کد خبر 283685
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳

بوکسور لژیونر تیم ‌ملی گفت: ناطق نوری زمانی که دید مسئولان ورزش جایزه حضور من در المپیک لندن را پرداخت نمی‌کنند به من 5 میلیون تومان تشویقی داد.

به گزارش مشرق، مهدی طلوتی بوکسور تیم ملی که این روزها به دلیل غیبت در مسابقات قهرمانی کشور در اردوهای تیم ملی حضور ندارد در صحبت‌های خود مدعی شده که مسئولان فدراسیون بوکس به یکی از بوکسورهایی که پس از المپیک لندن از عملکرد فدراسیون انتقاد شدیدی کرده بود مبلغ 5 میلیون تومان پول پرداخت کرده تا صحبت‌های خود را تکذیب کند.(اینجا)

احسان روزبهانی در گفت‌وگو با فارس، در واکنش به ادعاهای مهدی طلوتی، اظهار داشت:  برای صحبت‌هایی که مهدی طلوتی مدعی شده باید بگویم ناطق نوری زمانی که دید مسئولان ورزش جایزه حضور من در المپیک لندن را پرداخت نمی‌کنند به من مبلغ 5 میلیون تومان تشویقی داد و اصلا این طور نیست که می‌گویند برای تکذیب صحبت‌هایم از فدراسیون پول گرفته‌ام. جا دارد از او بازهم تشکر کنم. احمد ناطق‌نوری به قدری فردی بزرگ و شناخته شده در عرصه سیاست است که کسی نمی‌تواند جای او را بگیرد و فکر می‌کنم نیازی به تغییرات در فدراسیون نیست.

وی افزود: من با این موضوع که همه می‌گویند باید مسئولان فدراسیون بروند و تغییراتی در راس مدیریت فدراسیون ایجاد شود مخالفم. بنده معتقدم ایراد کار از مسئولان ورزش کشور است. آنها بیایند یکبار بودجه کافی در اختیار فدراسیون قرار دهند و اگر بوکس پیشرفت نکرد آن وقت هر تصمیمی که می‌خواهند بگیرند.

روزبهانی در ادامه خاطرنشان کرد: من نه مدافع فدراسیونم و نه مخالف. بنده هنوز اول راه هستم، اما شاید برخی‌ها دوران قهرمانی‌شان به پایان رسیده که اینطور از فدراسیون انتقاد می‌کنند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • میترا1 ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    0 0
    بابا اگه انیشتینم 20سال یه جا رئیس باشه بالاخره علمش ته میکشه !!!بذارید یه ادم جدید با فکر جدید بیاد!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس