وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شبکه الجزیره انگلیسی گفت:دستگاه قضایی باید خودش را با تحولات جدیدی که در کشور پدیده آمده است همراه کند. ما امیداریم این تغییرات را در دستگاه قضایی شاهد باشیم.

به گزارش مشرق، شبکه خبری الجزیره انگلیسی در برنامه «گفتگو با الجزیره» درباره تحولات ایران پس از روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور این کشور با علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به گفتگو پرداخت.

استیون کول در مقدمه این مصاحبه گفت: «در هوای تهران تغییر احساس می شود. بازرسان هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی در چارچوب توافق موقتی که میان ایران و گروه 1+5 در ژنو به دست آمده است سرگرم بازرسی از تاسیسات هسته ای ایران هستند. اما حالا توجه به داخل ایران معطوف شده است. در اینجا نیز اتفاقاتی در شرف رخ دادن است که به اندازه مسئله هسته ای بزرگ و فراگیر است. دولت جدید در ایران در حوزه آزادی رسانه ها، شبکه های اجتماعی، صنعت فیلمسازی و هنر پس از سال ها محدودیت که دولت قبلی وضع کرده بود قصد دارد با سیاست های اقتدارطلبانه گذشته به چالش برخیزد. دست کم این چیزی است که وزیر ارشاد جدید و بانفوذ ایران به ما گفته است. او خواستار برچیدن محدودیت ها در زمینه دسترسی به شبکه های اجتماعی اینترنت شده است. او می گوید خواهان آن است که همه به فیس بوک دسترسی داشته باشند. اهمیت این سخن زمانی بیشتر درک می شود که فراموش نکنیم پدر وزیر ارشاد ایران رئیس یک نهاد محافظه کار به نام شورای نگهبان است که بسیاری از منتقدان می گویند مانعی بر سر راه آزادی های بیشتر و گشایش است. حال سوال این است که آیا دولت جدید ایران واقعا می خواهد آزادی بیان را در کشور برقرار کند؟ جناح محافظه کار چه واکنشی نشان خواهد داد؟

در مصاحبه وزیر فرهنگ و ارشاد نکاتی قابل تامل به چشم می آید که ابتدا به آن می پردازیم و در آخر متن کامل مصاحبه وی با این شبکه آمده است.

از جمله اظهارات ناپسند وزیر ارشاد در این مصاحبه که خلاف استقلال قواست، اظهار نظر آقای علی جنتی در مورد قوه قضائیه کشور آن هم در مصاحبه با یک رسانه بیگانه است. در بخشی از این مصاحبه وقتی مصاحبه‌گر پرسید «ما به سبب این سیاست گشایش و آشتی جدید است که گفتگو می کنیم، فضای جدیدی حاکم شده است. آیا این فضای جدید به قوه قضاییه نیز بسط می یابد؟» علی جنتی در پاسخ گفت به هر حال رئیس قوه مجریه عوض شده ولی (رئیس) قوه قضاییه عوض نشده و همان وضع سابق را دارد.

مصاحبه گر پرسید آیا دوست دارید در قویه قضاییه هم شاهد تغییرات باشید؟ زیرا دولت تغییرات زیادی ایجاد کرده است. فضای جدیدی حاکم شده است.

علی جنتی پاسخ داد طبیعی است که دستگاه قضایی ما هم بایستی خودش را با تحولات جدیدی که در کشور پدیده آمده است همراه کند. ما امیداریم این تغییرات را در دستگاه قضایی هم شاهد باشیم.

در بخش دیگری از گفت‌وگو، مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت شما الان دوبار است که درباره افکار عمومی حرف می زنید. شما از مردم ایران حرف می زنید. آیا الان وقت مناسبی است که عموم مردم روی قوه قضاییه و عناصر تندروتر در تهران تاثیر بگذارند؟

علی جنتی پاسخ داد قطعا افکار عمومی تاثیر خودش را روی قوه قضاییه و روی پارلمان ما نیز که بیشتر آنها از اصولگرایان هستند خواهد گذاشت.

زمان انجام این مصاحبه 7 آذر ماه و در جریان سفر وزیر ارشاد به قطر است و مشخص نیست چرا الجزیره پخش آن را تا دو روز پیش (21 دی) به تأخیر انداخته است.

گزارش مشروح این مصاحبه در ادامه آمده است:

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی پس از این مقدمه به عنوان اولین سوال خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران گفت اکنون زمان جالبی است. شما به تازگی مسئولیت وزارتخانه بسیار مهمی را در ایران بر عهده گرفته اید که مسئول نظارت بر مسائلی مانند سانسور، آزادی رسانه ها، سیاست های فرهنگی و غیره است. برای ما بیشتر درباره کار وزارتخانه خودتان توضیح دهید.

علی جنتی در پاسخ گفت من به دعوت وزیر فرهنگ و هنر و میراث قطر به دوحه آمده ام. در طول دوران وزارتم این اولین بار است که من به خارج از کشور می آیم و این نشان دهنده اهمیتی است که کشور همسایه قطر برای ما دارد. وزارت فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلفی فعالیت می کند، از جمله در حوزه های هنری، سینمایی، هنرهای تجسمی، موسیقی و مسائل دینی مثل حج و زیارت و اوقاف و گردشگری. همه اینها فعالیت هایی است که در حوزه وزارت فرهنگ ایران صورت می گیرد.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی پرسید، انگیزه شما از وارد شدن به سیاست، و تا حدودی به سیاست فرهنگی چه بود؟

علی جنتی در پاسخ گفت دلیل خاصی نداشته است که من در حوزه سیاسی بودم و بعد به حوزه فرهنگی منتقل شدم. به هر حال رشته تحصیلی من عمدتا هم در مسائل سیاسی بوده و هم در مسائل فرهنگی و من مدتها در حوزه فرهنگی فعالیت داشته ام. من مدتی هم به عنوان سفیر در وزارت امور خارجه خدمت کرده ام. الان هم به حوزه فرهنگی بازگشته ام.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت شما هدایت یک وزارتخانه بسیار مهم را بر عهده گرفته اید. رهبری شما در این وزارتخانه با وزیر فرهنگ قبلی چه تفاوتی خواهد داشت؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در پاسخ به این سوال گفت طبیعتا سیاست های دولت رئیس جمهور جدید با سیاست های گذشته در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی متفاوت است و در شرایط جدید سیاست دولت آقای دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور، ایجاد آزادی های بیشتر در حوزه مطبوعات، در حوزه انتشار کتاب، در حوزه ساخت فیلم ها و تولید فیلم های سینمایی است. ما تلاش می کنیم فضای بازتری را برای کار هنرمندان و اصحاب فرهنگی ایجاد کنیم.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی پرسید، آیا این به معنای آن است که روزنامه ها دیگر تعطیل نخواهند شد و روزنامه نگاران دستگیر نخواهد شد؟ آیا شما می خواهید قول بدهید که دوره تازه ای از آزادی رسانه ها آغاز می شود؟

علی جنتی در پاسخ گفت تلاش ما در حوزه وزارت فرهنگ این است که هیچ روزنامه ای توقیف نشود و هنرمندان به راحتی فیلم های خود را بسازند و کارهای هنری خودشان را انجام بدهند. منتهی بخشی از این فعالیت ها خارج از حوزه اجرایی است. احیانا ممکن است در برخی موارد قوه قضاییه و برخی از دادگاهها دخالت بکنند که این خارج از اختیار ماست. ولی دولت تلاش می کند که آزادی را کاملا برای مطبوعات و انتشار کتاب و سایر فعالیت های فرهنگی باز بکند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت یکی از مشهورترین صنایع در ایران و کل جهان صنعت فیلمسازی ایران است. باید اعتراف کنم که من خودم از طرفداران صنعت فیلم ایران هستم. آیا آزادی در این حوزه افزایش خواهد یافت و آیا این صنعت از حمایت هر چه بیشتر وزارتخانه شما برخوردار خواهد شد؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در پاسخ گفت همانطور که شما اشاره کردید، صنعت فیلمسازی در ایران بسیار پیشرفته است. ما به طور میانگین در طول سال حدود 90 فیلم تولید می کنیم که سال گذشته هم یکی از فیلم های ما در اسکار جایزه گرفت. طبیعی است که ما وظیفه داریم به هنرمندان خودمان کمک کنیم تا بتوانیم این صنعت را هرچه بیشتر توسعه دهیم.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی پرسید آیا کتابفروشی ها تحت ارشاد اسلامی شما قادر خواهند بود کتاب هایی را که می خواهند، به فروش برسانند؟

علی جنتی پاسخ داد البته در ایران از نظر قانون انتشار کتاب برخی محدودیت ها وجود دارد که ما هم به عنوان قوه مجریه موظف هستیم این قوانین را اجرا بکنیم. اما تلاش ما برای این است که طبق قانون عمل کنیم، نه بر اساس سلیقه های شخصی خودمان.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی پرسید ما به سبب این سیاست گشایش و آشتی جدید است که گفتگو می کنیم. فضای جدیدی حاکم شده است. آیا این فضای جدید به قوه قضاییه نیز بسط می یابد؟

علی جنتی در پاسخ گفت به هر حال رئیس قوه مجریه عوض شده ولی (رئیس) قوه قضاییه هنوز عوض نشده و همان وضعیت سابق را دارد.

مصاحبه گر پرسید آیا دوست دارید در قویه قضاییه هم شاهد تغییرات باشید؟ زیرا دولت تغییرات زیادی ایجاد کرده است. فضای جدیدی حاکم شده است.

علی جنتی پاسخ داد طبیعی هست که دستگاه قضایی ما هم بایستی خودش را با تحولات جدیدی که در کشور پدیده آمده است همراه کند. ما امیداریم این تغییرات را در دستگاه قضایی هم شاهد باشیم.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت این یک پاسخ بسیار دیپلماتیک است، آقای وزیر.

علی جنتی نیز گفت نه، این (پاسخ) دیپلماتیک نبود. به هر حال، در ایران کاملا تفکیک قوای سه گانه وجود دارد و طبیعتا قوه مجریه از قوه قضاییه و پارلمان کاملا جداست. بنابراین، اینها دخالتی در شئون یکدیگر ندارند و تحولی که رخ داده این است که رئیس جمهور جدیدی انتخاب شده است اما دستگاه قضایی کاملا جدا از قوه مجریه عمل می کند و ما امیدواریم که آنها هم در این فضای جدید بتوانند تغییراتی ایجاد کنند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت شما از یک فضای جدید حرف می زنید. آیا آنچه در ژنو اتفاق افتاد به سبب این فضای جدید بود که با روی کار آمدن یک رئیس جمهور جدید شکل گرفت؟

علی جنتی پاسخ داد آنچه در ژنو رخ داد و توافقنامه ای که در ژنو امضا شد قطعا همانطور که در فضای بین المللی فضای جدیدی را ایجاد کرده، در داخل کشور هم برای ما یک فضای جدید ایجاد شده است و به خصوص یک اقبال عمومی نسبت به دولت پیدا شده و مردم به سبب این اتفاق که در ژنو افتاده پشتیبانی بیشتری از دولت می کنند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی پرسید توافق ژنو ما را در مسیر دستیابی به تغییرات پایدار و توافق پایدار با غرب چقدر به جلو برد؟

علی جنتی در پاسخ گفت آنچه برای ما در ژنو مهم بود این بود که برای اولین بار کشورهای 1+5 اعتراف کردند که جمهوری اسلامی ایران حق برخورداری از فناوری هسته ای صلح آمیز را دارد. این مهم ترین دستاورد ما بود. البته توافقی که در آنجا به امضا رسید گام اول است و طبیعتا ما گام های دیگری را در آینده داریم تا بتوانیم به یک توافق نهایی با غرب برسیم.

مصاحبه گر پرسید آیا قبولاندن اتفاقات ژنو به مقامات تندروتر در ایران کار دشواری بود؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران پاسخ داد البته عناصری در ایران هستند که مخالف هر نوع مذاکره با غرب بودند و من فکر می کنم پس از امضای این توافقنامه و حمایت بسیار گسترده که ملت ایران از رئیس جمهور داشتند، آنها تا اندازه زیادی عقب نشینی کردند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت شما الان دوبار است که درباره افکار عمومی حرف می زنید. شما از مردم ایران حرف می زنید. آیا الان وقت مناسبی است که عموم مردم روی قوه قضاییه و عناصر تندروتر در تهران تاثیر بگذارند؟

علی جنتی پاسخ داد قطعا افکار عمومی تاثیر خودش را روی قوه قضاییه و روی پارلمان ما نیز که بیشتر آنها از اصولگرایان هستند خواهد گذاشت.

مصاحبه گر گفت اگر دوباره به مسئله توافق ژنو بازگردیم، این توافق و این دستاورد که نتیجه سیاست آشتی است چقدر تندروها را در تهران، در ریاض و در واشنگتن آسیب پذیر کرده است؟

علی جنتی در پاسخ گفت آنچه در ژنو به دست آمد، علاوه بر اعتراف و به رسمیت شناختن حق جمهوری اسلامی ایران در برخورداری از فناوری هسته ای، این بود که بخشی از تحریم هایی را هم که بر ما تحمیل شده بود لغو کرد. از جمله برخی از دارایی های ما آزاد شد که ما می توانیم از آنها برای خرید کالا از خارج استفاده کنیم و حمل و نقل دریایی ما که دچار تحریم بود و شرکت های بزرگ نمی توانستند آنها را بیمه کنند الان این شرکت ها می توانند نفتکش های ما را بیمه کنند و امتیازات دیگری که جمهوری اسلامی به دست آورد، اینها همه باعث می شود که عناصر تندرویی که هستند به تدریج عقب نشینی کنند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت شاید در تهران اینگونه باشد، اما در واشنگتن و ریاض و بیت المقدس چطور؟

علی جنتی گفت در واشنگتن هم من فکر می کنم اقبال خیلی خوبی به این موافقت نامه وجود دارد. بر اساس آخرین آماری که من دیدم حدود 44 درصد از مردم آمریکا از این توافق حمایت می کنند. مشابه آن را در کشورهای غربی در بریتانیا، در فرانسه، در آلمان شاهد هستیم. من فکر می کنم بیشترین مخالفت را با این موافقت نامه اسرائیل دارد.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت من هم این نظرسنجی ها را دیده ام و به نظر می رسد افکار عمومی در آمریکا نیز مثل افکار عمومی در ایران طرفدار این توافق است و مردم هر دو کشور آشتی و مصالحه را راه حرکت به جلو می دانند. آیا فکر می کنید افکار عمومی در ایران مایل است از این نیز بیشتر نیز جلو برود؟

علی جنتی گفت در حال حاضر آنچه ما درباره اش مذاکره می کنیم بحث روابط دوجانبه ما و ایالات متحده آمریکا یا روابط ما با برخی از کشورهای غربی نیست. آنچه ما الان درباره اش مذاکره می کنیم و درباره آن توافق کرده ایم بحث برنامه هسته ای ایران است. طبیعتا اگر ما در مذاکرات پیشرفت خوبی داشته باشیم و بتوانیم در آینده به توافق های خوبی با غرب برسیم که بر اساس آنها بسیاری از تحریم های کنونی برداشته بشود، شاید اینها کمک بکند به اینکه روابط دوجانبه ما نیز با آمریکا بهبود پیدا بکند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت شما از کاهش برخی تحریم ها به مدت شش ماه صحبت کردید. آیا تحریم ها بود که ایران را مجبور کرد به میز مذاکره بیاید؟

علی جنتی در پاسخ گفت ابدا این تحریم ها تاثیری در اینکه جمهوری اسلامی ایران به پای میز مذاکره بیاید نداشته است. آنچه برای ما مهم بوده منافع ملی ما بوده است. ما در طول سال های گذشته تحریم های زیاد و فشار زیادی را شاهد بودیم و ملت ما هیچگاه در برابر فشار تسلیم نشده است و الان هم آنچه به دست آمده بیش از آنکه برای دیگران پیروزی باشد برای جمهوری اسلامی ایران پیروزی بوده که در برابر فشارها تسلیم نشده تا اینکه حقش را به رسمیت بشناسند.

مصاحبه گر گفت آیا آنچه در ژنو اتفاق افتاد، این فضای جدید و این سیاست جدید آشتی پویایی شناسی سیاسی و منطقه ای را تغییر می دهد؟

علی جنتی در پاسخ گفت من فکر می کنم این ها به بهبود روابط ما با بسیاری از کشورهای منطقه کمک بکند. چون در گذشته برخی از کشورهای منطقه به خاطر غرب در خصوص روابطشان با ایران دچار نوعی تحفظ (محافظه کاری) بودند. آنها الان که می بینند غرب خودش به ایران روی آورده، (این مسئله) طبیعتا در روابط ایران با کشورهای همجوار و کشورهای منطقه هم تاثیر خواهد گذاشت.

مصاحبه گر پرسید منظور شما به طور خاص کدام کشورها هستند؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ گفت من الان به کشور خاصی اشاره ندارم. ولی به هر حال برخی از کشورها هستند که در شرایط گذشته احساس می کردند وقتی غرب بر ایران فشار می آورد، آنها هم فرصتی یافته بودند که احیانا فشارهایی را وارد کنند اما من فکر می کنم الان آنها هم در این موضعشان عقب نشینی کرده اند.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت حالا شما نقش ایران را در خاورمیانه و خلیج فارس چگونه می بینید؟ آیا این نقش تغییر کرده است؟

علی جنتی گفت خیر، سیاست جمهوری اسلامی ایران و رابطه با کشورهای خلیج فارس همواره یک سیاست ثابت و مبتنی بر احترام متقابل و مبتنی بر تامین منافع مشترک ایران و کشورهای منطقه و حفظ امنیت منطقه با همکاری همه کشورهای منطقه بوده است. این سیاست ثابت ما بوده که ایران از ابتدا آن را دنبال می کرده است و این سیاست تغییری نیافته است.

مصاحبه گر گفت مجددا باید بگویم که این یک پاسخ بسیار دیپلماتیک خوب است و تقریبا هیچ چیزی به من نمی گوید. اما سوال من این است که آیا در نتیجه این سیاست آشتی ممکن است ائتلاف های جدیدی شکل بگیرد؟

علی جنتی پاسخ داد ممکن است در شرایط جدید روابط ما با برخی کشورهای منطقه مثل عربستان سعودی که روابط سردی بوده است گرمتر بشود.

مصاحبه گر گفت یعنی می شود گفت که جنگ میان عربستان سعودی و ایران به تاریخ خواهد پیوست؟

علی جنتی گفت حتما اینطور خواهد بود. یکی از سیاست های رئیس جمهور جدید که از اولین روزهای تصدی ایشان رسما اعلام شد بهبود روابط با کشورهای منطقه، به ویژه با عربستان سعودی است.

مصاحبه گر گفت آیا احتمال دارد آنچه در ژنو اتفاق افتاد مثلا در مورد سوریه هم اتفاق بیفتد؟

علی جنتی گفت ممکن است این تاثیر را داشته باشد. هرچند ما تا به حال با غرب و به خصوص با آمریکا به طور مستقیم درباره سوریه صحبت نکرده ایم، اما از این جهت که این مذاکرات فعلا با غرب آغاز شده، ممکن است در رابطه با سوریه هم به نوعی با غرب و آمریکا به تفاهم برسیم.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت من متوجه شده ام که ایران و ترکیه برای گفتگوهای جدید صلح (سوریه) تلاش هایی را آغاز کرده اند. آیا این یک ائتلاف جدید است؟

علی جنتی در پاسخ گفت رابطه ما با ترکیه رابطه بسیار خوبی است، به خصوص در زمینه های اقتصادی ما روابط بسیار گسترده ای با کشور ترکیه داریم. البته در رابطه با سوریه ما اختلافاتی با ترکیه داشته ایم که به تدریج در شرایط جدید این اختلافات هم در حال کاهش یافتن است. من فکر می کنم این تنش ها نه فقط در رابطه با ترکیه، بلکه در رابطه با غرب نیز کاهش پیدا می کند زیرا غرب هم به این نتیجه رسیده که آنچه در سوریه در حال رخ دادن است و عوامل افراطی تندرو و تروریستی که در این کشور هستند، اینها اگر سر کار بیایند زیانش برای منافع غرب بسیار بیشتر از رژیمی است که الان در سوریه بر سر کار است.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت می خواهم به بخش آخر این مصاحبه بروم. یعنی به مسئله فرهنگ و آزادی های رسانه ای. رئیس جمهور ایران قول داده است که آزادی های زیادی را به رسانه ها خواهد داد. رئیس جمهور و وزیر امور خارجه و دیگر مقامات ایرن صفحاتی برای خود در توییتر و فیس بوک دارند. آیا شما هم در توییتر و فیس بوک صفحه ای دارید؟

علی جنتی گفت من عضو فیس بوک هستم اما در توییتر خیر. این هم به مدتها قبل از وزارت من باز می گردد. من بیش از سه سال است که (در فیس بوک) عضویت دارم و با دوستان مختلفی در سرتاسر دنیا مرتبط هستم.

مصاحبه گر پرسید آیا شما با این کار و عضویت در فیس بوک قانون را نقض نکرده اید؟ آیا این کار غیرقانونی نیست؟

علی جنتی گفت البته در ایران برخی معتقدند که این نوعی قانون شکنی است چون فیس بوک در ایران فیلتر شده است. اما به هر حال ما سعی می کنیم که قانون را حفظ بکنیم و تلاش ما هم بر این است که با همکاری سایر وزرایی که در دولت هستند بتوانیم شرایطی فراهم بکنیم که همه در ایران به فیس بوک دسترسی داشته باشند برای اینکه این فقط یک وسیله ارتباطی است که افراد می توانند با یکدیگر گفتگو و مکاتبه کنند و دیدگاههایشان را بیان کنند.

مصاحبه گر پرسید چه زمانی همه ایرانی ها می توانند به فیس بوک بروند یا از توییتر استفاده کنند، بدون اینکه این سایت ها فیلتر شده باشد؟

علی جنتی گفت من فکر می کنم الان همه ایرانی ها از اینها استفاده می کنند و بر اساس برخی آمارهایی که ما داریم الان چهار میلیون نفر از ایرانی ها عضو فیس بوک هستند و عملا از این سایت استفاده می کنند. دیر یا زود این محدودیت که برای استفاده از فیس بوک برقرار شده است باید برداشته شود.

مصاحبه گر الجزیره انگلیسی گفت به عنوان آخرین سوال، رهبر معظم ایران یکبار دیپلماسی میان شرق و غرب یا دیپلماسی ایران در برابر غرب را نرمش قهرمانانه توصیف کرد. با اضافه شدن این سیاست آشتی به این نرمش قهرمانانه آینده را چگونه می بینید؟ تغییرات بیشتر با چه سرعتی رخ خواهد داد؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران گفت به هر حال اینکه دولت اجازه یافته که بنشیند و با کشورهای 1+5 از جمله با آمریکا مذاکره و رو در رو صحبت بکند، این خودش جزئی از همین انعطاف پذیری هست که رهبری جمهوری اسلامی ایران هم به آن اعتقاد دارد و من فکر می کنم در آینده این روند همچنان ادامه پیدا کند و در این زمینه مشکلی نخواهد بود.

*فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 103
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 10
  • ۱۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    آفرین همین جوری برید جلو... فیس بوک را به خاطر دوست دخترهایش دوست دارم.. راه را باز کن.. جمهوری ایرانی ایجاد کنید
  • ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    علی مطهری ازون طرف افتاد به جان علامه مطهری و علی جنتی از این طرف افتاده به جان آیت الله جنتی.ولی مطمئن باشید جنس آیت الله جنتی از جنس آیت الله مشکینی،آیت الله خزعلی و آیت الله گیلانی است و در صورت تداوم این رفتارها واکنش نشان خواهد داد
  • ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    دقت کنید چطور قبح درد دل با اجانب ریخته میشود.... چرا این آقا سفره دلش را جلوی الجزیره باز می کند و دعوا داخل خانه را با بیگانه می گوید. یادش بخیر. آن مردی که رفت با مجلس و قوه قضاییه اختلافات شدیدی داشت اما یکبار هم در مقابل در مصاحبه با خبرنگاران خارجی انتقادی از آنها مطرح نکرد.
  • ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    made in usa
  • هبوط آدم ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    اوسکول کردن مردم ملت رو ... ! کجای درد من جوون فیسبوکه آخه...؟؟؟
  • shima ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    ایووووووووووول داری علی اقا . یه عده هنوز نمیخوان پیام 24 خرداد رو بشنوند . این عدم نشنیدن به ضررشون تموم میشه اخرش.
  • از اصفهان ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    چه ربطی به آقای جنتی داره؟ واکنش نشون بده و بگه چی؟ مسئولیت آیت الله گیلانی اونوقت اقتضا می کرد تصمیم بگیره الان آقای جنتی منصبش چیزی نیست که لزومی داشته باشه حرفی بزنه.
  • از اصفهان ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    چون با مجلس که مطرح کنه کارت زرد میگیره رفیق!
  • از اصفهان ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    درود بر جنتی شجاع. پدر و پسر هر دو دل شیر دارند و تحت تاثیر تبلیغات نمیرند. ای ول درود.
  • جعفر ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    اولا وقتی یه وزیری خودش به قانون این کشور احترام نذاره از دیگران چه انتظاری میره ثانیا ازادی در مطبوعات اقایان رو دیدیم که سه نشریه توقیف شد ً!!!!!بله یادم اومد آزادی بیان برای موافقین نه منتقدین !!!! وای به حال فرهنگ ......
  • ناشناس ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    می خواهند فیس بوک آزاد کنند جریان مسی باز هم تکرار شود !
  • ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    ايشان در جمع مديران ايرنا ميگفت خزانه ها را خالي كردند سيلوها را هم خالي كردند و . . . چه تهمتها كه به دولت قبلي نزد ايشان ما را كه ميبينند مشكل نان دارند و خارجيها را كه ميبينند مشكل فيس بوك !
  • ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    زمان انجام این مصاحبه 7 آذر ماه و در جریان سفر وزیر ارشاد به قطر است و مشخص نیست چرا الجزیره پخش آن را تا دو روز پیش (21 دی) به تأخیر انداخته است.!!!!!!!!!!!!!!!! آیا بین انتقادات علی مطهری در مجلس علیه قوه قضائیه و باز نشر آن در روزنامه های زنجیره ای و اطهارات علی جنتی و تاخیر معنا دار در پخش آن در الجزیره بالاخص با تاکید عیرمعمول بر روی قوه قضاییه ارتباط معناداری وجود ندارد؟ بنظرم این در چارچوب فتح سنگر به سنگر و فشاز از پایین و چانه زنی در بالا جهت تبدیل این موضوع به یک گفتمان و تاثیر گذاری بر انتصاب رئیس قوه قضاییه در اینده است. انشالله سید احمد خاتمی یا آیت الله علم الهدی بیایند تا یک عده ای جای خر بستن شان را بفهمند
  • رضا ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    میگم شما که اصلا لازم نیست با هیچ نهادی هماهنگ بشید وتعامل کنید؟؟؟این چه سوالیه از اعتدال به دوره!!!!!!!اصلا افراطی گری وتندروی ست!!!!...
  • ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    کافر همه را به کیش خود پندارد . چاقو هم خطرناکه ولی اگه عاقل باشی استفاده درست ازش میکنی.
  • ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    ببین باکیا شدیم هفتادودوسه میلیون نفر !!!!!! ببین وزارومونو !!! درجازدنه ماایرونی همش تقصیر همین وزرامونه ! همینه ماهمش بدبختیم ! وقتی وزیرفرهنگمون فکرکنه بدبختی منه جوونه این مملکت فیلتربودنه فیس بوکه ,بهترازاین نمیشیم ! به جای اینکه بگه من درتلاشم سرانه مطالعه رو درجامعه ببرم بالا وهزارتا حرف خوبه دیگه ببین چی میگه ای خدا
  • ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    جناب جنتی درحوزه کاری خود عملکرد قابل قبولی نداری پس درمورد قوای دیگر دخالت نکن
  • حسین ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    خیالت راحت با این راهی که شما در پیش گرفتی قبل حاج حسن رخت می بندی...
  • ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    درد رئیس موساد که هست درد اون کسانی که با فتنته 88 قصد برندازی دولت و نظام رو داشتن که هست
  • ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    بعد میان می گن خانواده ها مقصر منحرف شدن فرزندان هستن!! این فرزندان بزرگترین آیات عظام کشورن!!..... به کجا داریم می دیم فقط و فقط نتیجه نامحرم دانشتن مردم هست اگر در کشور صداوسیما بی طرف بود مخاطب رو ...فرض نمی کرد و به مراتب بدتر از امثال BBC اخبار یک طرفه و مغرضانه از غرب و شرق منتشر نمی کرد جوری که صدای خبرنگار اخراجی خودش یعنی نجف زاده هم در بیاد این قدر مردم به سمت ماهواره ها نمی رفتن گرایش به سمت ماهواره ها به دلیل صداوسیمای کاملا حزبی چنان تصویر ساختگی از اکثر این افراد ساخته که فکر می کنن جهان غرب و خارج بهشت برینه حتی خود ایرانیان که در خارج زندگی می کنن از شدت غرب زدگی اینها در شگفتن!...
  • حامد ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    اما شاید اوج تعجب یک انسان اینجا باشد که کسانی که برای رفع فیلتر سایت های آمریکایی که حاوی میلیون ها محتوای مجرمانه و مبتذل ضد دینی هستند تلاش می کنند روزنامه های داخلی را به بهانه یک مقاله توقیف می کنند ! ادعای آزادی بیان هم دارند ! داستان همان دم خروس است.
  • ۱۹:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    چه قدر وقیح شده اخیراً سخنان برخی مسئولان و از جمله ...
  • ۱۹:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    بهتر بود در حوزه مسئولیت خودت اظهار نظر می کردی چون وزیر خارجه که قیافه غربی و ...دارد میتواند مانند شما دسته گل به آب بدهد همانطور که وضعیت هسته ای ...
  • ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    ای کاش پسر حاج آقا جنتی علاوه بر ارث بردن شجاعت و جسارت پدر، کمی هم تفکرات و اعتقادات او را به ارث می برد.
  • هادی ۲۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    یعنی خاک بر سر ما و برخی ها که الجزیره قبیله ای به نام قطر هم ما رو تحقیر میکنه و میگه سیاست اقتدارطلبانه ایران میخواد تغییر کنه. آخه تو قطر کسی تا حالا صندوق رأی دیده که رسانه آن واسه ما واق واق میکنه و وزیر به اصطلاح فرهنگ ما هم در زمین اون بازی میکنه.
  • ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    نقشه دولت در ژنو لو رفت. هدف دولت رسیدن سریع به یک توافق و بعد استفاده از رسانه ها برای کنترل افکار عمومی و افزایش محبوبیت دولت بود تا راه برای اجرایی کردن دیگر سیاست ها باز بشه که سیاست های فرهنگی و بحث مجلس و قوه قضاییه نمونه ای از آنها می باشد. در راه این هدف سیاسی و جناحی نیز منافع ملی در توافق ضعیف ژنو نقض شد.
  • مظفری ۲۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    متاسفم که دغدغه ایشون شده دستیابی همه به فیس بوک
  • ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    میخوان با فیسبوک جوان ها رو بزارن سر کار تا بیکاری رو فراموش کنن
  • ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    مونده حالا تا بفهمی چه کلاهی سرت رفته
  • وحید ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    پسر نوح با بدان بنشست... خاندان نبوتش گم شد... قیافش وقتی جلوی آقا امام زمان ایستاده و باید پاسخگو باشه.....بسیار دیدنیه... یا زهرا (س)
  • ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    عوض فیس بوک بازی یه گوشه از مشکلات مملکت رو حل کنین واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!
  • علیرضا ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    پیام 24 خرداد.همه باهم دست به دست هم برای بازکردن بیشتر پای ... در ایران چه سایبری چه غیر سایبری
  • شاهد ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    راستی وقت خوبی گذاشتی با خبرنگار بیگانه..ولی برای جشنواره عمار وقت نداشتی..یا جیگرشو نداشتی بری؟؟؟؟؟...مثل روز برام روشنه که دیر یا زود میری همون جایی که وزیر اسبق رفت...پسر نوح با بدان بنشست ...
  • حسن ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    علی آقا : از امروز شمارش معکوس برای رسوایی کسانی که خدا، ائمه، و امام زمان را فراموش می کنندشروع شده است!
  • ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    آره حق با شماس دستگاه قضایی باید خودش رو با انحطاط فرهنگی هماهنگ کنه...
  • ۲۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    البته منظور دوستمون کنایی بود... خاک بر سر من که جایی زندگی میکنم که وزیرش این قدر بی تعصب هستش. یعنی الان میخوام با این حرفای و-- ف--- ایشون برم سرم رو بکوبم به دیوار
  • عبدالعلی ۲۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    امروز برای شهدای کربلای 5 بهشت زهرا بودم . با خود گفتم اگر شهدا زنده بودند ایا کسی مانند این .... جرات این حرف ها را داشت .
  • محمد ۲۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    ببين شيما خانوم؛ من تصورم اينه كه شما تو جمع آدمايي غري از خودت نرفتي و حرف مخالفي نشنيدي و احتمالاً تو يك فضاي توهمي غليظي گير كردي. براي اينكه از اون فضا بيرونت بيارم بايد بگم اگرچه كشور ما مشكلات ساختاري و قانوني ئو اصولي زيادي داره، ولي مواهبي هم داره. يكي از اون مواهب اينه كه با برگزاري يك انتخابات ساده، كل سيستم كشور به هم نمي‌ريزد و جهت‌گيري انقلاب عوض نمي‌شود. نه اينكه كساني نخواسته باشند، نه بلكه به واسطه وجود قانون اساسي و ولايت فقيه، انقلاب به راهش ادامه مي دهد. پس در كشور يك پيام بيشتر نداريم و آن پيام انقلاب است و بس. در خانه به يك حاكم بيشتر نياز نداريم و آن مقام معظم رهبري هستند. بقيه همچون احمدي نژاد و روحاني، صرفاً مدير اجرايي كشور هستند و بيش از رفعو رجوع مشكلات عديده زندگي مردم، حق ديگري ندارند. پس به جاي اينكه تصور كني در 24 خرداد انقلاب جديدي رخ داده و به جاي ادعاهاي گنده، حد و حدود خودت و حد و حدود اطرافت را بشناس. اينجا جمهوري اسلامي است. جايي كه اشداء علي الكفار و رحماء بينهم حاكم است. خودتان را دشمن معرفي كنيد، از بني صدر و منتظري بالاتر نيستيد.
  • علی ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    پیام 24 خرداد اینه که با فریب و شعارهای پوچ شاید بشه رای جمع کرد ولی بادآورده را باد می برد! به علاوه اینکه دشمن خبیث هم به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و مرگ بر آمریکا ...
  • سید امیر ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    واقعا دنبال چی هستند این اقایان
  • احمد ۲۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    یادِ احمدی به خیر... می ارزه به این...
  • علی ۲۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    من نمی دانم چرا تا کنون چندین بار توسط اُپراتور اُپرا ارتباطم با فیس بوک و کلا مسدود می شود اما هرز نویسان و ........... به راحتی جولان می دهند جناب جنتی ان شاالله خداوند براه راست هدایتت کند
  • علی ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    جنتی جون بخدا ما برای فیس بوک و این جور چیزا انقلاب نکردیم......اگر فیس بوک میخواستیم انقلاب نمیکریدم الان ایران هم مثل فرانسه بود........یکی باید به این ها ارزش و هدف انقلاب رو بفهمونه......بخدا داری به بد کشوری ضربه میزنی ....این کشور ی کشور ساده نیست.....این کشور برای ظهور ساخته شده....بعد بریم خودمون رو با فیس بوک که یک ابزار جاسوسی و صهیونیستی به تمام معناست مشغول کنیم......عزیز ما این جور ازادی رو نمیخواییم.....ما ازادی در چهار چوپ اسلام میخواییم........نمیدونم بعضی ها باچه دلی به کشور امام زمان خیانت میکنن..... خدایا کشور را به خودت سپردیم..... اخرین یوسف زهرا...... ادرکنی......
  • محمد ۲۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    م_____________________________رگ ب_____________________________ر من_________________________افق ------------------------------------ (فقط انقلاب جمهوری اسلامی ایران)
  • ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    هرچه بگندد نمکش می زنند وای بهه آن روز که بگندد نمک
  • ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    0 0
    احسنت.
  • محمد ۰۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    آفرين ناشناس روسي. شما مستمراً از روسيه اين پيام‌هاي زيبا رو ميدي. آدم در قلب كفر حقايق رو ببينه و با بصيرت باشه، خيلي خوبه. يه سر هم بيا ايران ببين افسادطلبان مردم رو انداختن به جون هم و مردم رو گروه گروه كردن. شوخي كردم، نيا!! اعصابت خورد ميشه.
  • ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    آقای وزیر لطفا برای روشتنر شدن اذهان عمومی بیان بفرمایید: ۱. اساسا چه نیازی به عضویت در فیسبوک دارید؟ ۲. چرا این نیاز برایتان اساسیت و چرا این نیاز اساسی برای شما وجود دارد؟وجود دارد؟ ۳. با چه کسانی در فیسبوک در ارتباتید؟ در فیسبوک چه کار میکنید و بدنبال چه میگردید؟ ۴. اگر فیسبوک از زندگی شما حذف شود چه ضایعه جبران ناپذیری بر شما وارد خواهد شد؟ ۵. کسانی که اینترنت و کامپیوتر یا پول آن را ندارند چه قسمتی از زندگیشان لنگ شده؟ ۶. شما در اثر استفاده از اینترنت چث سودی حاصل مینمایید؟ ۷. روزانه چه مقدار از وقتتان برای فیسبوک اختصاص مییابد؟ ۸. آیا این زمان از وقت کازیتان را میگیرد یا وقت خصوصیتان؟ ۹. اگر از وقت کاری برای فیسبوک استفاد ه میکینید فکر نمیکیند از نظر شرعی اشکال داشته باشد و در مقابل ملتی که پولشان را برای خدمت بایشان دریافت میکنید مسئولید؟ آیا بهتر نیست این زمان را برای خدمت بهتر و بیشتر به ملت که از وظایفتان است بکار بگیرید؟ ۱۰. اگر از وقت خصوصیتان است فکر نمیکنید بهتر باشد آنرا برای خدمت و الفت بیشتر بین اعضای خانواده بکار گیرید بهتر است یا فکر میکنید فسبوک از زن و فرزند و پدر و مادر و برادر و خواهر و... بهتر است؟ ۱۱. نهایتا اینکه بعنوان یک مرد دولت آیا فکر نمیکینید باید قانون مدار باشید و به قانون احترام بگذارید و فیسبوکی را که شورای فیلترینگ بصورت قانونی ممنوع کرده نباید استفاده کنید یا فکر میکنید شما ورای قانونید و با قانونگریزی و تخلف از آن حق مسلم خود میدانید به قانون دهن کجی کرده و تخلف را برای خود جایز یدانید؟ ۱۲. ایا فکر نمیکنید از بیلتر شکنهایی که برای استفاده از فیسبوک بکار میبرید استفاده جاسوسی شود و و این کار شما امنیت ملی را بخطر بیاندازد؟ یا فکر میکنید امنیت ملی و قانون در برابر خودخواهی و قانونگریزی شما پشیزی نمیارزد؟ ۱۳. آیا فکر نمیکنید این کار شما بمنزله بدعت در جامعه و مایه بروز آنارشیسم و هرج و مرج طلبی و نقض گسترده قانون توسط افراد جامعه خواهد بود؟ ۱۴. آیا دیگران با این کار شما خود را مجاب به تخلف از قانون نخواهند کرد؟؟؟ ۱۵. اگر هر کس مثل شما قانون را زیر پا بگذارد فکر میکنید وضعیت جامعه به کجا خواهد رسید؟؟؟؟
  • ناشناس ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    چرا گناه رو میخوان آزادی فکر نشون بدن .....اگه همینطور پیش بره جلو سایت غیر اخلاقی تا سال بعد فیلترش برداشته میشه ...
  • زرشک ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    سر رو کم کنیه؟؟ اقا منم 3 ساله فیلمای فلان میبینم 3 ساله ماهواره دارم 3 ساله کارای خلاف شرع می کنم 3 ساله دزدی میکنم 3 ساله ... بازم بگم یا قبول میکنی کم اوردی!!
  • علی ۰۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    نکته آخرت خیلی تمیز بود
  • علی ۰۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    داره بوی تعفن ترویج فرهنگ غیرالهی و فاسد میاد ... مگر مهاجرانی به کجا رسید که چنین شتابان میرویم؟!!
  • علی ۰۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    آقای جنتی فیسبوک مبارک جنابعالی، ما می خواهیم به نشریه های داخلی خودمان همچون یالثارات دسترسی داشته باشیم که جنابعالی مانع می شوید.
  • آرش ۰۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    از قلیان تا فیس بوک !!! میگم اگه این وزارت ارشاد رو بدون وزیر رها کنن، فرهنگ مملکت بیشتر حفظ میشه ها! امیدوارم خدا مجال نده به هر کسانی که دارن دشمن شادمون می کنن ...
  • حميد ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    جملات عوام فريبانه!!! اون كسي كه بخواد عضو بشه راحت عضو ميشه ... نيازي به تبليغات شما نيست ... بنده هم 3 ساله عضو هستم ... حالا آقاي جنتي فيلتر شكن شما چيه؟؟؟
  • احسان ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    وقتی وزیر دولت وقت و دغدغه خودش را به جای حل مشکلات معضلات بزرگ فرهنگی و فساد افسار گسیخته برای یک نرم افزار و شبکه اجتماعی پوچ و کوچک می گذارد!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا به عمق فاجعه فرهنگ در دولت جدید باید پی برد وببینیم که اگر کدخدای ده فرهنگ که اینجوریه، وزارت خونشن که دنبال چه افکار پوچ و نازلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! جای بسی بسی بسی تاسف و تاثر به فکر فرهنگ همه مردم باشید نه چار تا جوونی که وقت گرانبهای خودشون رو در این شبکه ها تلف می کنند و بغیر درصدی که کار مفید میکنند بقیه عمر و جوانی خودشان را پای چنین شبکه هایی ضایع می کنند
  • ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    به به برادر دیگه همه مشکلات فرهنگی کشور حل شد فقط مونده فیسبوک
  • فردين نصيري ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    سلام تورو خدا ببينيد چطوري واسه برگردوندن پول ودارائي هاي ملت به خودشون سر مردم منت ميزارن؟ ماهي Nتومن حقوق مي گيريد واسه اينكار ديگه!يا شايد پشت ميزشون با فيس بوك كاركن وپول IPوچايشون رو از بيت المال بگيرن.
  • ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    چه فيلتر نباشه چه باشه ملت كه دارن ميرن تو فيسبوك حالا شما هي جوش بزنيد
  • سهی ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    کسی نمیگه استفاده از فضای مجازی برای ارتباط با دیگران بده.اگر مسئولین ما عرضه دارن شبکه هایی ایجاد کنند که سرورش در داخل باشه و امکانات مشابه ف.ب داشته باشه تا مردم کشور همه از اونا استفاده کنن تا برن همه جیک و پک زندگیشون رو بریزن تو دامن nsa...
  • فاطمه ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    اونوقتی که بفهمی رای تو هم بازیچه ی حس قدرت طلبی بعضیا بوده بازم میای مارو از نظراتت مستفیض کنی؟
  • ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    همه مشكلات فرهنگ حل شده فقط همين مونده جناب فرزند حوزه ، كاري نكن رابطه پدر و فرزندي بهم بخوره
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    تو دیگه کی هستی بابا.معلومه که چپ رو از راست نمیتونی تشخیص بدی
  • ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    به امید اون روز
  • علی ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    آقای جنتی لطفااصول انقلابی واسلامی روزیرپانگذارید.عضوفیس بوک بودن شماافتخاری نداره.واقعامتاسفم که هنوزنمیدونید دلیل فیلترکردن بعضی شبکه های اجتماعی چیه.همونایی که شمادرراستای جلب توجهشون هستین قویترین فیلترینگ هارودارن توکشورشون اعمال میکنن ازجمله امریکا.خداوندهمه ماروهدایت کنه
  • ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    مملکت فیس بوک بازها
  • ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    والله بالله نمیدونم چرا با دیدن عکس....
  • mohsen ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    برای ما ایرانی ها حرف امام خمینی حجت هست که فرمود :هرکجا دیدید دشمن از شما خوشنود است بدانید کارتان کنگ میزند و اشتباه است و هر کجا دیدید دشمن عصبانی است بدانید کارتان را دردست انجا میدهید. حالا شما ببینید از اون موقع که دولت تدبیر امده کجا دشمن لبخند زده کجا دشمن ناراحت شده.. ....
  • ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    بيدار شو "از اصفهان" جون! پسر كو ندارد نشان از پدر!
  • محمد ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    احسنت به تيزبينيت. به نكته خوبي اشاره كردي. براي جشنواره عمار كه مي‌گويند چرا نيامدي ميگه وقت نداشتم، ولي براي گفتن اين ... به خبرنگار خارجي تا دلت بخواد وقت!! احسنت.
  • محمد ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    وضعيت 20 سال آيندهفرهنگ كشور و وضعيت فرهنگي جوانان سال 1404 از الان معلومه! بعداً كسي نگه تقصير اصولگرايان بود و انقلاب نتونسته در عرصه فرهنگي موفق بشه! كسي نياد بگه بچه من معتاده! كسي نگه بچه من دچار انحطاط اخلاقي شدهدر جمهوري اسلامي! ما هر كاري در اين سال‌ها كرديم، پنبه مي كنند. اقدامات فرهنگي تأثير بلند مدت دارند، ولي به يكباره نابود مي‌شوند. گفتم كه بعداً نگيد تقصير حزب اللهي‌ها بود!
  • ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    3 ساله عضو فيسبوكه!! ماشاء الله! براش اسپند دود كنيد چشم نخوره بس كه قانون گراست! لايك هم ميدي يا نه علي جون؟!
  • zariyat ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    یعنی این آقا سه ساله که قانون رو دور زده و عضو سایت فیلترشده ی فیس بوک شده؟؟؟ یعنی توی همون سالهایی که دکتر احمدی نژاد رو قانون شکن خطاب می کردن؟
  • علی ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    از ... بیشتر از این هم نباید انتظاد داشت
  • ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    آمريكايي ها هم بخودشون گل زير طاق نمي زنن
  • ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    اين بابا تا اينجا بايد بيستا كارت قرمز مي گرفته
  • majid ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    وزیر ارشاد مارو باش!!!!
  • صادق ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    "آن مرد که تو مصاحبه با رسانه هاي خارجي اشک خبرنگاران و رؤساي اونها رو در مي آورد با مواضع انقلابيش، رفته است...."
  • ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    دولت مردان بی قانونی نکنند و بعد از قانون مداری صحبت کنند
  • علی ۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    امان از دست برخی از این اقازاده ها
  • سینا ۱۷:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    اگه مجلس کارت زرد میده باید بره با بیگانه فالوده بخوره؟!!! بره با مجلس سنگاشو وا بکنه ببینه چی کار میشه کرد نه این که با این قطری ها بشینه بیانیه صادر کنه باعث تاسفِ
  • سینا ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    پیام 24 خرداد برداشتن فیلتر فیس بوک بود؟! در 70% سخنرانی های آقای روحانی مساله اقتصاد مطرح بوده 20% سیاست خارجی و مابقی 10% بنده با فیسبوک مشکلی ندارم ولی پیامد های امنیتی و اخلاقی این وب سایت رو به نظرم تا تمام مردم ندونن نباید باز بشه چون باعث خیلی از دردسر های آینده شون ممکنه بشه
  • ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    مدم را با فيسبوك مشغول كنيد تا بقيه به...هاشون برسند!!! من پیرمرد بايد فكر گور و كفن باشم ديگه حالا وقت فيسبوك بازي نييست كه!!
  • ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    اونهایی که میگن اگر الان شهید مطهری بود حرفهای پسرش رو تأیید میکرد علی جنتی رو ببینند و از پدرش بپرسند آیا اینطور مسائلش رو تأیید میکنند؟
  • ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    از ماست که بر ماست
  • ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    یعنی ما یه مشت حیوونیم؟؟؟
  • شفق ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    با وجود امثال ...، دیگه برای تباهی جوانان تهاجم فرهنگی لازم نداریم، همین ....کافیه.
  • علی ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    آمریکا اینها را بافیس بوک سرگرم کرده اینها فکر میکنند چقدر به روز هستند حیف....
  • ۲۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    تلاش می‌کنیم همه در ایران به فیس‌بوک دسترسی داشته باشند!! یه تلاشی بکن به درد مردم بخوره. هرکی فیس بوک بخواد خودش بلده دست پیدا کنه
  • ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    همین دیگه تازه سه ساله وارد شدی هنوز نمیدونی تهش چیه... صبر کن خودن به زودی به بچت میگی نری تو فیسبوک ها خراب میشی
  • دانشجو ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    اقا شرمنده خواستم مثبت بدم اشتباهی شد. درود به صادق عزیز که حرف حق رو زده
  • ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    وزیر مارو باش؟!!
  • ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    این سوالات رو باید سِند کنی توی وبسایت یا فیس بوک ایشون و از ایشون پاسخ بخوای
  • پدرام ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    دلشون خوشه فيلترش كردن اما خبر ندارن همين فيلرشدن باعث محبوبيت فيسبوك تو ايران شده
  • ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    دستم اگر به اون دستایی که تو کاره برسه... اون از مذاکرات اقتضاح اون از همایش افق نو این از فیس بوک...خوبه حالا همه میدونن پشت پرده فیس بوک رو چرا همش مثل .... ها ما بریم دنبالشون یه چیزی ما بدیم جوونامون بسازی اونا بیان(اگه رهبر نیستیم رهرو هم نباشیم این حد اقلشه) الان افتخار شده حساب فیس بوک داشتن کدوم دست تو کاره مملکت رو فقط امام زمانش نگه داشته وگرنه تا الان ....
  • ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    چرا فکر می کنید جنتی پدر مخاف مواضع جنتی پسر است؟ یادتان نیست چطوری روحانی تایید صلاحیت شد؟
  • سیدرضا ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    سلام. این که فرمودند سه سال است صاحب فیس بوکم و تلاش می کنم همه ایرانیان به فیس بوک دست پیداکنند مانند این است که یک نظامی که قانونامی تواند سلاح حمل نماید بگوید من که سالهاست سلاح دارم طوری هم نشده حالا چرا همه مردم نتوانند سلاح داشته باشند؟ آیا می شوداینطورتفسیرکرد؟. دوباره عرض می کنم ما از افرادعادی جامعه با تحصیلات دیپلم و شایدهم راننده تاکسی باشیم که البته یک نوع خدمتگزاری باافتخاراست و می توانیم اظهارنظرکنیم اما هیچوقت در پازل دشمنان بازی نمی کنیم. یک چاقو و کارد دردست قصاب بعنوان ابزارکار است و خدمت می کند اما همان وسیله دردست یک فرد نااهل ممکن است موجب قتل و جرح شود. حسنات الابرار سیئات المقربین را بارها و بارها شنیده ایم و به اندازه فهم و درک خودم می گویم یک وسیله ممکن است برای یک نفر خوب باشد و برای نفردیگر بد باشد. خداراشکر بعضی وقتها شنیده ایم که مسئولان گفته اند : "مردم از مسئولان جلوترهستند". 22بهمن ها و 9 دی ها و انتخابات و نمازجمعه ها و صحنه های مختلف انقلاب اسلامی نشانه بصیرت ملت است. سرهنگ و بسیجی و پزشک و مهندس و بنا و خیاط وکارگروکشاورز وکارمند و راننده تاکسی همه همین ملت هستند که خوب می فهمند.
  • ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    اي كاش ايراني ومسلمان دردايران واسلام واقعي راداشت نه شخص وخط وحزب خاص خدايا به همه ي ما ايرانيان معرفت وشناخت وانصاف راعطابفرما
  • مطهره ۲۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
    0 0
    خیلی هنر کرده برادر بی قانون..اصلا گیرم قانون مند که چی؟خوبه برنامه نویسی نکردید صفحه اجتماعی راه ننداختید..همون از آن شما از ما بهتران..ما همون وبلاگامونو داریم برامون بسه...
  • ۰۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    0 0
    درحدی نیستی که برای یک ملت تصمیم بگیری ....
  • امین ۰۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    0 0
    چرا وقتی جلو دوربین میرویم هیجان زده میشویم اگرایشان رادوست جمهوری اسلامی بدانیم نباید مصداق ....برزمینت میزند نادان دوست... شود دقت کنید اینقدر هیجان زده نشوید !!!
  • ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    0 0
    وزیر فرهنگه وزیر کار که نیست
  • ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    0 0
    برو مطالعه کن، یه موضوع انتخاب کن برو تحقیق تو نت ببین بجز قال چیزی گیرت میاد. دنیا روی ما فیلتر کردن، چه چیزی از این بدتر، اقایون 30 سال پیش رو دوست دارن، که یه رادیو بود، اونم پارازیت مینداختن، بعد عقل و شعور مردم رو دربست مالک بودن، حالی میداده.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس