به گزارش مشرق، رضا رواسیان رئیس اتحادیه طباخان تهران با تأکید بر استقبال روزهداران از مراجعه به واحدهای صنفی قیمت یک دست کلهپاچه گوسفندی که متشکل از یک کله، مغز و چهار پاچه را 35 هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه این غذا یک وعده سالم و پر انرژی محسوب میشود مردم علاوه بر روزهای عادی سال در ماه مبارک رمضان استقبال بیشتری از خرید کله و پاچه میکنند.
وی در خصوص قیمت سایر اجزا کله و پاچه تصریح کرد: قیمت هر بناگوش 5 هزار تومان، پاچه گوسفندی 2500 تومان، مغز 5000 تومان، زبان 7000 تومان، چشم جفتی 3000، آبگوشت ساده 1000 تومان و با مغز 2500 و گوشت ساده 1000 تومان در واحدهای صنفی عرضه میشود
رییس اتحادیه طباخان ادامه داد: هر پرس سیرابی در حال حاضر 4 هزار تومان بدون سرویس (نان و نارنج) و 5 هزار تومان با سرویس است و یک سیرابی به همراه شیردان 10 هزار تومان است.
قیمت کله و پاچه باید افزایش یابد
رئیس اتحادیه طباخان با انتقاد از عدم جوابگویی مسئولین نرخ فعلی اتحادیه را بسیار کم دانست و بیان کرد: کشتارگاهها با قیمتهای بالا کله و پاچه خام را به واحدهای صنفی میفروشند اما نرخ فروش این واحدها مانند قبل از عید است و هیچگونه افزایشی نداشتند.
وی با توجه به گرانی برق و آب و گاز و مالیات و سایر هزینهها یادآور شد: در حال حاضر فعالان این صنف با وجود افزایش در تمامی هزینههای جاری از جمله بیمه، اجاره، دستمزد و غیره ضرر میکنند و باید این نرخ یکدست کلهپاچه از 35 تا 45 هزار تومان برسد تا به نفع این گروه نیز باشد.
برخی واحدها اندکی قیمت را بالا بردند
رواسی افزود: شاید برخی از واحدهای صنفی به دلیل فشارهای مالی با اندکی افزایش قیمت نسبت به اتحادیه بفروشند اما بسیاری دیگر از اعضا همچنان به قانون پایبندند و طبق نرخ مصوب میفروشند.
نظارت اتحادیه و سازمان بهداشت بر سلامت کله و پاچهها
وی خاطرنشان کرد: نظارت دقیقی از بهداشت و اتحادیه بر کیفیت این مواد غذایی صورت میگیرد؛ و کله و پاچه خام را از کشتارگاه با ماشینهای سردخانهای درب مغازهها میآورند و بعد از شستشو داخل دیگ میگذارند.
رواسیان با تأکید بر سلامت این غذا اظهار داشت: سفرههای مردم باید از فستفودها به سمت غذاهای سالم و مقوی اصلاح شود تا از این طریق سلامت جامعه و بهخصوص جوانان تأمین باشد.
ورود به این حرفه بسیار راحت است
رئیس اتحادیه طباخان فرصتهای شغلی این صنف را بسیار خوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: ورود به این حرفه به هزینه زیادی نیاز ندارد فقط باید به فکر خرید با اجاره مغازه باشند، علاقهمندان برای ورود به این شغل میتوانند با مراجعه به اتحادیه و طی مراحل قانونی بهراحتی وارد این حرفه شوند و کسب درآمد کنند، کسانی که پختوپز کله و پاچه را نیز بلد نیستند در ابتدا با گرفتن مباشر میتوانند وارد کار شوند.
منبع: بازار خبر
وی در خصوص قیمت سایر اجزا کله و پاچه تصریح کرد: قیمت هر بناگوش 5 هزار تومان، پاچه گوسفندی 2500 تومان، مغز 5000 تومان، زبان 7000 تومان، چشم جفتی 3000، آبگوشت ساده 1000 تومان و با مغز 2500 و گوشت ساده 1000 تومان در واحدهای صنفی عرضه میشود
رییس اتحادیه طباخان ادامه داد: هر پرس سیرابی در حال حاضر 4 هزار تومان بدون سرویس (نان و نارنج) و 5 هزار تومان با سرویس است و یک سیرابی به همراه شیردان 10 هزار تومان است.
قیمت کله و پاچه باید افزایش یابد
رئیس اتحادیه طباخان با انتقاد از عدم جوابگویی مسئولین نرخ فعلی اتحادیه را بسیار کم دانست و بیان کرد: کشتارگاهها با قیمتهای بالا کله و پاچه خام را به واحدهای صنفی میفروشند اما نرخ فروش این واحدها مانند قبل از عید است و هیچگونه افزایشی نداشتند.
وی با توجه به گرانی برق و آب و گاز و مالیات و سایر هزینهها یادآور شد: در حال حاضر فعالان این صنف با وجود افزایش در تمامی هزینههای جاری از جمله بیمه، اجاره، دستمزد و غیره ضرر میکنند و باید این نرخ یکدست کلهپاچه از 35 تا 45 هزار تومان برسد تا به نفع این گروه نیز باشد.
برخی واحدها اندکی قیمت را بالا بردند
رواسی افزود: شاید برخی از واحدهای صنفی به دلیل فشارهای مالی با اندکی افزایش قیمت نسبت به اتحادیه بفروشند اما بسیاری دیگر از اعضا همچنان به قانون پایبندند و طبق نرخ مصوب میفروشند.
نظارت اتحادیه و سازمان بهداشت بر سلامت کله و پاچهها
وی خاطرنشان کرد: نظارت دقیقی از بهداشت و اتحادیه بر کیفیت این مواد غذایی صورت میگیرد؛ و کله و پاچه خام را از کشتارگاه با ماشینهای سردخانهای درب مغازهها میآورند و بعد از شستشو داخل دیگ میگذارند.
رواسیان با تأکید بر سلامت این غذا اظهار داشت: سفرههای مردم باید از فستفودها به سمت غذاهای سالم و مقوی اصلاح شود تا از این طریق سلامت جامعه و بهخصوص جوانان تأمین باشد.
ورود به این حرفه بسیار راحت است
رئیس اتحادیه طباخان فرصتهای شغلی این صنف را بسیار خوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: ورود به این حرفه به هزینه زیادی نیاز ندارد فقط باید به فکر خرید با اجاره مغازه باشند، علاقهمندان برای ورود به این شغل میتوانند با مراجعه به اتحادیه و طی مراحل قانونی بهراحتی وارد این حرفه شوند و کسب درآمد کنند، کسانی که پختوپز کله و پاچه را نیز بلد نیستند در ابتدا با گرفتن مباشر میتوانند وارد کار شوند.
منبع: بازار خبر