وی اظهار داشت: اینکه اولین وظیفه نظام پزشکی رسیدگی به حق و حقوق مردم است سر جای خود، اما ما وظیفه ای هم در قبال جامعه پزشکی داریم که نباید نسبت به آن بی تفاوت بود.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران ادامه داد: حال اگر بیمار و همراهان خود را محق بدانند که به جای نیروی انتظامی، دادسراها و قاضی حکم را صادر و اجرا کنند دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود، بلکه منجر به عدم پذیرش بیماران پر خطر از سوی پزشکان می شود.
فتاحی، ضرب و شتم این جراح را سومین موردی دانست که در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج اتفاق افتاده و تأکید کرد: اين در حالی است که تعداد چنين مواردي در کل بیمارستان های کشور بسيار نادراست.
وی خاطرنشان کرد: در سال 89 نیز در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج شاهد ضرب و شتم پرستاری از سوی بستگان بیمار بودیم که منجر به از دست دادن بینایی وی شد.
فتاحی افزود: متاسفانه يك بار نيز شاهد ضرب و شتم و پاره شدن پرده چشم یک پرستار در اين بيمارستان بودیم و الان هم که شاهد ضرب و شتم شدید یک جراح هستیم.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران، خواستار ورود وزارت بهداشت به این ماجرا شد و با اشاره به اینکه وظیفه این وزارتخانه تضمین امنیت پرسنل است، تاکید کرد: جدا از شکایتی که نظام پزشکی بر علیه بستگان آن بیمار متوفی انجام داده، در صورت شکایت از پزشک هم موضوع را پیگیری خواهیم کرد و در صورتی که کوتاهی صورت گرفته باشد وی را با اعمال حکم های مربوطه مجازات خواهيم كرد.
فتاحی در خصوص تبعات چنین رفتارهایی در محیط های بیمارستانی کشور، گفت: با چنین اقداماتی تمایل جراحان برای رفتن و خدمت رساني در مناطق محروم کاهش می یابد و در صورت رفتن نیز با ترس و لرز کارهای پر ریسک پزشکی را انجام می دهند كه به طور قطع دروهله نخست مردم وبيماران دراين ميان به شدت آسيب مي بينند.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.