«من «محمدحسینی بهشتی»، که گاه به اشتباه «محمدحسین بهشتی» مینویسند، نام اولم «محمد» و نام خانوادگیام ترکیبی است از «حسینی» و «بهشتی». بنده در دوم آبان 1307 در شهر «اصفهان» در محله «لنبان» - از مناطق قدیمی شهر و نزدیک به «زایندهرود» - متولد شدم.»
سرانجامِ این بزرگ مرد نیز در تاریخ، این گونه به ثبت رسید: «شامگاه هفتم تیر ماه سال 1360شمسی، دفتر مرکزی «حزبِ جمهوری اسلامی»، در خیابان سرچشمهی تهران، با انفجاری قوی، منهدم شد. این حادثه زمانی اتفاق افتاد که جمعی در حدود صد نفر از اعضای بلندپایهی «حزبِ جمهوری اسلامی»، در محل حضور داشتند و دبیرکلِ حزب در حال ایراد سخنرانی برای آنان بود. تا صبح روز بعد طول کشید تا مشخص شود، هفتاد و دو نفر از حاضران در دفتر حزب، از جمله شخص «دبیر کل» بر اثر انفجار و ریزش آوار، به شهادت رسیده اند.»
«حضرت روح الله»، چند چند روز بعد، برای رثای شهید بهشتی، جمله ای فرمود که در تاریخ انقلاب ماندگار شد: «بهشتی یک ملت بود برای ملت ما».
نمایی که پیش رو دارید و نخستین بار است در فضای مجازی منتشر می شود، احتمالا در سال های دهه 1340 شمسی به ثبت رسیده و و آیت الله شهید دکتر«محمدحسینی بهشتی» را در صحرای عرفات و حین اجرای مناسک حج، به تصویر کشیده است.
روحمان با یادش شاد
نتار روح پاکش صلوات
نتار روح پاکش صلوات