به گزارش گروه اجتماعی مشرق، شوهرم ۳۰ سال دارد خيلي رفيق باز است، سر هر مسئله کوچکي دروغ مي گويد گاهي اوقات هميشه سر کار است و گاهي اوقات اصلا سر کار نمي رود. راهنمايي کنيد چگونه با او برخورد کنم.
در سوال شما سه نکته مورد توجه است: رفيق بازي همسرتان، دروغگويي گاه و بيگاه او و نحوه حضور وي در محل کار.
ابتدا در رابطه با مسئله رفيق بازي همسرتان، چند موضوع بايد بررسي شود. همسرتان چه مدتي را با دوستانش سپري مي کند؟ دلايلي که از نظر همسرتان باعث مي شود زمان خود را بيشتر با دوستانش بگذراند چيست؟ نگراني شما از ارتباط داشتن همسرتان با دوستانش چيست؟ آيا از ابتداي ازدواج و يا پيش از آن نيز، ارتباط همسرتان با دوستانش زياد بوده است؟ و يا مدتي است که ارتباط بيشتر شده است؟ درصورتي که شغل همسرتان با دوستانش مشترک است اين ارتباط را نمي توان به راحتي قطع کرد چرا که همسرتان خواسته يا ناخواسته با دوستانش ارتباط خواهد داشت.
با همسرتان صحبت کنيد، ذکاوت بيشتري به خرج دهيد و لذت هايي را که با دوستانش تجربه مي کند شناسايي کنيد. چه بسا شما بتوانيد آن شرايط را فراهم کنيد. آنچه تفريح را لذت بخش مي کند، احساس رهايي از مشکلات روزمره و افکار نگران کننده است. در صورتي که تفريح شما و همسرتان اين گونه نيست، هوشيار باشيد.در صورتي که دوستان همسرتان افراد مطمئني از نظر اخلاقي نيستند و شما نگران سلامت همسرتان در ارتباط با اموري همچون اعتياد هستيد از اطرافيانتان کمک بخواهيد. زندگي پيش از ازدواج همسرتان را، بررسي کنيد اگر او پيش از اين نيز ارتباط زيادي با دوستان خود داشته است؛ بنابراين همسرتان بايد مهارت هاي زندگي مشترک را دوباره آموزش ببيند و از مهارت ارتباط با دوستان و مديريت آن آگاهي يابد. پس از يافتن پاسخ اين سوالات مي توانيد متوجه شويد چطور مي توانيد براي حل اين موضوع اقدام کنيد.
بهتر بود مثالي از دروغ هاي گاه و بيگاه همسرتان را عنوان مي کرديد. با اين حال ابتدا شرايطي را که در آن همسرتان دروغ مي گويد شناسايي کنيد. گاهي خود ما باعث مي شويم طرف مقابلمان حقيقت را از ما مخفي نگاه دارد. نحوه برخورد شما با گفتن حقيقت از جانب همسرتان، بسيار حائز اهميت است. چنانچه در هر صورت شما بدون منطق و با عصبانيت برخورد کنيد، او را مجبور خواهيد کرد جمله اي توجيه کننده، را در قبال حقيقت به شما تحويل دهد! ستون «اتاق مشاوره» روز يکشنبه ۲۲ تير نيز به موضوع دروغ گويي همسر اشاره داشت که مي توانيد اين مطلب را از طريق آرشيو سايت روزنامه خراسان مطالعه کنيد.
مهارت ايجاد تعادل بين تمامي امور زندگي موضوعي است که همه افراد به آن نياز دارند و شما و همسرتان نيز از اين امر مستثنا نخواهيد بود. البته حضور شما نيز در کنار همسرتان و همراهي وي در اين امور، داراي اهميت ويژه اي است؛ چرا که زماني که شما و همسرتان زندگي مشترکي را شروع کرديد اين تعهد را داديد در هر مرحله، در کنار يکديگر باشيد؛ بنابراين مشکلات زماني حل خواهد شد که شما همراه همسرتان باشيد و نه در مقابل وي.
براي ايجاد تعادل در امور مختلف زندگي، ابتدا بايد موانع آن را بشناسيد. عواملي نظير نداشتن اهداف مشخص و از اين شاخه به آن شاخه پريدن، نداشتن اطلاعات کافي در زمينه هاي مرتبط، نداشتن برنامه ريزي براي زندگي و مسئوليت پذيري پايين در بهم زدن تعادل زندگي دخيل هستند.
براي اينکه تعادل را در زندگي خود برقرار کنيد چه بايد بکنيد؟
۱) ابتدا وضعيت فعلي خود را بررسي کنيد: آنچه را که تا کنون انجام داده ايد بررسي کنيد و جاهايي را که به قول معروف از خط تعادل خارج شده ايد شناسايي کنيد.
۲) اهدافتان را مشخص کنيد: براي اين منظور فهرستي از اهدافتان را بنويسيد و بر اساس اولويت دستيابي، آن ها را مرتب کنيد. به طور دقيق و واضح هر هدف را توضيح دهيد.
۳) دوباره برنامه ريزي کنيد: حال وقت آن رسيده، با توجه به اولويت ها و با توجه به آنچه تا کنون انجام داده ايد، برنامه اي مناسب را تهيه کنيد. کمي وسواس به خرج دهيد و جزء به جزء امور را مشخص کنيد.
۴) جنبه هاي مختلف زندگي تان را بشناسيد: علايق، مسئوليت ها، توانمندي ها و نيازمندي هاي خود را بشناسيد و نگذاريد آنها کنترل شما را در دست بگيرند. با شناسايي آن ها مي توانيد در مواقع لزوم به آن ها، بپردازيد.