کد خبر 308612
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹

رئیس سازمان غذا و دارو از تغییرات لازم در مسیر تولید غذا خبر داد و گفت: سالم‌سازی شیر،تصویب و توسعه روغن‌های مفید مانند زیتون و به نصف رساندن میزان اسید چرب ترانس روغن های مصرفی از این موارد است.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، گفت:‌ در جلسات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به دنبال آن هستیم تا میزان اسید چرب ترانس را در کارخانجات غذاسازی به نصف برسانیم.

وی ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد به هر میزانی که اسید چرب در غذاها کاهش یابد، ۲ برابر آن بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: این درحالی است که سیر صعودی بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها در ایران هنوز متوقف نشده و در این بیماری‌ها رشد داریم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی کشورها توانستند سیر صعودی این بیماری ها را متوقف کنند، به همین دلیل سیاست ما نیز در وزارت بهداشت این است که بتوانیم سیر این گونه بیماری‌ها را متوقف کنیم.

دیناروند افزود:‌ البته انجام این هدف در کوتاه‌مدت شدنی نیست اما به هرحال به وضعیت موجود کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در این شورا در مورد سالم‌سازی شیر نیز برنامه‌هایی در دست است، گفت: توسعه روغن‌های مفید مانند زیتون را نیز به تصویب خواهیم رساند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس