اما در ابتدای مسیر، سازه ای رفیع و زیبا چشم هر رهگذری را به سمت راست می گرداند. بعضی با تعجب از کنار آن می گذرند و برخی نیز قدم سست می کنند تا ببینند داستان این سازه بتنی سر به آسمان افراشته چیست.
کمی جلوتر تابلوهای راهنما نشان می دهد که اینجا گلزار شهدا و درش به روی همه علاقمندان باز است. اینجا مدفن 5 شهید گمنام است که بر روی تپه کوچکی خودنمایی می کند و از وسعت زمین و سازه بلندش معلوم است که در آینده مرکز مهمی برای اجتماع مومنان و عاشقان شهادت می شود.
ابتدای ورودی گلزار، تابلویی جلب توجه می کند که رویش نوشته است: این مجموعه کاملا یک پروژه مردمی است... و شماره تلفنی نیز در انتهای آن درج شده. این شماره تلفن را در تابلویی که کنار سنگ مزار شهدا گذاشته شده هم می بینیم و کنجکاو می شویم که با آن تماس گرفته و اطلاعات بیشتری راجع به این گلزار کسب کنیم.
حاج حسن مفتح از ایثارگران و فرماندهان سپاه که حالا بازنشسته شده و متولی به خاک سپاری این شهدا در این منطقه بوده و تولیت آن را بر عهده دارد با لهجه زیبای کاشانی، از پشت خط به سئوالات ما پاسخ می دهد تا پی ببریم که با مردمی ترین گلزار شهدای گمنام روبرئیم.
او که در لشکر 8 نجف اشرف، لشکر 14 امام حسین(ع) و در سالهای پایانی جنگ، در قرارگاه خاتم بوده، تا قبل از بازنشستگی معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه را بر عهده داشته و می گوید: احساس می کنم این شهدای گمنامی که در این تپه به خاک سپرده شده اند، روزی همرزم من بوده اند و حتی همسفره بوده ایم. نسبت به آن ها احساس دِین می کنم و سعی ام بر این است که این فضا را به نحو احسن برای استفاده مردم و ارتباطشان با روح پاک شهدا آماده کنم.
تولیت تپه نورالشهدای کاشان می گوید: در منطقه کاشان 19 گلزار شهدای گمنام وجود دارد و برای این شهدا هم 4 نقطه مختلف از جمله میدان جهاد و محدوده بالای یاغ فین کاشان مطرح بود اما انگار این سرزمین عزت بیشتری داشت و در رویای صادقه، به تعدادی از دوستان و رزمندگان و خانواده شهدا الهام شد که شهدا را در این زمین به خاک بسپاریم.
تپه نور الشهدا در مسیر زائران مشهد اردهال و همچنین در حاشیه آزادراه قم به کاشان و اصفهان قرار دارد و از این نظر دارای اهمیت است. همچنین افرادی مثل سردار کریمی (فرمانده سابق سپاه قم و از روحانیان معظم) در خواب هایی که دیده بودند، تاکید داشتند که شهدا به این مکان منتقل شوند.
حاج حسن مفتح در ادامه به پیش بینی 110 ستون در سازه های مختلف این گلزار اشاره می کند و می گوید: بنا داریم هر ستون و سازه را به نام یک شهید قرار دهیم تا از این طریق به نام و یاد شهدا هم تا حدودی ادای دین کرده باشیم. ضمنا هزینه ساخت سنگ مزار این شهدا و محوطه اطراف را هم خانواده 5 شهید متقبل شدند که نام شهیدشان هم بر روی سنگ ها حک شده است.
متولی گلزار تپه نورالشهدای کاشان درباره اهدای این زمین از سوی اداره امور آب استان اصفهان توضیحاتی می دهد و یادآور می شود که برخی معارضین خصوصی هم وقتی مطلع شدند که قرار است این محدوده به گلزار شهدا تبدیل شود، با رضایت کامل، سهمشان را به این پروژه اهدا کردند.
وی همچنین تاکید می کند همه مخارج ساخت این گلزار از منابع مردمی تامین شده و فقط شهرداری کاشان در زمینه ساخت سرویس های بهداشتی همکاری داشته است. همچنین اداره اوقاف هم وقتی استقبال مردم از این گلزار در یکشنبه شبها را دید، قرار است مبلغی را برای مخارج جاری این گلزار پرداخت کند.
کنجکاو می شویم که درباره مراسم یکشنبه شب های این گلزار بدانیم که حاج آقا مفتح به برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی در یکشنبه شب های هر هفته اشاره می کند و می گوید: وسائل نقلیه عمومی هم برای ایاب و ذهاب زائران در میدان مرکزی شهر تعبیه شده است.
تولیت تپه نور الشهدای کاشان حسابی را در بانک انصار برای جلب کمک های نقدی در نظر گرفته و از نظر کمک های غیر نقدی نیز بیشترین نیاز به میلگرد، سیمان، آجر و بلوک های سیمانی برای تکمیل ساختمان ها است.
البته حاج حسن مفتح تاکید دارد که بنادارند همه مخارج ساخت گلزار شهدا از منابع مردمی باشد و البته این به معنی پس زدن کمک های دولتی و سازمانی نیست.
و خلاصه اینکه بهترین راه برای کمک به بنای تپه نورالشهدای کاشان و مخارج جاری آن، تماس با تولیت این گلزار به شماره 09131616513 است.
انتهای پیام/