کد خبر 319891
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷

هرچند نان سفید عامل چاقی و اضافه وزن است، اما از سویی باعث افزایش باکتری‌های مفید روده می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، تغذیه و سلامت مصرف کنندگان نان در طی یک مدت مورد مطالعه قرار داده شد و محققان دریافتند افرادی که نان سفید مصرف می‌کنند (باگت، سنتی و...) احتمال ابتلا به بیماری‌های مانند آنفولانزا و حتی سرطان معده و روده در آنها کمتر است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، زمانی که میزان کافی از مواد درون نان‌های سفید در روده و معده وجود نداشته باشد، فرد بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های واگیر دار خواهد بود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، نان‌های سفید باعث افزایش باکتری‌های سفید در بدن می‌شوند، این در حالی است که خانواده‌ها باید خرید نان‌های لواش و تافتون را به حداقل برسانند و مصرف نان باگت و نان‌های سفید را به سبد غذایی خود اضافه کنند.

همچنین مصرف بیش از ۲ وعده از این نان‌ها در طول روز باعث افزایش وزن و چاقی شدید خواهد شد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۳۱
    0 0
    چرا تو این متن همه چیز متناقضه
  • ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۳۱
    0 0
    کی گفته ؟! نانی که دارای سبوس باشد دارای ارزش غذایی است چقدر پول گرفتی تا تبلیغ کنی؟
  • هود ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۳
    0 0
    چی کوفت کنیم پس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس