تیمملی ایران در این مسابقه که تکرار فینال رقابتهای قهرمانی آسیا بود با عملکردی هماهنگ و منطقی اجازه کار به دیگر نماینده آسیا در جامجهانی 2014 نداد و با این برتری در یک قدمی تکرار قهرمانی خود در کاپآسیا قرار گرفت.
ایران در این مسابقه با ترکیب سجاد مشایخی، بهنام یخچالی، محمد جمشیدی، اوشین ساهاکیان و حامد حدادی وارد میدان شد و در چهار کوارتر تیم برتر بود. شاگردان بچیروویچ کوارتر نخست را قدرتمند آغاز کردند و 20 بر 13 برنده شدند. در کوارتر دوم فاصله کمی کاهش پیدا کرد اما بازهم ایران 19 بر 15 به پیروزی رسید. شاگردان بچیروویچ در کوارتر سوم به اوج قدرت خود رسیدند و با نتیجه 22 بر 16 کار را تمام کردند. کوارتر چهارم نیز با نتیجه 15 بر 11 به سود ملیپوشان ایران به پایان رسید.
ایران در دیدار فینال باید برابر برنده دیدار چین و چین تایپه برود.
کوارتر اول؛ 20 بر 13 ایران
دیدار مرحله نیمهنهایی با اقتدار ایران، قهرمان آسیا آغاز شد و ملیپوشان با هماهنگی خوب در دفاع و حمله اجازه کار به نائبقهرمان آسیا نمیدادند. ایران در این مسابقه عملکرد سرعتی داشتند تا بتواند با نفوذ به زیر سبد فیلیپین امتیاز کسب کند و در دفاع نیز اجازه کار به حریف شرقی خود ندهد که در این امر موفق بود. ایران 13 بر 5 از حریفش پیش بود و این برتری باعث شد تا فیلیپین دفاع نفر به نفر را در دستور کار خود قرار دهد که بازیکنان پیرامونی ایران با حفظ توپ خوب و پاسهای سریع این پرس را شکستند و دوباره نبض بازی را در اختیار گرفتند.
بهنام یخچالی و سجاد مشایخی دو بازیکن جوان ایران در این کوارتر خیلی خوب کار میکردند و محمد جمشیدی که بهترین بازیکن دیدار دیروز ایران برابر اردن بود با استفاده از پاسهای این دو بازیکن به خوبی امتیاز کسب میکرد. در زیر سبد نیز اوشین ساهاکیان و حامد حدادی برج دوقلوی ایران بودند که در دفاع و حمله فیلیپین را تسلیم خود کردهبودند.
برتری ایران در کوارتر نخست تا انتها ادامه داشت و بالاخره ایران با نتیجه 20 بر 13 به پیروزی رسید.
کوارتر دوم؛ 19 بر 15 ایران
فیلیپین در کوارتر دوم رو به پرتابهای پیرامونی آورد و سعی میکرد تا با شوت زدن از دفاع ایران عبور کند و دقایقی در این راه موفق بود. بچیروویچ در این کوارتر سعی کرد با استراحت دادن به ساهاکیان و حدادی فرصتی به بازیکنان جوانش بدهد تا برابر این تیم سرعتی خودشان را محک بزنند. آرمان زنگنه در کنار اصغر کاردوست عملکرد خوبی داشتند و توانستند دوباره نبض بازی را در اختیار ایران قرار بدهند. اختلاف امتیاز بیشتر از 10 شده بود و بازیکنان ایران آرامتر به کار خود ادامه میدادند؛ ایران 30 بر 19 از حریفش پیش بود و سعی میکرد تا با هماهنگی بیشتر در دفاع و حمله این برتری را حفظ کند.
کادرفنی فیلیپین در دقایق پایانی کوارتر دوم بازیکنان بلند قامت خود را وارد میدان کرد تا بتوانند با استفاده از ریباند به امتیاز برسند و موفق بودند. فاصله امتیازی دوباره کمتر شد اما با وارد شدن حامد حدادی به میدان این ایران بود که با استفاده از قدرت زیر سبد در کوارتر دوم نیز برنده شود. کوارتر دوم با نتیجه 19 بر 15 به سود ایران به پایان رسید.
کوارتر سوم؛ 22 بر 16 ایران
کوارتر سوم مسابقه اوج عملکرد هماهنگ ایران و درخشش بازیکنان جوان بود. بهنام یخچالی در این کوارتر موتور شوتهای سه امتیازی خود را روشن کردهبود و یکی پس از دیگری توپهایش را وارد سبد میکرد. نفوذهای محمد جمشیدی و ریباندهای آرمان زنگنه بازیکنان فیلیپین را سردرگم کردهبود و همین باعث میشد تا ایران فاصله امتیازیاش را افزایش دهد.
مارکوس دوثیت سنتر آمریکاییالاصل فیلیپین نیز در این کوارتر زمان بیشتری برای حضور در میدان داشت اما نمیتوانست کاری برای تیمش انجام دهد. او که آخرین حضورش در پیراهن تیم ملی فیلیپین را تجربه میکرد برابر حامد حدادی و دیگر بازیکنان بلند قامت ایران حرفی برای گفتن نداشت و تنها موفق به کسب 4 امتیاز شدهبود.
در کوارتر سوم میتوان به دفاع خوب ایران نیز اشاره کرد؛ فیلیپین برابر 14 امتیاز ایران تنها به 7 امتیاز رسیدهبود و کادرفنی این تیم نیز هرکاری میکرد جوان نمیداد؛ دو دقیقه به پایان کوارتر سوم باقی مانده بود که ایران 54 بر 35 از حریفش پیش بود و در آستانه رسیدن به فینال قرار داشت.
در دقایق پایانی کوارتر سوم بازیکنان ایران کمی بیتمرکز کار کردند و همین مساله اعتراض بچیروویچ به بازیکنانش را در پی داشت. با این حال ایران تیم برتر کوارتر سوم بود و در نهایت با پرتاب سه امتیازی بینقص بهنام یخچالی نتیجه 22 بر 16 به پیروزی رسید.
کوارتر چهارم؛ 15 بر 11 ایران
کوارتر پایانی ایران عملکردی نمایشی و زیبا داشت. سیستمهای حمله شاگردان بچیروویچ دفاع فیلیپین را از کار انداخته بود و فاصله امتیازی به سود ایران افزایش پیدا میکرد. در طرف مقابل فیلیپینیها که با حضور حدادی در زیر سبد ایران نمیتوانستند نفوذ کنند رو به پرتابهای پیرامونی آوردند و در ادامه ریباند میکردند. آمار ریباند این تیم شرقی بهتر از ایران بود و آنها از همین نقطه قوت خود استفاده میکردند و امتیاز میآوردند.
سه دقیقه از این کوارتر گذشته بود و بازی 65 بر 48 به سود ایران ادامه داشت. بهنام یخچالی و محمد جمشیدی تا این لحظه با کسب 18 امتیاز بهترینهای ایران بودند در این کوارتر نیز به عملکرد خوب خود ادامه میدادند. در ادامه فیلیپین به بازی خود سرعت داد و توانست امتیازآوری کند. بلافاصله بچیروویچ تغییری در ترکیب تیمش ایجاد کرد و با اضافه کردن یونس لالهزاده، روزبه ارغوان و اوشین ساهاکیان سعی کرد سرعت حریف را کنترل کند.
کوارتر چهارم در دقایق پایانی خود کم امتیاز پیش رفت و دو تیم عملکردی فیزیکی داشتند. ایران تنها سه دقیقه تا رسیدن به فینال فاصله داشت و 68 بر 54 از حریفش پیش بود. فیلیپین در این دقایق پرس تمام زمین را در دستور کار خود قرار داده بود تا فاصله امتیازی را کاهش دهد و موفق بود اما در نهایت این ایران بود که توانست با برتری قاطع برابر نائب قهرمان آسیا 76 بر 55 به پیروزی برسد و راهی فینال کاپآسیا شود. کوارتر چهارم با نتیجه 15 بر 11 به سود ایران به پایان رسید.
در دقایق پایانی کوارتر چهارم سجاد مشایخی آسیب دیدگی پیدا کرد و به دستور بچیروویچ روی نیمکت نشست. حامد حدادی نیز پس از اینکه با یک اسلم دانک زیبا امتیاز کسب کرد از ناحیه مچ پا احساس درد کرد و در شرایطی که میخندید به سمت نیمکت رفت و استراحت کرد.