کد خبر 326838
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۹

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: توانمند شدن بخش کشاورزی سبب جلوگیری از تغییر کاربری اراضی می‌شود.

 به گزارش مشرق، مجتبی محمودی اظهار کرد: تغییر کاربری اصلی‌ترین معضل در اقتصاد کشاورزی و آینده کشاورزی استان است. یکی از مهمترین عاملهای تغییر کاربری، عدم توانایی رقابت کشاورزان در سیستم اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه در موضوع تغییرکاربری نگران تغییر الگوی کشت نیستیم، افزود: نگرانی ما آنجاست که زمین‌های کشاورزی تبدیل به ساخت و ساز شود و از حیث انتفاع کشاورزی خارج شود. پیش‌بینی خوبی درباره کشاورزی استان نداریم و وضعیت کشاورزی استان نگران‌کننده است.

محمودی افزود: باید سیاست‌گذاری نهاده‌ها و تولیدات کشاورزی به گونه‌ای باشد تا کشاورزی برای کشاورزان سوددهی داشته باشد و از سویی دیگر باید با حمایت از مرکز تحقیقات کشاورزی برای پایین آوردن هزینه تولید تدابیری اندیشیده شود. در بخش کشاورزی نیازمند سیاست‌گذاری‌های کلان هستیم. موضوع تولیدات کشاورزی سالم با امنیت غذایی موازی هم هستند.

وی، امور تحقیقات کشاورزی را فرایندی نیازمند برنامه‌ریزی و حمایت دانست و افزود: در حال حاضر اعتبار تحقیقاتی ما ناچیز و در حد صفر است.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران اظهار کرد: اگر در غرب استان مجتمع‌های توریستی

احداث شود افراد حقیقی کمتر به ساخت ویلا اقدام می‌کنند. فعال شدن بخش توریسم برای حفظ امور اراضی بسیار مهم است. احداث مجتمع‌های اقامتی کمک بزرگی به ماندگاری زمین‌های کشاورزی خواهد کرد.

محمودی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی با داشتن مشکلات مالی نسبت به تغییر کاربری نگران است و آمادگی خود را برای همکاری با مسئولان این عرصه برای حفظ امور اراضی اعلام می‌دارد.

وی افزود: خوشبختانه در حال حاضر با همکاری استانداری، قوه قضائیه، نیروی انتظامی و جهاد کشاورزی استان مازندران شدت تغییر کاربری کاهش یافته است.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس