کد خبر 305690
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه امروز شاهد بروز و ظهور پدیده های متنوع و هنجار شکن در جامعه هستیم ، گفت: در صورتی که اعضای خانواده قرارهایشان برای در کنار هم بودن افزایش یابد شاهد فاصله گرفتن آنها از یکدیگر و فرار نخواهیم بود .

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، سردار ˈسعید منتظرالمهدیˈ گفت: خانواده کوچک ترین اما مهم ترین نهاد اجتماعی است که متاسفانه امروز ظهور و بروز پدیده های متنوع ، متعدد و هنجارشکن در جامعه آسیب های غیرقابل جبرانی را به این نهاد مقدس وارد کرده است.

وی با بیان اینکه به دلیل شاغل بودن والدین، فرزندان برخی خانواده ها به حال خود رها شده اند، اضافه کرد: عدم ایجاد یک فرصت برای گفتمان در محیط خانه ، صدمات جدی به

بنیان خانواده وارد کرده بدین معنا که پایه های این نهاد در حال فروریختن است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با تاکید بر ضرورت و اهمیت آموزش مهارت های زندگی اعضای خانواده ادامه داد: بسیاری از ناهنجاری ها و مشکلاتی که بروز و ظهور می یابد ناشی از این است که افراد نوع برخورد با آسیب ها را نمی دانند.

منتظر المهدی با اشاره به وجود 30 مرکز مشاوره و مددکاری خارج از سطح نیروی انتظامی در تهران و 10 مرکز در استان های کشور اظهار داشت: همه حتی افرادی که فاقد پرونده قضایی هستند می توانند برای رفع مشکلات خود از مشاوره های این مراکز بهره

گیرند هر چند نیروی انتظامی در 600 کلانتری نیز دایره هایی را به همین منظور اختصاص داده است.

وی یادآور شد: بیش از 300 هزار پرونده در سال 92 به مراکز مشاوره و مددکاری ارجاع شد که حدود 70درصد از آنها از دایره قضایی و انتظامی به دلیل مصالحه پرونده ها خارج شد.

منتظر المهدی با بیان اینکه این رقم بسیار قابل توجه است، گفت: این مساله نشان می دهد که طرف های دعوا مهارت های کافی برای مقابله با مشکلات را نداشتند.

معاون اجتماعی ناجا با تاکید بر آموزش همگانی افزود: نکته حایز اهمیت دیگر این است که به اذعان مشاوران و مددکاران پس از پنج تا شش جلسه مراجعه طرفین به این مراکز مسائل حل و فصل شده که این امر نیز نشان می دهد مشکلات بسیار سطحی بوده و با آموزش های لازم قابل اغماض است.



** همه ˈزنان ویژهˈ مجرم بالفطره نیستند

سردار منتظر المهدی در پاسخ به این سوال که اقدامات ناجا در حوزه مقابله با پدیده ˈزنان ویژهˈ چیست؟ گفت: آنچه باید مورد توجه قرار گیرد نوع نگاه به این افراد است که باید متفاوت باشد یعنی همه آنها را به عنوان یک مجرم بالفطره نبینیم.

وی بیمار بودن بسیاری از این زنان، کاهش اعتماد به نفس، وجود خلاء های عاطفی، طرد از جامعه و برخی مشکلات خانوادگی را از جمله علل روی آوردن این افراد به روسپی گری عنوان کرد.

معاون ناجا با تاکید بر لزوم بررسی ریشه های این پدیده در جامعه اظهار داشت: بهترین روش درمان این زنان مشاوره، ارائه راهکار و آموزش مهارت های مقابله ای و زندگی اجتماعی به انهاست .

وی با تاکید بر وجود مکان هایی برای تحت پوشش قرار دادن این افراد ابراز امیدواری کرد با اقدامات لازم بستر مناسبی برای بازگشت آنها در مسیر صحیح زندگی فراهم شود.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
    0 0
    اقا یه جک تلخ هست که میگه : غضنفر دخترش رو که تازه میاد دنیا میپیچه تو کیسه فریزر بعد میزاره تو یخچال فریزر .بهش میگن چرا.میگه نمیخوام بزرگ شد فاسد بشه!!!! به نظر بنده باید از خردسالی و کودکی بچه ها رو جوری تربیت کرد که رو پدر و مادرهاشون به عنوان صمیمی و وفادار ترین دوست و مشاور حساب کنن تا تو بزرگ سالی مشکلاتشون و ناهنجاریهاشون به کمترین حد ممکن برسه.
  • ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    0 0
    متاسفانه تلویزیون و ابزار الکترونیکی وموبایل و اینترنت وبازیهای کامپیوتری همه اعضای خانواده ها را درعین درکنارهم بودن کیلومترها ازهم دور کرده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس