کد خبر 306674
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۳

متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که قهوه از ضعف بینایی و احتمال نابینایی ناشی از تحلیل شبکیه چشم بر اثر گلوکوم جلوگیری می‌کند.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، نتایج یک تحقیق در کره‌جنوبی نشان می‌دهد که قهوه خام به طور متوسط حاوی یک درصد کافئین است اما دربردارنده 7 تا 9 درصد «اسید کلروژنیک» است که از آسیب دیدن شبکیه چشم در موش‌ها پیشگیری می‌کند.

شبکیه، لایه نازک روی جداره داخلی و پشتی چشم است که میلیون‌ها سلول حساس به نور و دیگر سلول‌های عصبی در بافت آن وجود دارند. شبکیه یکی از بافت‌های فعال به لحاظ متابولیسمی است و به سطح بالایی از اکسیژن نیاز دارد. به همین دلیل کمبود اکسیژن و تولید

رادیکال‌های آزاد به آسیب بافت شبکیه و از دست‌ رفتن بینایی منجر می‌شود.

در این مطالعه چشم‌های موش‌هایی که با نیتریک اکسید تحت درمان قرار گرفته بود دچار آسیب شبکیه شدند اما در موش‌هایی که برای درمانشان از اسید کلروژنیک استفاده شده بود، این آسیب مشاهده نشد.

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس‌دیلی، در مطالعات گذشته نیز آشکار شده است که مصرف قهوه خطر بروز بیماری‌های مزمنی همچون پارکینسون، سرطان پروستات، دیابت و آلزایمر را کاهش می‌دهد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس