به گزارش گروه اجتماعی مشرق، مصرف هندوانه می تواند بخشی از کالری، ویتامین C و A مورد نیاز بدن را تامین کند. همچنین هندوانه حاوی فیبر خوراکی و پتاسیم است که به کاهش فشار خون کمک می کند.
شبکه خبری «ABCNEWS» در گزارشی از چند سر نهفته در دل این خوردنی خوشمزه و تابستانی پرده برداشته که به شرح زیر است:
لیکوپن هندوانه بیش از گوجه فرنگی خام است
بررسی ها نشان می دهد میزان لیکوپن موجود در هندوانه حدود ۱.۵ برابر بیش از گوجه فرنگی بزرگ و تازه است.
لیکوپن آنتی اکسیدانی است که از تولید رادیکال های آزاد مضر برای سلول های بدن جلوگیری می کند.
همچنین لیکوپن موجود در میوه های قرمزرنگ و سبزیجات به مبارزه با بیماری های قلبی و برخی انواع سرطان ها کمک می کند.
همچنین توصیه می شود برای حفظ بیشترین میزان آنتی اکسیدان در هندوانه لازم است آن را پیش از بریدن در دمای اتاق نگهداری کنید.
آب هندوانه تسکین دهنده دردهای عضلانی است
نتایج یک بررسی نشان می دهد مصرف آب هندوانه یک ساعت پیش از ورزش کردن از بروز دردهای ماهیچه ای و افزایش ضربان قلب جلوگیری می کند.
این خاصیت هندوانه به دلیل وجود ماده «سیترولین» در این میوه است که عملکرد رگ ها را بهبود داده و فشارخون را پایین می آورد.
هندوانه هم جزو میوه ها و هم جزو سبزیجات است
هندوانه نیز همچون بسیاری از میوه ها با کاشت دانه آن تولید می شود. همچنین پوست این میوه قابلیت مصرف دارد.
در حقیقت طبیعت دو وجهی هندوانه تمام قسمت های آن را قابل خوردن کرده و هیچ بهانه ای برای دور انداختن این میوه وجود ندارد.
هندوانه سرشار از آب است
۹۱.۵ درصد از میوه هندوانه را آب تشکیل داده و با مصرف آن می توان میزان آب از دست رفته بدن را که موجب سردرد، احساس خ
ستگی و پایین آمدن تمرکز می شود، جبران کرد.
نوع زرد رنگ این میوه هم وجود دارد
شاید باور اینکه داخل میوه هندوانه قرمز یا صورتی رنگ نباشد غیرقابل تصور باشد اما نوعی از این میوه وجود دارد که به رنگ زرد و با طعمی شبیه به عسل است. هرچند ظاهر بیرونی آن به دیگر هندوانه ها شباهت دارد.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
شبکه خبری «ABCNEWS» در گزارشی از چند سر نهفته در دل این خوردنی خوشمزه و تابستانی پرده برداشته که به شرح زیر است:
لیکوپن هندوانه بیش از گوجه فرنگی خام است
بررسی ها نشان می دهد میزان لیکوپن موجود در هندوانه حدود ۱.۵ برابر بیش از گوجه فرنگی بزرگ و تازه است.
لیکوپن آنتی اکسیدانی است که از تولید رادیکال های آزاد مضر برای سلول های بدن جلوگیری می کند.
همچنین لیکوپن موجود در میوه های قرمزرنگ و سبزیجات به مبارزه با بیماری های قلبی و برخی انواع سرطان ها کمک می کند.
همچنین توصیه می شود برای حفظ بیشترین میزان آنتی اکسیدان در هندوانه لازم است آن را پیش از بریدن در دمای اتاق نگهداری کنید.
آب هندوانه تسکین دهنده دردهای عضلانی است
نتایج یک بررسی نشان می دهد مصرف آب هندوانه یک ساعت پیش از ورزش کردن از بروز دردهای ماهیچه ای و افزایش ضربان قلب جلوگیری می کند.
این خاصیت هندوانه به دلیل وجود ماده «سیترولین» در این میوه است که عملکرد رگ ها را بهبود داده و فشارخون را پایین می آورد.
هندوانه هم جزو میوه ها و هم جزو سبزیجات است
هندوانه نیز همچون بسیاری از میوه ها با کاشت دانه آن تولید می شود. همچنین پوست این میوه قابلیت مصرف دارد.
در حقیقت طبیعت دو وجهی هندوانه تمام قسمت های آن را قابل خوردن کرده و هیچ بهانه ای برای دور انداختن این میوه وجود ندارد.
هندوانه سرشار از آب است
۹۱.۵ درصد از میوه هندوانه را آب تشکیل داده و با مصرف آن می توان میزان آب از دست رفته بدن را که موجب سردرد، احساس خ
ستگی و پایین آمدن تمرکز می شود، جبران کرد.
نوع زرد رنگ این میوه هم وجود دارد
شاید باور اینکه داخل میوه هندوانه قرمز یا صورتی رنگ نباشد غیرقابل تصور باشد اما نوعی از این میوه وجود دارد که به رنگ زرد و با طعمی شبیه به عسل است. هرچند ظاهر بیرونی آن به دیگر هندوانه ها شباهت دارد.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.