برپایی جلسات نقد و بررسی توافقنامه در میدان دید عمومی این پیام قطعی را برای حریف در پی خواهد داشت که فعالیت هسته‌ای و تیم مذاکره‌کننده کشورمان از حمایت و پشتیبانی تمام قد مردم برخوردار است و مذاکره‌کنندگان در مقابل باج‌خواهی و زورگویی‌های آمریکا و متحدانش، تنها نیستند.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در یادداشت امروز کیهان نوشت:


1- وقتی برای اولین‌بار، بعد از انتشار متن توافقنامه ژنو به تحلیل محتوای آن پرداختیم و به اسناد و شواهدی اشاره کردیم که نشان می‌داد امتیاز داده‌ایم و حتی وعده نسیه هم نگرفته‌ایم، برخی از مسئولان محترم و شماری از جریانات سیاسی - تقریبا همه - با سلیقه‌های متفاوت و حتی متضاد به کیهان حمله کردند که چرا ساز مخالف کوک می‌کند و تلاش بی‌وقفه و پی‌گیر تیم هسته‌ای کشورمان و دستاورد بزرگی را که بعد از چالش ده ساله‌ به دست آمده، نادیده می‌گیرد؟! و این در حالی بود که کیهان تلاش و زحمات تیم مذاکره‌کننده را شایسته تقدیر می‌دانست ولی اسنادی را ارائه می‌کرد که نشان می‌داد، حریف از خوشبینی و صداقت آنان سوءاستفاده کرده و آرزوهای برزمین مانده خود درباره فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را با بهره‌گیری از لبخندهای فریبکارانه در توافقنامه ژنو گنجانده است. آنان که توافقنامه را مثبت و برخوردار از دستاوردهای بی‌سابقه ارزیابی می‌کردند، به جای پاسخ در مقابل استدلال‌های متکی بر اسنادی که کیهان ارائه کرده بود، به مخالفت اسرائیل با توافقنامه استناد می‌کردند! و حتی برخی از مدعیان اصلاحات و اصحاب فتنه، به توصیه روزنامه انگلیسی گاردین، شعار «کیهان، اسرائیل پیوندتان‌مبارک»! سر‌دادند!
و البته کیهان دیدگاه و برداشت مستند خود درباره توافقنامه ژنو را تغییر نداد و به ابعاد دیگری از این توافقنامه که نشان می‌داد تنها دستاورد آن اثبات چندباره «غیر قابل اعتماد بودن آمریکاست» نیز اشاره کرد.

بزرگنمایی درباره توافقنامه ژنو تا آنجا پیش رفت که آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم کشورمان در جمع مردم خوزستان گفت؛ «می‌دانید توافقنامه ژنو یعنی چه؟ یعنی تسلیم قدرت‌های بزرگ جهان در مقابل ملت ایران»! و چند ساعت بعد «جی کارنی» سخنگوی کاخ سفید درباره اظهارات آقای روحانی به خبرنگاران گفت «سخنان رئیس جمهور ایران مصرف داخلی دارد»! و تأکید کرد «این مسئله برای ما تعجب‌آور نیست و نباید باعث تعجب شما نیز بشود. آنچه مقامات ایرانی می‌گویند، اهمیتی ندارد، بلکه آنچه انجام می‌دهند، مهم است»! و...


2- اما، چند هفته‌ای است که بزرگنمایی درباره توافقنامه ژنو از تب‌وتاب افتاده است و مسئولان محترم در اظهارنظرهای خود، از اغراق به واقعیات کوچ کرده‌اند. از جمله آن که دیروز آقای عراقچی مذاکره کننده ارشد تیم هسته‌ای کشورمان در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا، «حسن ‌نیت» و «اراده لازم» در طرف مقابل را مورد تردید قرار داده و تصریح کرد که نسبت به نتیجه مذاکرات پیش‌روی خوشبین نیست. ایشان چند هفته قبل در مصاحبه با شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز، نظرات مشابهی ابراز کرده بود. ضمن آن که در مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای اخیر آقای ظریف، وزیر محترم امور خارجه کشورمان هم از خوشبینی‌های قبلی نشانه چندانی به چشم نمی‌خورد، که این تغییر فاز با توجه به جدیت تیم محترم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان برای حفظ منافع ملی و پاسداشت عزت و اقتدار نظام اسلامی، بایستی به فال نیک گرفته می‌شد. چرا که این نگاه متفاوت نسبت به توافقنامه ژنو می‌توانست زمینه را برای نقد منصفانه و مستند آنچه داده‌ایم - یا قرار است بدهیم- و آنچه گرفته‌ایم - یا قرار است بگیریم - فراهم آورد و کمترین دستاورد آن، ارسال این پیام به حریف بود که ایران اسلامی و مردم آن علی‌رغم سلیقه‌های سیاسی متفاوت - غیراز اصحاب فتنه که ابواب جمعی طرف مقابل هستند و فقط شناسنامه ایرانی دارند - تمام قد به حمایت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان ایستاده‌اند و ترفندهای باج‌خواهانه آمریکا و متحدانش را با هوشمندی برخاسته از عقل جمعی ناکام می‌گذارند. اما...


3- ماه گذشته - 15 بهمن ماه - رئیس‌جمهور محترم کشورمان که در جمع روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سخن می‌گفت، با ادبیاتی غیرمحترمانه، منتقدان توافقنامه ژنو را «یک عده بی‌سواد»!  دانست که «از بخش‌های خاص پول می‌گیرند»! و از اساتید دانشگاه گلایه کرده و به ملامت خطاب به آنان گفت «چرا وقتی یک اتفاق بین‌المللی رخ می‌دهد، فریاد نمی‌زنید؟  چرا وارد میدان نمی‌شوید؟» منظور آقای روحانی همانگونه  که از سخنان ایشان به وضوح قابل درک است، این بود که چرا اساتید دانشگاه‌ها به حمایت از توافقنامه ژنو فریاد نمی‌زنند؟! و عرصه را برای یک مشت کم‌سواد که از جای خاص پول می‌گیرند، خالی گذاشته‌اند!... چند روز بعد - 23 بهمن ماه - آقای دکتر روحانی که به ادبیات غیرمحترمانه خود پی برده بود، از حقوقدانان برای بررسی توافقنامه و اطلاع‌رسانی به مردم دعوت کرد. این دعوت با استقبال منتقدان که گفتنی‌های مستند فراوانی برای ارائه داشتند روبرو شد اما، صداوسیما که اصلی‌ترین وظیفه و مأموریت تعریف شده در این زمینه را داشت، درهای رسانه‌ ملی را به‌روی منتقدان نگشود.

4- اواخر ماه گذشته 19 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به آقای ضرغامی، ریاست‌محترم سازمان صدا و سیما  و با اشاره به وعده رئیس‌جمهور خواستار بحث و بررسی توافقنامه با حضور موافقان و منتقدان شدند و دیروز آقای ضرغامی در پاسخ به درخواست نمایندگان تاکید کرد که قاعدتا در کنار پخش اظهارنظر رئیس‌جمهور محترم، باید حقی برای پاسخگویی و طرح نظرات متفاوت با قرائت رسمی دولت وجود داشته باشد ولی یادآور شد که «در این مقطع زمانی، سیاست رسانه ملی در موضوع مذاکرات هسته‌ای، کاملا تبینی و حمایتی است و تضعیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور با به چالش کشیدن سیاست‌ها و اقدامات درحال انجام به صلاح کشور نمی‌باشد.»
درباره پاسخ برادر عزیزمان جناب آقای ضرغامی که دلبستگی همراه با از خودگذشتگی ایشان در دفاع از اسلام و انقلاب و نظام بر کسی پوشیده نیست اشاره به چند نکته ضروری است.


الف: همانگونه که آقای ضرغامی اشاره کرده‌اند، تضعیف دولت محترم و دستگاه دیپلماسی کشور که در خط‌مقدم مقابله با دشمنان تابلودار نظام و مردم این مرز و بوم ایستاده‌اند، نه فقط امروزه، بلکه هیچگاه به صلاح کشور نبوده و نخواهد بود، اما بررسی و ارزیابی توافقنامه ژنو تضعیف دولت و به چالش کشیدن سیاست‌ها و اقدامات در حال انجام کشور نیست. چرا که دست‌اندرکاران دیپلماسی و از جمله تیم محترم مذاکره‌کننده هسته‌ای به‌عنوان فرزندان انقلاب همه توان خود را برای حفظ منافع ملی کشورمان در مذاکرات به کار گرفته‌اند، بنابراین بررسی توافقنامه ژنو و نتیجه‌ای که این بررسی در پی خواهد داشت، هر چه باشد، نمی‌تواند، در اعتبار تیم محترم و اعتماد مردم به آنان کمترین خدشه‌ای وارد کند.

ب: در نقد و بررسی احتمالی توافقنامه ژنو، حساب اصحاب فتنه نظیر آن نماینده مجلس ششم که با  ادبیاتی وطن‌فروشانه از تریبون مجلس فریاد‌زد «19 سال است که درباره فعالیت هسته‌ای خود به دنیا دروغ گفته‌ایم»! از منتقدان دلسوز جداست و بدیهی است که اینگونه افراد - که از قضا حرفی هم برای گفتن ندارند - نبایستی به تریبون رسانه ملی دسترسی داشته‌باشند و مانند همیشه برای خوشامد دشمن خودشیرینی کنند. منظور از نقد و بررسی توافقنامه، فراهم آوردن تریبون برای منتقدانی است که با دولت و تیم هسته‌ای کشورمان در حفظ منافع ملی و ضرورت برخورداری ایران اسلامی از دانش و تکنولوژی هسته‌ای اشتراک نظر دارند ولی برای پیشبرد این هدف مشترک راه‌کارهای متفاوتی ارائه می‌دهند. از این روی، نگرانی احتمالی رئیس محترم و متعهد صداوسیما نسبت به حضور حرمت‌شکنان جایی ندارد.

ج: حضور منتقدان دلسوز در برنامه نقد و بررسی توافقنامه ژنو، می‌تواند اولا؛ برخی از سوءتفاهم‌های احتمالی را که این روزها در سطح گسترده‌ای به آن دامن زده شده و می‌شود، برطرف سازد ثانیا؛ می‌تواند کاستی‌ها و احیانا قصورها - و نه تقصیرها - در تدوین توافقنامه را آشکار کرده و راه‌کارهای لازم برای عبور از این کاستی‌ها را ارائه دهد.
در این حالت،  نقد و بررسی توافقنامه، نه فقط تضعیف دولت محترم و تیم هسته‌ای کشورمان نیست، بلکه بهره‌گیری از «عقل جمعی» در حل‌و‌فصل موضوع مورد چالش نیز هست و به قول حضرت امیرعلیه‌السلام؛ کسی که با دیگران به مشورت می‌نشیند، از عقل و اندیشه آنان بهره‌‌گرفته است. 

د: برپایی جلسات نقد و بررسی توافقنامه در میدان دید عمومی این پیام قطعی را برای حریف در پی خواهد داشت که فعالیت هسته‌ای و تیم مذاکره‌کننده کشورمان از حمایت و پشتیبانی تمام قد مردم برخوردار است و مذاکره‌کنندگان در مقابل باج‌خواهی و زورگویی‌های آمریکا و متحدانش، تنها نیستند.

هـ - نظر اعلام شده برادر عزیزم جناب آقای ضرغامی که برنامه‌های نقد و بررسی توافقنامه ژنو را، تضعیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور دانسته‌اند، بی‌آن که بخواهند، تضعیف آشکار دولت و دیپلماسی هسته‌ای  تلقی می‌شود. زیرا سخن آقای ضرغامی می‌تواند اینگونه تفسیر شود که در توافقنامه ژنو و دیپلماسی دولت محترم، اشکالات و ضعف‌هایی وجود دارد که مطرح شدن آن به صلاح کشور نبوده و باعث تضعیف دولت خواهد بود! و...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 50
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • ۰۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    وای سه خط آخرو خیلی خوب اومدی حاجی تشکر
  • میترا1 ۰۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    وقتی دولتی با چند دهم درصد رای برنده ی انتخابات میشه نتیجش میشه این شکنندگی که هم از مناظره فرار میکنن هم از نقد هم از انتقاد هم از .......... فقط کاش دیگه اینقدر خواسته های خودشونواز جانب ملت ایران تو بلند گو نمیکردند ! ولی این نیز بگذرد. این انقلاب برای ماندگاری احتیاج به خالص شدن دارد. اللهم عجل لولیک الفرج
  • ۰۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    آقای شریعتمداری! بخدا این چیزها اصلا مهم نیست. مهم این است که خطر جریان انحرافی برطرف شد! آن زمانی که رهبری دایم داد می زد فتنه و شما هر روز علیه انحراف خیالی مطرف می نوشتید و به جای تشخیص فرعی و اصلی ، از اصلی ترین فرعیها یاد می کردید(!) باید فکر این روزها می بودید. چوب خدا صدا ندارد.
  • آزادمـــرد ۰۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    شما سنگ اندازی نکن، توقع کمک نیست!!!
  • ناصر ۰۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    حاج حسین باز هم ... !!!
  • انصاف ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    مذاکرات ژنو گفتگو برای هیچ بود و حق با آقای شریعتمداری هست اما کو گوش شنوا ،بعضی هم که عقده دارند این مذاکرات را بهانه کرده وعلیه نظام و شعارهای اساسی نظام موضع منفی خودرا اعلام می نمایند ازجمله این افراد عقده ای ناصادق زشت کلام است که تشویش افکار عمومی را دارد دنبال میکند
  • ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    بله سردار قلم حمایت است نه تضعیف اما نکته اش این است که این نقد منصفانه حمایت از کلیت دولت جمهوری اسلامی برای پیشبرد بهتر مذاکرات آینده است اما در عین حال منجر به تصعیف دو یا سه نفر می شود که همین دو سه نفر اعتبار خود را مقدم بر اعتبار کلیت دولت می دانند!کاش آقای اروحانی آن نامه را عجولانه به رهبری نمی نوشت یا هاشمی همان روز اول از پیروزی سخن نمی گفت و ظریف...!ای کاش
  • ali ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    احسنت به مشرق که تحلیل های دقیق آقای شریعتمداری را میذاری تو سایت خداوند به شما و ایشون توفیق بدهد
  • شکوفه ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    تا اونجا که همه میدونند این دولت تو انتخابات بیشتر از همه شعار ازادی نقد ودولت شیشه ای وعملکرد شفاف دولتمردان رو سر میداد.حالا در عمل تضارب ارا ونقد و............شده یه ارزوی دست نیافتنی وبا انواع حملات کلامی دولت مثل حسود وکوردل وتغذیه شده از یه جای خاص وکم سواد ووو....روبرو میشن وجدیدا هم که شورای امنیت ملی ازشون باز خواست میکنه!!!!!!!!واگه رسانه ها هم پا به پای دولت بیان دیگه فضای بسته فکری عملا جامعه رو خفه میکنه.یعنی فتح الفتوح ترکمانچای ژنو اونقدر سسته که با یه نقد ودر جریان قرار گرفتن مردم تضعیف میشه!!!!! حتی نماینده های مجلس هم نامحرمند.خوب انتظار دارید مردم برای این فتح!!!!!!!پنهان در هفت صندوق هورا بکشند!!!!!!!!!!
  • واقع بين ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    الان يه عده نخونده فحش ميدن به شريعتمداري
  • بهار ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    آخی!مجلس ولاریجانی هم از ترس تضعیف دولته که بی خیال همه کارهای دولت شدند.نمیدونم چرا در دولت قبل مجلس در راس امور در مورد اب خوردن دولت هم قانون میذاشت وتحقیق وتفحص میکرد.حالا شده یه ماشین امضای بی صدا پای مصوبات دولت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صودا وسیما هم که.................
  • مهدی ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    کی این مملکت از شر فتواهای امثال شریعتمداری خلاص میشه خدا داند
  • ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    ايول به حاج حسين بند آخرش خيلي حال داد
  • ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    از زمانی که یادمه در کل مسائل مملکتی سابقه نداشته این همه مخفیکاری دولتی انجام شده باشه واینقدر مردم برای مسئله ای مجبور به سکوت بکنند.یعنی پیروزی که به قول روحانی به خاطرش غرب وشرق!!!در مقابل ما خم شدند اینقدر مرموزه؟
  • ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    وقتي عملكرد تيم مذاكره كننده مورد تاييد و تشويق مقام معظم رهبري قرارگرفته ديگر جلسات نقد و بررسي براي چيست. اين رفتارها جز ايجاد نفاق انگيزه ديگري ندارد.
  • ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    حرف های غیر معقولی زدی برادر چوب خدا چه بطی به این مطلب داشت؟؟؟
  • ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    1- زد تو خال 2- زد تو گل 3-زد تو برجک 4-همه موارد
  • ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    آقای شریعتمداری خوشم میاد با این قلمت حال بعضیهارو میگیری دمت گرم.
  • ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    جلوي پاي دشمنان نظام و مردم بايد سنگ اندازي كرد
  • محمد ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    نقدهاي مستدل آقاي شريعتمداري صرفاًبراي درس گرفتن دولتی ها نيست، چرا كه طبيعيست برخی كه نصف مردم را كم عقل و قانون شكن خطاب مي‌كنند، راه خاصي در پيش گرفته و به هيچ نقدي توجه نكنند. سخنان و نقدهاي آقاي شريعتمداري اولاً براي ثبت در تاريخ است كه بعدها عده‌اي نگويند اگر در مذاكرات ژنو، خيانت صورت گرفته، چرا كسي نگفت؟! چرا هيچ كس حرفي نزد؟! از اين بابت حرف هاي آقاي شريعتمداري سندي براي آينده خواهد بود. ثانياً اين نقدها خطاب به مردم است كه ببينيد آن عده كه دائم اداي وطن‌پرستي در مي‌آوردند و از پيروي خط امام سخن مي‌گويند، به مردم اعلام مي‌كنند نقد و آزادي بيان است كه جامعه را مي‌سازد و مسئول موظف است نقدپذير باشد، ببينيد در عمل چگونه هستند. حافظه بلند مدتتان را زياد كنيد، از تاريخ درس بگيريد، ريشه اين جريانات كه عده‌اي معدود هستند و جريانات كارگزاران و اصلاحات از آن‌ها نشأت مي‌گيرد را بشناسيد. اين نقدها بيشتر خطاب به مردم است، نه دولت.
  • ناشناس ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    درود بر حاج حسین شریعتمداری سردار قلم.
  • ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    به ناشناس 9:10 ربطش را نمی بینید؟ شکست جنگ احد هم نتیجه گوش رها کردن خط آتش اصلی و تغییر موضع نیروها بر خلاف دستور پیامبر بود. حالا آقای شریعتمداری باید اول خودش را سرزنش کند. خدا جای حق نشسته است.
  • ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    شما هم لطف کنید زباله آتیش نزنید ، دلسوزی برای کشور و مردم پیشکش ...
  • ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    تا حرف وقت کسانی مثل شما دست از فحاشی بردارند و جواب حرف های مستدل ایشون رو بدن ، البته اگه جوابی داشته باشید ....
  • ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    رهبری فرمودند من به مذاکرات خوشبین نیستم ، و با اصرار مسئولین موافقت کردم ...
  • حسن ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    حتما شما كه 10 درصد آرا رو داشتي حق داري از جانب ملت ايران حرف بزني . نه ؟
  • ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    احسنت ! با دست خودمان خودمان را بدبخت کردیم
  • ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    عجب پاسخگويي مستدلي جناب مهدي خان؛ به شما آزادي بيان دادن كه به بقيه فحش بدي؟!!! اگه جواب منطقي نداري، به جاي تعصب بيجا، حرف حق رو بپذير.
  • ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    4-همه موارد
  • ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    چون احمدی نژاد مردمی نژاد بود
  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    رهبری فرمودند من به مذاکرات خوشبین نیستم انچه مرقوم داشته اید...............
  • احسان ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    اون دولتی که بیشترین رای رو اورد همه عاقبتش رو دیدن! جوش نزن بابا جان
  • ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    برادر بزرگوار منظور شریعتمداری عزیز حال گیری نیست بلکه منظور تنها روشنگری و بصیرت دادن و از جهل مرکب در اوردن است
  • احسان ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    ای احسنت
  • رضا ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    توهم زده!
  • ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    اقای شریعتمداری زدی تو هدف درود بر سردار قلم
  • رضا ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    بزودی.
  • ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    خدایی دمت گرم حاج حسین
  • ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    واقعا که باید مناظره برگزار شودتا مردم قضاوت کنندکه آیاتوافق ژنو برا کشور مفیده یا مضر؟آیا لغو تحریم ها برا کشور مضر است؟
  • ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    4-همه موارد
  • ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    باز این ازاد مرد جامد مغز جفنگ بلغور کرد
  • علی ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    بند اخر رو خوب اومدی حاجی.
  • ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    تو که واقع بینی نکنه اینکار رو بکنی ها وگر نه تو هم مثل اونا ادم بده میشی
  • ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    مهدی وقتی که تو واربابانت خودتونو حلق اویز کردیدخود به خود قائله جمع میشه
  • آزادمـــرد ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    شما صحبت نکن که هر 4 تا نماینده تون روی هم دیگه 10 درصد رای نداشتید :)
  • ۲۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    من از عقرب نمی ترسم ولی از نیش میترسم ندارم وحشت از بیگانه از خیش میترسم ندارم وحشت از شیر و پلنگ و حمله ی گرگان از آنهایی که میپوشند لباس میش میترسم ... جانم فدای ایران !!
  • ایرج ۰۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    0 0
    اینهم نطقی از مادر عروس ( آزاد مغز) و حامی زیبائیهای فتنه و منطق افساد طلب ها
  • ۰۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    0 0
    و ایکاش اشتباهات گذشته تکرار نشوند
  • ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    0 0
    همه موارد
  • ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    0 0
    آفرین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس