مانی رهنما گفت: تهیه کنندگان بخش موسیقی کشور مانند برخی از کارآفرینان دنبال بنگاه‌های زود بازده هستند و ادامه این روند موجب کاهش سطح کیفی قطعات و آثار خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی مشرق، «مانی رهنما» در گفت‌وگو با خبرنگار تعاونی هنرمندان از نبود بیمه و عدم وجود صنفی منسجم برای بخش موسیقی کشور به عنوان بزرگترین مشکل موسیقیدانان و فعالان عرصه موسیقی خبر داد و افزود: باوجود اینکه دولت یازدهم وعده‌های بسیاری برای پیشرفت موسیقی ایران داده بود، اما همچنان می‌بینیم که فعالیت خاصی در این حوزه انجام نشده است.
 
وی اظهار کرد: دولت به جای آنکه یاری رسان بخش موسیقی کشور باشد، همیشه روبروی آن قرار گرفته است و هربار به گونه‌ای از همراهی سر باز می‌زند.
 
امسال به فرهنگ بیشتر توجه شود
رهنما با اشاره به اهمیت پیشرفت بخش‌های مختلف فرهنگ و هنر در سال 93 بیان کرد: همانطور که در نام گذاری سال جاری، کلمه فرهنگ و هنر گنجانده شده است، باید توجه خاصی به این بخش داشت، در بسیاری از مواقع مسئولان فرهنگی کشور قصد حمایت از هنرمندان را دارند اما یک عنصر خارجی مانع این کار شده و دوباره اوضاع گذشته حاکم می‌شود.
 
وی ورود بخش خصوصی به عرصه هنر را مؤثر در کاهش مشکلات هنرمندان و افزایش کیفیت آثار دانست و افزود: در حال حاضر بخش‌های مختلف هنر زیر نظر دولت در حال فعالیت هستند و همین امر موجب محدودیت برای فعالیت بسیاری از هنرمندان شده است.
 
تهیه کننده‌ها شرط می‌گذارند
این خواننده پاپ با انتقاد از اینکه بازگشت سریع سرمایه، شرط بسیاری از تهیه کنندگان برای بستن قرارداد است، تصریح کرد: بر همین اساس اکثرا از اشخاص مشهور برای اجرای موسیقی دعوت به همکاری می‌شود و عرصه برای فعالیت دیگر هنرمندان تنگ خواهد شد، ورود بخش خصوصی می‌تواند این معضل را نیز از میان بردارد.
 
آماده کمک هستم
وی در خاتمه با اعلام آمادگی برای هرگونه کمک به دستگاه‌های فرهنگی برای هرگونه تحول سازنده در عرصه هنر، بیان کرد: حیف است هنر کشوری که پیشینه فرهنگ بسیار روشنی در مجامع بین‌المللی دارد با بی‌توجهی برخی افراد به انزوا کشیده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس