به گزارش مشرق، اگر میخواهید در کنکور قبول شوید ولی نمیتوانید به انواع کلاسهای تست زنی بروید و معلم خصوصی استخدام کنید ادامه مطلب زیر را بخوانید.
دانش آموزاني که در اين 5 ماه مانده به کنکور تصميم گرفته اند که براي شرکت در کنکور به صورت جدي اقدام کنند و به خودشان مي گويند «من تا الان جدي درس نخوانده ام» چند پيشنهاد مي دهيم تا بتوانند به نتيجه مورد نظرشان در کنکور برسند.
دانش آموزاني که در اين 5 ماه مانده به کنکور تصميم گرفته اند که براي شرکت در کنکور به صورت جدي اقدام کنند و به خودشان مي گويند «من تا الان جدي درس نخوانده ام» چند پيشنهاد مي دهيم تا بتوانند به نتيجه مورد نظرشان در کنکور برسند.
باور کنيد که مي توانيد
ممکن نيست هيچ دانش آموزي در مقطع پيش دانشگاهي وجود داشته باشد که ذهنش به طور کلي از اطلاعات درسي خالي باشد. با توجه به اين که يک دانش آموز سال پيش دانشگاهي، 11 سال تحصيل کرده و درس خوانده است، به هيچ وجه نبايد با خودش فکرکند که هيچ درسي را به خوبي فرا نگرفته است.
نکته اي که در اين جا خيلي مهم به نظر مي رسد اين است که بعضي دانش آموزان باور ندارند که ذهن شان خالي از مطالب مفيد و حتي کافي در درس خاصي نيست. چنين دانش آموزاني بايد در اولين قدم باور کنند که ذهن شان خالي نيست و اطلاعات زيادي دارند.
باورهاي منفي مانع پيشرفت مي شود و نبايد به خودشان القا کنند که زمان بسيار کم و درس هاي بسياري مانده است.
تست زدن درس هاي پيش دانشگاهي
با توجه به اين که درس هاي پيش دانشگاهي يک تمام شده است و دانش آموزان درس هاي پيش دانشگاهي يک را فرا گرفته اند، بهتر است يک هفته به خودشان فرصت بدهند و فقط تست هاي درس هاي پيش دانشگاهي يک را بزنند.
با اين کار مشکلات درسي ترم يک براي آن ها حل خواهد شد و مي توانند ترم 2 را هم با کلاس پيش بروند. يعني در همين ترم هم درس هاي پيش دانشگاهي 2 را بخوانند و هم تست هاي مرتبط با آن را بزنند.
دروس طلايي را با دقت بيشتري بخوانيد
درس هاي پايه هم از اهميت و ضريب بالايي در کنکور برخوردار هستند و بايد از بعضي از آن ها به عنوان درس هاي طلايي نام برد. براي خواندن درس هاي پايه، بهتر است داوطلبان آن ها را بر اساس ضريب شان در کنکور بخوانند.
وقتي به دانش آموزان گفته مي شود که درس هاي شان را بر اساس ضريب بخوانند يعني الزاما دليلي ندارد که همه کتاب هاي دبيرستان را کامل بخوانند و مي توانند فقط کتاب هايي را که از اهميت بيشتري برخوردارند با دقت و چندين بار مطالعه کنند. داوطلبان بايد مطالبي که در کنکور اهميت خيلي بيشتري دارد و فصل هايي را که تعداد تست هاي بيشتري از آن ها در کنکور مي آيد بيشتر و با دقت تر مطالعه کنند.
البته دانش آموزان نبايد هيچ کتابي را کلاً کنار بگذارند. يعني نگويند مثلا من فلان کتاب را به هيچ وجه نمي خوانم و کنار مي گذارم. تنها اجازه اي که اين دانش آموزان دارند اين است که بعضي فصل هاي بعضي کتاب هاي خاص را حذف و آن ها را تا حد امکان کمتر يا اصلا نخوانند. بهتر است اين فصل ها قسمت هايي از کتاب باشد که در کنکورهاي قبل تعداد تست هاي کمتري از آن ها آمده است.
زمان براي خودتان ذخيره کنيد
اگر دانش آموزي فکر مي کند در درسي خيلي ضعيف است و آن درس در رشته او از اهميت بالايي برخوردار است، بايد در اين زمان باقي مانده با کمک معلم هايش و تلاش خودش اين ضعف را برطرف کند.
در اين زمان باقي مانده تا کنکور، ذخيره زمان بسيار مهم است؛ ذخيره زمان يعني اين که يک دانش آموز حجم محدود از درس ها را در زمان کمتري بخواند که به همين دليل توصيه مي شود که براي درس خواندن از دوستان موفق ترش کمک بگيرد تا زمان کمتري براي يادگيري از او گرفته شود.
زمان هاي مرده را با مرور زنده کنيد
مرور برگه هاي خلاصه برداري شده که داوطلب از درس هايي که خوانده، برداشته است هم کمک زيادي به فرد مي کند.
داوطلبان مي توانند از اين برگه ها در زمان هايي که تلف مي شود مانند وقتي که در مترو يا اتوبوس هستند براي مرور درس هايي که خوانده اند، استفاده کنند تا از زمان هاي باقي مانده تا کنکور بهترين استفاده را کرده باشند.منبع:خراسان