کد خبر 302796
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵

رئیس پلیس راهور تهران گفت: اجرای طرح‌های هیجانی و تشدید یک روزه برخورد با تخلفات که آثار آن مخرب تر از اجرا نشدنش است در تهران متوقف شد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، سرهنگ سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور تهران اظهار داشت: به منظور جلوگیری از سلب اعتماد مردم از پلیس راهور دیگر طرح های هیجانی و تشدید یک روزه یا یک هفته ای که به فراموشی سپرده می شود و اجرای آن به مراتب مخرب تر و پر هزینه است در شهر تهران متوقف شد. در دوره جدید از این اقدامات دوری شده و سعی می کنیم در کمال آرامش وبا عقلانیت و تدبیر برنامه ها را برای ارتقا انضباط ترافیکی اجرا کنیم.

وی ادامه داد: نباید به خاطر یک طرح مقطعی که آثارش کوتاه مدت است،اعتماد مردم را سلب کنیم.

رئیس پلیس راهور تهران با اعلام اینکه برخورد با تخلفات براساس قانون انجام می شود، تاکید کرد: باید برای همه تخلفات و جلوگیری از ارتکاب آنها برنامه داشته باشیم. در برنامه جدید پلیس راهور تهران با تخلفاتی همچون تجاوز به گذرگاه عابر پیاده، سرعت غیرمجاز،لایی کشی، نبستن کمربند ایمنی، تردد در خطوط ویژه، صحبت با تلفن همراه و موتور سوارانمزاحم که به انضباط ترافیکی شهر خدشه وارد می کنند به صورت ویژه برخورد می شود.

تیموری از ساماندهی خطوط ویژه پایتخت خبر داد و افزود: خط ویژه تنها مسیری تعریف شده برای گروههایی خاص از خودروهاست که در مرحله اول اتوبوسها و در مرحله بعدی خودروهای امدادی و سایر خودروهایی که بنا به شرایط  از پلیس مجوز گرفته اند می توانند در آن تردد کنند. به منظور ساماندهی این خط و جلوگیری از ورود خودروهای غیر مجاز بنا بر قانون خودروهای غیرمجاز اعمال قانون می شوند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
    0 0
    اساساً نگاه پلیس به مردم بسیار بد و غیراسلامی و مشکل ساز است ابتدائاً باید پلیس ( اعم از انتظامی یا آگاهی یا راهنمایی) آموزش ببینند که مردم در یک نظام اجتماعی و بخصوص دینی چه جایگاهی دارند . شما سری به آگاهی بزنید یا با یک پلیس راهنمایی تماس بگیرد و نحوۀ برخورد او را تماشا کنید . اینکه در هر 4 رهی تعداد دانش آموز جوان زیر 20 سال بگذارند بشدت غیراخلاقی و ناپسند و تاثیرگذار بسیار منفی است . متاسفانه هر مقدار درجه پلیس راهنمایی بیشتر باشد به همان میزان مغرورانه تر ، با تحکم بیشتر و حتی گاهاً با توهین همراه است . وقتی راننده ای خطا میکند دراینکه باید مجازات شود شکی نیست اما اینکه باید شخصیت وی خرد شود مجازاتش نیست . پلیس راهنمایی در کمین قرار میگیرد تا جرمی واقع شود تا پولش (جریمه) را بگیرد واقعاً ناپسند است . پلیس آگاهی یکسره مردم را دزد میبنید و تهدید میکند. من بعنوان ناظر عیناًّ مشاهده کرده ام

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس