کد خبر 333070
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵

محققان دانشگاه فلوریدای امریکا موفق به ساخت یک دست مصنوعی به چاپ سه بعدی شدند تا پسر بچه 6ساله ای که به طور مادرزادی با یک دست متولد شده بود را از این عارضه نجات دهند.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، الکس پرینگ، پسر شش ساله امریکایی است که با عارضه مادر زادی متولد شده و بازوی سمت راست این کودک در مدت زمان جنینی شکل نگرفته و الکس حدودا شش سال با این عارضه به زندگی خود ادامه داد تا محققان دانشگاه فلوریدای امریکا دست جدیدی به وی بخشیدند.

پدر و مادر الکس از عمل جراحی پسرشان می گویند

مادر الکس می گوید: "از زمانی که کودکم با نقص عضو به دنیا آمد همواره نگران پسرم بودم و در دلم آرزو می کردم که ای کاش قدرت و توان مالی داشتم تا می توانستم پسرم را درمان کنم اما هزینه های بیمارستان و درمان بسیار گران بود و ما قادر به پرداخت هزینه ها نبودیم."

پدر الکس در ادامه افزود:" زمانی که محققان دانشگاه فلوریدا از ما خواستند تا الکس را به آنها بسپاریم و آنها بدون دریافت هیچ هزینه ای دست دیگر الکس را نیز به او بر می گردانند، آنقدر خوشحال شده بودیم که بدون هیچ تعللی پیشنهاد آنها را قبول کردیم و امروز نیز از انجام چنین کاری پیشیمان نیستم."

چگونگی پیوند پروتز سه بعدی به پسر بچه شش ساله

آلبرت مورنو، سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید:"برای ساخت یک دست جدید برای الکس به چاپ سه بعدی روی آوردیم. پروتز جدید به الکس این اجازه را می دهد تا پسر بچه بتواند اجسام را با دست راست خود لمس کرده و آنها را در دست گرفته یا همراه پدرش به ماهیگیری برود یا قادر به انجام تمام کارهایی باشد که بچه های هم سن و سالش انجام می دهند.

در واقع، کنترل پروتز مصنوعی با حرکات و تحلیل انقباضات عضلانی دست همراه بوده و بیمار از طریق الکترودهایی که در دستش قرار گرفته، قادر به حرکت دادن آن است. زمانی که این دست به بازوی الکس وصل شد، الکترودها فعالیت خود را آغاز کرده و حرکت دست نیز آغاز شد. هزینه این عمل بیش از 11 هزار یورو برآورد شده است. "


 

دکتر مورنو در ادامه می گوید:" از این پروتز و چاپ سه بعدی می توان به افرادی که دستان خود را در سوانح مختلف یا حتی جنگ از دست داده اند نیز کمک شایانی کرد."

الکس در پایان از اینکه همانند سایر دوستان خود دارای دو دست است و می تواند با دو دستش بازی کند، بسیار خوشحال بوده و در مصاحبه با یکی از شبکه های تلویزیونی امریکا گفت:" من از پزشکانی که دستانم را به من برگرداندند تا بتوانم توپم را به دست بگیرم، ممنونم."





مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس