به گزارش مشرق، منابع فلسطینی به تازگی تصاویری از یک نوع موشک ضدزره گروههای مقاومت فلسطینی منتشر کرده اند که از تانکهای مرکاوا عبور کرده و از آنها آهن پاره می سازد.
گروههای مقاومت فلسطینی از زمان آغاز نبرد زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در روز جمعه گذشته هر روز یک سورپرایز جدید علیه دشمن صهیونیستی خود رو کرده اند.
بنابراین گزارش، کابوس انهدام تانکهای مرکاوا در سال 2006 در زمان جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان برای نخستین بار خواب را از چشمان مقامات ارشد نظامی و سیاسی صهیونیست ربود.
اما گردانهای قدس (شاخه نظامی جهاد اسلامی) به تازگی از در اختیار داشتن موشکهای ضدزره "مالیوتکا" در نبردهای زمینی علیه ارتش رژیم صهیونیستی در نوارغزه خبر داده اند.
این موشکها ساخت روسیه هستند و به طور ویژه برای هدف قرار دادن خودروهای زرهی و تانکها و استحکامات دشمن طراحی شده اند. برد نهایی این سلاح ضدزره به سه هزار متر می رسد، اما برد موثر آن 500 متر است.
این نوع موشک ضد زره با توجه به وزن پایین و حجم کوچک خود در مقایسه با دیگر موشکهای نسل اول ساخت روسیه از امتیازات ویژه ای بهره مند است.
البته موشکهای مالوتکا تنها موشکهای ضدزره که گروههای مقاومت فلسطینی در اختیار دارند نیست. گردانهای عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) نیز موشکهای "کورنت" را در اختیار دارند که بنابر اذعان صهیونیستها خطرناک ترین انواع موشک گروههای مقاومت در رده موشکهای ضدتانک محسوب می شود.
این نوع موشکها چند سال پیش از طریق سوریه به غزه انتقال داده شده اند که می توانند بالگردهایی که با سرعت پایین در ارتفاع پست پرواز می کنند را هدف قرار دهند.
گروههای مقاومت همچنین علاوه بر این موشکها، اخیرا از ساخت موشکهای آر پی جی به نامهای "البتار" و "یاسین" که ضد زره هستند، خبر دادند.
گردانهای قسام همچنین از موشکهای R160 که برگرفته از حرف نخست نام شهید الرنتیسی از رهبران گذشته مقاومت است، بهره می برد. این موشک اخیرا به سوی سرزمین های اشغالی پرتاب شده بود و تا شهر حیفا برد موثر دارد.
موشک دیگر گردانهای قسام J80 است که برگرفته از نام شهید الجعبری فرمانده سابق حماس است که تا تل آویو برد موثر داشته و پایتخت صهیونیستها هدف حمله قرار داده است. موشکهای سجیل 55 دور برد و M75 از جمله دیگر موشکهای گردانهای قسام هستند.
همچنین گردانهای قدس از موشکهای بُراق 100 و براق 70 در آغاز جنگ سوم علیه غزه برای هدف قرار دادن فرودگاه بن گوریون، تل آویو و قدس استفاده کرده است.