کد خبر 323725
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

جشنواره سالیانه «وصل» مربوط به خدمات نسل جدید تلفن همراه برای دومین سال متوالی توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار و طی آن اولین ماراتن برنامه نویسی تلفن همراه کشور به مدت دو شبانه روز بدون وقفه در نیمه اول شهریورماه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، حمیدرضا ربیعی، رییس جشنواره سالیانه وصل طی یک نشست خبری با بیان اینکه جشنواره خدمات نسل جدید تلفن همراه دانشگاه صنعتی شریف را می‌توان اولین و بزرگترین جشنواره ملی دانست که در مسیر شناسایی و رفع نیاز بازار داخلی و در نهایت صادرات محصولات دانش بنیان حرکت می‌کند، گفت: مهمترین محور جشنواره ارائه فهرست درخواست مجموعه‌های سازمانی دولتی و غیر دولتی به طراحان جهت رقابت در تولید نرم‌افزارهای مورد نظر این مجموعه‌ها است.

وی با بیان اینکه برخلاف رویدادهای مشابه داخلی و خارجی در این جشنواره طراحان بر اساس سلیقه و استنباط شخصی خود از بازار و اقبال جامعه نسبت به خلق و ارائه محصولات اقدام نمی‌کنند،‌ تصریح کرد:در این جشنواره، مسیری مشخص برای یکایک آنها بر اساس نیازهای فهرست شده بازار و قدرت انتخاب بر مبنای علاقه فردی تدوین شده است.

ربیعی افزود: در واقع شرکت‌ کنندگان درجشنواره به صورت کاملا هدفمند با ساختاری مشخص و برنامه راه معین به رقابت می‌پردازند و محصولات برگزیده جشنواره نیز تولیداتی است که برپایه درخواست مجموعه‌های سازمانی دولتی و غیردولتی شکل گرفته است.

استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف مخاطبان جشنواره دوم را شامل چهار گروه طراحان حرفه‌ای نرم‌افزارهای تلفن همراه، علاقمندان به یادگیری تولید نرم‌افزارهای تلفن همراه، عموم علاقمندان به استفاده از نرم‌افزارهای تلفن همراه و طراحان گرافیکی حوزه نرم‌افزارهای تلفن همراه عنوان کرد.

وی با بیان این که برای هر یک از محورهای ذکر شده یک بازه زمانی در نظر گرفته شده است تصریح کرد: علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی festival.vaslab.ir از زمان ارسال آثار خود مطلع شوند.

ربیعی افزود: زمان ارسال آثار به این جشنواره آغاز شده و علاقمندان بر اساس بازده‌های زمانی مشخص اعلامی می‌توانند آثار خود را ارسال کنند و مراسم اختتامیه این جشنواره نیز بیست و هشتم بهمن ماه برگزار و طی آن از برگزیدگان تقدیر به عمل می‌آید.

رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه درنظر داریم در جشنواره امسال، ارائه ایده های جدید در قالب "استارتاپ" شکل گیرد، گفت: به این صورت که یک ماراتن نرم افزاری با حضور صاحبان ایده به مدت دو شبانه روز بی وقفه در نیمه اول شهریورماه در محل دانشگاه برگزار می‌شود تا این افراد بتوانند در یک فرآیند کارآفرینی، ایده های خود را معرفی و به محصول اولیه تبدیل کنند.

ربیعی افزود:‌ از آنجا که این ماراتن نرم افزاری به صورت شبانه روزی و طولانی است رقابت ها در دو گروه دختران و پسران به صورت جداگانه اما همزمان برگزار خواهد شد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از ایده های برتر این ماراتن نرم افزاری حمایت خواهد کرد.

وی در ادامه به ارائه آماری از اولین دوره جشنواره‌ی سالیانه وصل پرداخت و با بیان اینکه در جشنواره اول بیش از 200 نفر از برنامه‌نویسان برتر کشور حضور یافتند، گفت: همچنین حدود 600 عدد نرم‌افزار ایرانی به نخستین جشنواره ارسال و ‌به برگزیدگان نیز طبق قول ارائه شده جوایز مربوطه اعطا شد.

علی اخلاقی، دبیر دومین جشنواره وصل نیز طی این نشست، جریان سازی فرهنگی، علمی و تجاری در صنعت تلفن همراه، توسعه کارآفرینی در این صنعت و حمایت از نوآوران و طراحان داخلی نرم‌افزارهای تلفن همراه را از اهداف اصلی برگزاری جشنواره وصل عنوان کرد و گفت:‌ همچنین پیشبرد اهداف طرح جامع دولت همراه، تجاری سازی محصولات بومی، صادرات محصولات دانش بنیان و ارتقای فرهنگ تلفن همراه در جامعه به عنوان یک رسانه جامع و فراگیر نیز از دیگر اهداف جشنواره وصل هستند.

وی شناسایی بازارهای سازمانی در حوزه نرم افزارهای کاربردی تلفن همراه، شناسایی نرم افزارهای موفق سازمانی بین المللی، طراحی و تولید نرم افزارهای سازمانی بومی براساس نیازهای موجود و تدوین سند جامع ارزیابی و استانداردهای نرم افزارهای تلفن همراه را از دیگر اهداف این جشنواره خواند.

اخلاقی همچنین دستیابی ایران به رتبه اول در منطقه در حوزه طراحی و تولید نرم‌افزارهای کاربردی تلفن همراه را از جمله چشم‌اندازهای این جشنواره عنوان کرد و گفت: "تجلی طرح ملی دولت همراه"، "هر بنگاه ایرانی، یک نرم‌افزار بومی تلفن همراه"، "صنعت تلفن همراه، زنجیره علم و فناوری، تولید محصول و تجاری سازی موثر در تولید ثروت ملی و اقتدار اقتصادی" از دیگر چشم‌اندازهای این جشنواره به شمار می‌رود.

محمدرضا خلیلی،‌ مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری خراسان رضوی و عضو شورای راهبردی جشنواره وصل نیز طی سخنانی دراین نشست با بیان اینکه نگاه استانی با رویکرد رفع نیازهای دولت، یکی از ویژگی‌های قابل توجه جشنواره وصل است، گفت: این جشنواره یکی از معدود رویدادهای فناورانه است که به استان‌ها توجه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: قانون برنامه پنجم توسعه در بندهای 46 و 48 به صراحت بر برون سپاری و الکترونیکی کردن خدمات در بخش‌های مختلف تاکید کرده است که باید با توجه به زیرساخت‌های هوشمندی که در اختیار داریم در این مسیر به حرکت خود شتاب ببخشیم.

عضو شورای راهبردی جشنواره وصل برگزاری این جشنواره را گام مهمی در راستای هم افزایی و هم اندیشی طراحان، صاحبان ایده و متخصصان توسعه نرم افزاری تلفن همراه و نیازهای بخش دولتی عنوان کرد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس