایران و 1+5 را نشان دهنده قوت جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود:مسئولان مذاکره کننده باید از نقاط قوت بهره بگیرند اما  گاهی ملاحظه می‌کنیم این توجه صورت نمی‌گیرد و برخی مسئولان اظهاراتی دارند که در دنیا از آن به ضعف تلقی می‌شود.

وی در ادامه این نشست خبری با اشاره به در پیش بودن یوم‌الله 9 دی خاطرنشان کرد: 9 دی نماد بیداری و بصیرت ملت ایران است که طومار فتنه‌گران را برچیدند.

سقای‌ بی‌ریا با اشاره به برخورداری کشور از نسل جوان انقلابی، بیدار و بصیر تاکید کرد: افق جمهوری اسلامی کاملا روشن است و جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که جوانان با وجود اینکه انسجامی ندارند اما به صورت خوشه‌ای و فردی و به صورت یک بتون برای پایه‌های انقلاب هستند.

سخنگوی جبهه پایداری به تشریح نوع رابطه جبهه پایداری با جریان اصولگرایی پرداخت و اظهار داشت: جبهه پایداری همانگونه که از نامش مشخص است می‌خواهد اهداف انقلاب را با پایداری ادامه دهد.

وی در بخش پرسش و پاسخ خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر برنامه‌های جبهه پایداری در حال حاضر گفت: ما اخیرا در مشهد مقدس نشستی را با هدف بررسی روند جبهه پایداری برگزار کردیم تا به این سه سؤال مهم که از کجا آمده‌ایم، کجا هستیم و به کجا می‌رویم پاسخ دهیم.

سقای بی‌ریا با اشاره به برنامه‌ریزی‌های این جبهه برای آینده افزود: اهداف اصلی جبهه پایداری همان مبانی است که پایداری به خاطر آن شکل گرفت و تاکید ما بر فرهنگ است چرا که همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند فرهنگ به برنامه‌ریزی احتیاج دارد.

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه برخی کارها بدون تشکل صورت نمی‌گیرد و یکدست صدا ندارد، اضافه کرد: اگر لازمه یک کار سیاسی و الهی دور هم جمع شدن باشد، واجب است که کار جمعی صورت گیرد.

وی با اشاره به نسبت جبهه پایداری با سایر احزاب تاکید کرد: جبهه پایداری درصدد گرفتن قدرت در چنگ خود نیست و در واقع نمی‌خواهد به هر قیمتی افراد منتسب به خود را بر سر کار بیاورد و ما این نکته را در انتخابات گذشته نیز ثابت کرده‌ایم و به طور مثال در انتخابات مجلس نهم 90 درصد با جبهه متحد همراهی داشته‌ایم.

سقای بی‌ریا با ارائه تعریفی منسوب به آیت‌الله مصباح درباره اصولگرایان مبنی بر اینکه آنها دوائر متحدالمرکز هستند، ادامه داد: جبهه پایداری از افراد شایسته حمایت می‌کنند و به طور مثال ما در انتخابات ریاست جمهوری اخیر شاهد بودیم زمانی که کاندیدای مدنظرمان کنار رفت، نگفتیم که حتما کاندیدای مورد حمایت‌مان باید عضو شورای مرکزی پایداری باشدو از این رو از آقای جلیلی به عنوان یک نامزد اصلح حمایت کردیم.

سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه ما با همه گروه‌ها بر اساس مشترکات تعامل داریم و خط قرمز‌های ما را امر به معروف و نهی از منکر رقم می‌زند، گفت: در رسیدن به حکومت صالحان هر کس که شایستگی داشته باشد به زیر این پرچم بیاید و این به معنای رقابت با گروه‌ها نیست چرا که هر کسی که چنین تفکری داشته باشد ما از او حمایت خواهیم کرد.

وی در ادامه و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره عضویت حجت‌الاسلام صدیقی و آیت‌الله جنتی در شورای فقاهتی جبهه پایداری گفت: اینها گمانه‌زنی است و بزرگوارانی که عضو شورای فقاهتی هستند گفته‌اند که اسم شان را نگوییم.

سقای بی‌ریا همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره اظهارات اخیر آقای ظریف اظهار داشت: باید به اصول انقلاب توجه داشته باشیم ممکن است بعضا در اثر اینکه تازه مسئولیتی بر عهده کسی گذاشته شده اشراف کامل به کارها نداشته باشند.

وی تصریح کرد: یکی از نمایندگان مجلس نقد می‌کرد که یک سوال فنی هسته‌ای از یکی از مسئولان پرسیدیم و وی جواب داد من نظری ندارم و این نشان می‌دهد که اشراف وجود ندارد، در حالی که مسئولیت بالایی هم در تیم مذاکره‌کننده داشت.

سخنگوی جدید جبهه پایداری اضافه کرد: از این رو باید از کارشناسان و خبرگان استفاده شود و نظرات کارشناسی را     دریافت کنند و به اصول انقلاب توجه شود؛ اینکه قبل از مذاکره مانور نظامی برگزار و دستاورد جدیدی اعلام می‌شود برای این است که تیم مذاکره‌کننده با قدرت جلو برود.

وی افزود: اما ما اظهاراتی را از برخی مسئولان شنیدیم که به عکس بود مثلا اینکه گفته شد کیفیت خزانه به چه شکل است و سخن از خالی بودن آن موجب این می‌شود که دشمنان ادعا کنند تحریم اثر کرده و باید بیشتر فشار بیاوریم از این رو گفتن چنین سخنانی به مصلحت نیست و واقعیت هم نداشت.

سقای بی‌ریا همچنین خاطرنشان کرد: اینکه قدرت آمریکا را خیلی بیش از آنچه است بیان کنیم که در واقع واقعیت هم ندارد درست نیست چرا که اگر آمریکا اینقدر توانایی داشت جای محدودتری مثل لبنان، سوریه یا غزه را از بین می‌برد اما نتوانست حتی یک وجب داخل این کشورها شود.

سخنگوی جبهه پایداری با تأکید بر اینکه دیدگاه ما نسبت به عدالت ناصحانه است، گفت: ما می‌خواهیم کمک کنیم تا اگر نقطه ضعفی وجود دارد برطرف و تیم مذاکره‌کننده تقویت شود؛ لازم است از مسئولان مطالبه کنیم که کشور ما یک کشور انقلابی است و آنها مسئول این کشور هستند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه «آقای روحانی مطرح می‌کند که سرهنگ نیستم و بنابراین اعضای کابینه او نیز نباید در امور نظامی دخالت کنند نظر شما در این رابطه چیست» گفت: اینها از همان مواردی است که باید توجه شود این واقعیت وجود دارد که رئیس‌جمهور در وسط میدان قرار داشته و مسئولیت عظیمی بر عهده دارد و در کنار آن دارای اختیارات بالایی است.

سقای بی ریا اضافه کرد: رئیس‌جمهور باید به این نکته توجهی داشته باشد که موضعی که می‌گیرد و تک‌تک کلماتی که بیان می‌کند مورد استفاده و تحلیل قرار می‌گیرد. همانگونه که ما سخنان طرف رقیب را در رسانه‌های خود تحلیل می‌کنیم.

سخنگوی جبهه پایداری تصریح کرد: اظهارنظرها باید حساب‌شده، فنی و کارشناسی باشد، لازم نیست رئیس جمهور و وزیر همه‌کاره باشند چرا که این ممکن نیست اما وظیفه دارند از کارشناسان مربوطه استفاده کنند؛ اگر قرار است یک وزیر حرف نظامی بزند قبلا با مسئولان نظامی کشور آن را در میان بگذارد که آیا درست است یا خیر و به مصلحت کشور است یا نیست؟

وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه اگر به قبل از انتخابات ریاست جمهوری بازگردیم آیا جبهه پایداری باز هم به نامزد مستقل تأکید دارد، یا ساز و کار وحدت را می‌پذیرد، گفت: ما ساز و کارمان این نیست که حتما فردی که از خود ماست معرفی کنیمف تعجب می‌کنیم از اینکه برخی می‌گویند شما وحدت را شکستید در حالی که وحدتی شکل نگرفته بود.

سقای بی‌ریا ادامه داد: 16 نفر نیز در عرصه انتخابات مطرح بودند و ما یک نفر از این 16 نفر را انتخاب کردیم و بقیه هم از دیگران حمایت می‌کردند چطور به ما می‌گویند وحدت‌شکن هستید اما بقیه مشکلی ندارند؟

سخنگوی جبهه پایداری یادآور شد: ساز و کار ما به چنگ آوردن قدرت نیست؛ مقام معظم رهبری چند بار بر روی انتخاب اصلح تأکید داشتند و ما هم سعی کردیم در انتخاب اصلح را معرفی کنیم.

وی با تأکید بر اینکه روش ما یک روش خلاف وحدت نیست، گفت: ما به فکر مصالح انقلاب هستیم و وظیفه خود را تربیت مدیر می‌دانیم و جزء وظایف خود می‌دانیم که کار فرهنگی در عرصه مسائل سیاسی انجام دهیم و کسانی را تربیت کنیم که مؤمن به اسلام و انقلاب باشند.

وی ادامه داد:‌ما نیرو تربیت می‌کنیم و دیگران آن را به کار گیرند و در عرصه وسیع‌تر انقلاب نقش‌آفرینی کنند؛ شعار ما اطاعت، عبادت خداوند، صداقت با مردم و اطاعت از رهبری است.

سقای بی‌ریا در پاسخ به سوال خبرنگار نسیم مبنی بر اینکه در انتخابات ریاست جمهوری به طرف مقابل که اصلاح‌طلب‌ها بودند خیلی توجه نشد، برای انتخابات آینده مجلس جبهه پایداری در جهت وحدت واقعی اصولگراها برنامه‌ای دارد یا هزینه‌ای خواهد کرد؟ گفت: تلاش ما این است که افراد صالح یا اصلح در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری سر کار بیایند و از این رو به این افراد کمک می‌کنیم؛ به همین دلیل ما به گونه ای در کنار همه گروه‌ها هستیم و نیستیم.

سخنگوی جبهه پایداری یادآور شد: اگر در یک گروه اصولگرا فرد صالحی باشد ما به وی کمک خواهیم کرد، ساز و کارمان زد و بند نیست بلکه فراتر از آن است و مصلحت نظام را در نظر می‌گیریم تا در نهایت افراد صالح مورد نظر قرار بگیرد.

وی ادامه داد:‌ با توجه به شعارهایی که در انتخابات مطرح می‌شد نوعا کاندیداها موضوع معیشت مردم را بیان می‌کردند و اینکه تحریم‌ها برداشته شود و کسی صحبت از اسلام و انقلاب نمی‌کرد جز یک کاندیدا که از ارزش‌ها صحبت کرد و ما از او حمایت کردیم.

سخنگوی جبهه پایداری افزود:‌ صرف‌نظر از جبهه پایداری و اینکه اگر تصور کنیم این جبهه وجود نداشت باز هم وحدت حاصل نمی‌شد چرا که گروه‌های اصولگرا در صحنه حضور داشتند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه مقام معظم رهبری موضوع حمایت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌‌ای را مطرح می‌کنند اما کمتر شاهد این امر هستیم دلیل این امر چیست، یادآور شد: مسئولان باید صدای واحد داشته باشند اما آیا نقد و بررسی عملکرد تیم مذاکره‌کننده در بین مردم و کارشناسان و اینکه مردم بگویند نگران حقوق هسته‌ای هستیم و صحبت‌هایی مثل اینکه حق غنی‌سازی ما محدود شده، این به نفع است یا ضرر؟

سقای بی ریا با تأکید بر اینکه اگر در کشور ما دو صدا وجود داشته باشد چه اشکالی دارد، گفت: مردم می‌خواهند به صورت شفاف این موضوع را بدانند؛ با توجه به اینکه پیشنهاددهنده سند توافقنامه آمریکایی‌ها هستند سند پیچیده‌ای است. از این رو کارشناسان می‌توانند در این زمینه صحبت کرده و حتی مناظره داشته باشند.

در ادامه سقای بی‌ریا با بیان اینکه نباید به صورت ژورنالیستی با توافقنامه ژنو برخورد شود اظهار داشت: بندهای این توافقنامه آینده تاریخ را رقم می‌زند از این رو نباید مردم را در حالت بی‌خبری قرار داد و پیچیدگی‌های ژنو را باید برای آنها باز کرد.

سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه در بی خبر گذاشتن ملت از جزئیات ژنو نفعی عایدمان نمی‌شود افزود: مسئولان حتما باید پاسخگوی مردم باشند و دولت باید با سعه صدر به سوالات پاسخ دهد و ما این را ناصحانه به رئیس‌جمهور توصیه می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه احساس می‌شود که مخالفت‌ها با تیم مذاکره‌کننده سیاسی است گفت: آنها گفته‌اند که فقط حقوق هسته‌ای رعایت شده است اما طبق توافق‌نامه، غنی‌سازی باید مورد توافق طرفین باشد؛ یعنی یک سر طناب دست آنها و سر دیگر دست ماست.

سقای بی‌ریا افزود: در مذاکرات قبلی و در آلماتی پافشاری ما بر روی NPT بود اما متاسفانه در توافق ژنو بر روی NPT تاکید نشده و فقط گفته‌اند که NPT نظارت می‌کند.

سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تائیدیه رهبر معظم انقلاب درباره توافقنامه ژنو گفت: ما امیدواریم که دولت روحانی موفق باشد اما این به معنای نقد نداشتن به دولت نیست، لذا دولتمردان باید نقد‌ها را بپذیرند و به آن پاسخ دهند.

وی با تاکید بر اینکه خیرخواهی ما نسبت به نظام و انقلاب است یادآور شد: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که باید به کسانی که در وسط میدان قرار دارند کمک کرد.

سقای بی‌ریا ادامه داد: توافقنامه ژنو باید شفاف‌تر شود و مسئولان باید بیشتر حواس خود را جمع کنند، از سویی دیگر نقد افکار عمومی درباره توافق اخیر می‌تواند ابزاری در دست مذاکره‌کنندگان باشد.

سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که از وی در خصوص نامه اخیر 9 تن از اصلاح‌طلبان به روحانی که خواستار رفع  «سوء تفاهمات» 88 شده بودند گفت: آقای روحانی همانطور که خودش هم گفته است رئیس‌جمهور همه مردم است و وقتی کسی رای می‌آورد در قبال همه مسئولیت دارد از این رو رئیس‌جمهور باید بر روی خطوط اصلی انقلاب حرکت کند و یکی از این خطوط اصلی تکیه بر ظرفیت‌های داخل و قوت درون‌زاست.

«سال 88 واقعا یک فتنه بود و قابل انکار نیست و همانطور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند مردم هم فتنه 88 را ظلم بزرگی می‌دانند البته خود آنها نیز به اینکه در انتخابات 88 تقلب نشده اعتراف کردند اما آن را محکوم نکرده‌اند.»

وی با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور نباید وامدار گروه خاصی باشد یادآور شد: کسی هم نباید از رئیس‌جمهور مطالبه جناحی کند.

سقای بی‌ریا با اشاره به تغییرات گسترده توسط دولت جدید گفت: اگر بخواهند در همه رده‌ها مسئولان را تغییر دهند باعث محرومیت‌هایی می‌شود اما متاسفانه این کار صورت می‌گیرد.

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به تائیدیه رهبر انقلاب درباره ژنو گفت: باید فرمایشات مقام معظم رهبری را به صورت یک بسته نگاه کنیم؛ ایشان در آن مرقومه گفتند آنچه را که مرقوم داشته‌اید یک موفقیت است و در نکته بعدی نیز فرمودند این قدم آخر نیست و باید به عنوان مبدائی برای اقدامات هوشمندانه بعدی مورد توجه باشد؛ رهبری خط مستقیم ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی استکبار را نیز در همان نامه مورد تاکید قرار دادند لذا باید همه این نکات را با هم دید.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار صابر نیوز درباره جزئیات نشست دو روزه این جبهه در مشهد با حضور آیت‌الله مصباح اظهار داشت: باید نسبت به کار سیاسی، کار فرهنگی صورت گیرد و در فعالیت‌های سیاسی به دیدگاه اسلام توجه شود.

سقای بی‌ریا با اشاره به برخی از گزاره‌های نهایی جبهه پایداری در نشست مشهد افزود: پایداری تشکلی اسلامی، فرهنگی، انقلابی، ولایی و گفتمانی است که به دنبال قدرت نیست بلکه در جهت حاکمیت صالحین تلاش می‌کند.

سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: جبهه پایداری دارای شورای فقاهتی است که مشروعیت دهنده و نظارت‌کننده بر آن است و این جبهه آرمان‌های امام و مقام معظم رهبری را دنبال می‌کند و مسائل سیاسی را در چارچوب کار فرهنگی با صبغه اسلامی مورد توجه قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه جبهه پایداری به دنبال پیاده‌سازی آرمان‌ها و مطالبات و دغدغه‌های ولی فقیه است تاکید کرد: خودسازی یکی دیگر از نکات مورد‌ توجه این جبهه است.

سقای بی‌ریا در پاسخ به این سوال که بخش «فرهنگ سیاسی» که مورد توصیه آیت‌الله مصباح بود به چه شکل در جبهه پایداری دنبال می‌شود گفت: جبهه پایداری وظیفه اصلی‌اش، بررسی جنبه‌های فرهنگی کار سیاسی است چرا که ما باید در کار سیاسی جنبه‌های فرهنگی را گسترش دهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۲
    0 0
    جبهه پایداری دارای شورای فقاهتی است که مشروعیت دهنده و نظارت‌کننده بر آن است و این جبهه آرمان‌های امام و مقام معظم رهبری را دنبال می‌کند و مسائل سیاسی را در چارچوب کار فرهنگی با صبغه اسلامی مورد توجه قرار می‌دهد زنده باد گفتمان پایداری

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس