کد خبر 284077
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۷

روز به روز بازی های ویدئویی به ابزاری برای ارتش کشورهای مختلف برای تمرین و آموزش جنگ تبدیل می شوند.

گروه جنگ نرم مشرق- روز به روز بازی های ویدئویی به ابزاری برای ارتش برای تمرین و آموزش جنگ تبدیل می شوند .مجله وایرد نوشت: اگر ارتش [آمریکا] قرار است تا هم در برابر فشارهایی به منظور آمادگی بیشتر تاب آورده و هم در عین حال مجبور به کاهش نفرات و بودجه باشد پس با این حساب به بازی های ویدئویی بسیار پیشرفته تر نیاز دارد.

هفته گذشته، بخش فرماندهی قراردادهای ارتش بیانیه ای را منتشر کرد که در آن از شرکت های علاقمند همکاری با ارتش در خصوص ارائه تکنولوژی های نوین، دعوت به مشارکت نمود. شرکت نورتروپ گرومن فکر می کند نرم افزار خود با نام هولودسک (Holodesk) پاسخی به نیاز ارتش است.

طراحی نسل جدید سیستم شبیه سازی میدان جنگ + عکس و فیلم // در حال ویرایش

شرکت نورتروپ گرومن با ترکیب سخت افزارهای موجود خود با تکنولوژی بازی های ویدئویی، سیستمی را طراحی نموده که به کاربران امکان تعامل با چند اپلیکیشن عملیاتی به علاوه شبیه سازی و آموزش، تمرین ماموریت و بصری سازی اطلاعات را می دهد. هولودسک می تواند شبیه سازی و تمرینات آموزشی زنده، مجازی و سازنده را با تمرینات تیمی، آموزش های فرهنگی و زبان ترکیب کرده و بستری مناسب برای تمرینات هوایی و زمینی فراهم آورد. بنا به گفته مسوولان نورتروپ تکنولوژی های موجود هزینه ها را پایین نگه داشته و همزمان به روز رسانی ها و نگهداری و تعمیرات در آینده را ساده تر و از نظر مالی توجیه پذیرتر می کند.

سال گذشته، هولودسک موفق به کسب رتبه نخست مسابقه چالش مجازی فدرالدر بخش راهبری شد. این مسابقه به صورت سالیانه توسط مرکز فناوری آموزشی و شبیه سازی لابراتور تحقیقاتی ارتش آمریکا برگزار می شود. در مسابقات سال گذشته میلادی شرکت نورتروپ سیستم حس گر راهبری یکپارچه را عرضه نمود که به کمک آن، کاربران قادر به انجام حرکات بسیار بیشتری نظیر سینه خیز رفتن، راه رفتن، دویدن، ایستادن، پریدن و حرکت شانه به شانه در محیط های بزرگ بودند.

طراحی نسل جدید سیستم شبیه سازی میدان جنگ + عکس و فیلم // در حال ویرایش

بر اساس گفته مقامات شرکت نورتروپ، نقطه افتراق این نرم افزار در مقایسه با دیگر شبیه سازان مجازی، آموزش موقعیتی پیشرفته آن است که به نظامیان این امکان را می دهد دقیقا در فضایی تمرین کنند که قرار است به زودی در محیط واقعی در آن عملیات داشته باشند. برای بهبود و ارتقا آموزش، اپراتور می تواند تهدیدهای جدیدی نظیر تک تیر انداز دشمن و غیره به علاوه ارسال سیگنال هایی مبنی بر وجود تهدید را به محیط اضافه کند تا عکس العمل کاربران را پیش از آنکه در محیط واقعی قرار گیرند ارزیابی نماید.

و این دقیقا همان تطبیق پذیری با محیط واقعی است که ارتش به دنبال آن است.

ژنرال مایکل لندی معاون فرماندهی مرکز تسلیحات ترکیبی ارتش آمریکا در گردهمایی هوانوردی موسسه جنگ افزار نیروی زمینی ارتش که در اوایل همین ماه برگزار شد در این خصوص گفت:‌ ‘برای اینکه ما بتوانیم آموزش های واقعی را اجرا کنیم بایستی بتوانیم محیط عملیاتی را در دنیای مجازی پیاده کنیم. ما می خواهیم از چند محیطی بودن یعنی بازی های ویدئویی و آموزش های واقعی عبور کرده و به سمت ایجاد یک محیط کاملا ترکیبی که در آن فرایند عملیات یکپارچه پیاده می شود حرکت کنیم.

دایان فراست مدیر پروژه هولودسک در شرکت نورتروپ نیز گفت:‌ ‘چیز شگفت انگیز درباره واقعیت مجازی و تکنولوژی بازی اینست که آنها بسیار سریع در حال پیشرفت بوده و همین موضوع این امکان را به ما می دهد تا امکانات بی پایانی داشته باشیم. بالاخره اینکه اگر شما می توانید چیزی را متصور شوید ما می توانیم آن را خلق کنیم.

مدیران نورتروپ اعلام کرده اند علاوه بر موارد مطروحه، این شرکت به دنبال افزایش گزینه های هولودسک بوده تا به عنوان محملی برای آموزش های زنده در عرصه های مختلف نظیر عملیات نیروهای امدادی یا پلیس در مواجهه با سناریوهایی همچون گروگان گیری یا تک تیراندازی عمل نمایند.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • کیومرث3 ۰۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    0 0
    کاش ارتش ایران از همین الان به فکر این شبیه سازیها باشه نه صد سال اینده
  • هادی ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    0 0
    به این میگن پیشرفت اگر این بازی عین شبیه سازی شده واقعیت باشه توان رزمی ارتش میبره بالا
  • ۲۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۹
    0 0
    تو ایران این چیزها رو بچه بازی میدونن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس