وی خاطرنشان کرد: در سال 1948 سازمان ملل کشور فلسطین را به دو قسمت تقسیم کرد که 56 درصد آن را به اسرائیل دادند.
نماینده بسیج حقوقدانان در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: از سازمان ملل که وظیفهاش حفظ صلح و امنیت است هیچ انتظار نیست که در راستای احقاق حقوق فلسطینیان قدمی بردارد.
حبیبزاده خاطرنشان کرد: در زمانی که حقوق اولیه انسانی نقض شود دولتهای دیگر نمیتوانند نسبت به این مسئله بیتفاوت باشند حداقل انتظار این است که کشورهای اسلامی منطقه قدم پیش بگذارند که در این حوزه دولت مصر وظیفه سنگینی دارد که از جمله آنها گشودن گذرگاه رفح است.
این کارشناس حقوق بینالملل با بیان اینکه فلسطینیان حق دفاع و مبارزه مسلحانه دارند، گفت:در این زمینه دیگر کشورها نیز وظیفه تسلیح و تجهیز مردم غزه را دارند تا آنها بتوانند از خودشان دفاع کنند.
وی با بیوجدان خواندن دبیرکل سازمان ملل گفت: جای تأسف است که رئیس سازمان ملل از حرکتهای خودجوش مردمی در سراسر جهان علیه اقدامات رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی میکند.
این کارشناس حقوق بینالملل در ادامه خاطرنشان کرد: این اقدامات رژیم صهیونیستی جنایت جنگی است و در حقیقت جنایات علیه بشریت است.
حبیبزاده در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: ما از دولت مصر میخواهیم که با گشودن گذرگاه رفح اجازه دهد کمکهای اولیه و دارویی به مردم مظلوم غزه برسد.