روحانی به اقدامات دولت در زمینه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: دولت در بخش سیاست خارجی توانسته است در یک سال گذشته گام مطمئن و مهمی بردارد و آن اینکه امروز نظر و دیدگاه جهانیان نسبت به ایران با دیروز متفاوت شده است و دولت با اقدامات خود توانسته ذهنیت دنیا را در خصوص جمهوری اسلامی ایران تغییر دهد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام حسن روحانی در جمع علما، فضلا و طلاب خراسان‌رضوی به اقدامات دولت در بخش‌های گوناگون اشاره کرد و گفت: سال گذشته زمانی که برنامه‌ریزی برای مهار تورم را شروع کردیم عده‌ای با نامه‌نگاری‌های مختلف اظهار نگرانی کردند و معتقد بودند که دولت باید نخستین گام خود را از رکود شروع کند.

وی ادامه داد: اما سرانجام این دولت ضمن مشورت با صاحب‌نظران به این نتیجه رسید که باید ابتدا تورم را مهار کند و امروز به حمدالله توانسته‌ایم آن را مهار کرده و سرعت تورم را پایین بیاوریم.

رئیس جمهور تصریح کرد: دولت امروز با اقدامات خود توانسته تورم را مهار کند و تا پایان سال به ارقام خوبی در این زمینه رسیده و تورم به زیر 20 درصد می‌‎رسد.

وی عنوان کرد: در زمینه رکود هم که نگرانی‌های زیادی وجود داشت برنامه مفصلی را تنظیم و تدوین کردیم و بخشی از آن که نیاز به قانون داشت در قالب لایحه‌ای به مجلس تقدیم شده اما در عین حال در زمینه رکود نیز شرایط مناسبی داشته و از رکود خارج شده‌ایم و این کاری بسیار بزرگ برای کشوری است که 2 سال پیاپی در سال‌های 91 و 92 با رشد منفی و رکود مواجه بود.

روحانی در ادامه به اقدامات دولت در زمینه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: دولت در بخش سیاست خارجی توانسته است در یک سال گذشته گام مطمئن و مهمی بردارد و آن اینکه امروز نظر و دیدگاه جهانیان نسبت به ایران با دیروز متفاوت شده است و دولت با اقدامات خود توانسته ذهنیت دنیا را در خصوص جمهوری اسلامی ایران تغییر دهد.

رئیس جمهور تصریح کرد: البته این موضوع بدان معنا نیست که همه جهانیان طرفدار ایران شده‌اند اما در عین حال امروز دیگر هیچ‌کس در دنیا موضوعاتی همچون تروریسم را به ایران نسبت نمی‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: امروز دنیا، جمهوری اسلامی ایران را به عنوان کشور منطقی، ضدخشونت و ضدتروریسم می‌شناسد و در کشورهای منطقه که تروریسم جان، آزادی و امنیت مردم را به خطر انداخته، جمهوری اسلامی ایران با همه توان خود علیه تروریسم وارد عمل شده و به دنبال ایجاد آرامش و ثبات در منطقه است.

روحانی تصریح کرد: برای اینکه در زمینه اقتصاد، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مسائل فرهنگی و امنیتی موفق باشیم نیازمند کمک و هماهنگی بوده و در این راستا نخستین توقع و انتظار را از روحانیت داریم تا به عنوان قشری که مورد اعتماد مردم هستند برای کمک به دولت وارد صحنه شوند.

رئیس‌جمهور افزود: اینکه مقام معظم رهبری فرمودند حمایت از دولت وظیفه است، در راس این وظیفه علما و حوزه‌های علمیه هستند که باید دولت را یاری کنند؛ تلاش، رفاقت و همدلی، لازمه پیشبرد امور کشور بوده و البته وجود جناح‌ها و سلایق مختلف اشکال و ایرادی ندارد اما اینکه همدیگر را تکفیر کنند واقعا نادرست است.

وی تصریح کرد: اختلاف سلیقه تا حدودی می‌تواند مفید باشد اما اگر از چارچوب و قاعده خارج شود چه بسا زیان‌آور می‌شود.

روحانی با تاکید بر تقویت وحدت، اتحاد و همدلی در جامعه اظهار کرد: به هر میزان که وحدت بیشتر باشد مردم و دوستان ما به همان میزان در دنیا خوشحال‌تر می‌شوند و در این راستا دست ما برای اتحاد و وحدت به سوی علما و فرهیختگان دراز است.

وی افزود: همه باید دست به دست هم دهیم و با اتحاد، همدلی و اخوت و بهره‌مندی از هدایت‌های مقام معظم رهبری کشورمان را به پیش ببریم.

رئیس جمهور گفت: اگرچه امروز کشورمان مشکلات زیادی دارد و باید حل و فصل شود اما همزمان دارای منابع انسانی بسیار ارزشمند و نعمت‌های فراوانی است که اگر وحدت، همدلی، جهاد و کار و کوشش در کنار آن قرار گیرد حتماً می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم.

روحانی با اشاره به اعتماد مردم به قشر روحانیت گفت: مردم ما به رغم همه تبلیغات مخالفان انقلاب علیه روحانیت به این قشر اعتماد دارند و در انتخابات سال 92 این اعتماد خود را به روحانیت با وجود حضور رقبای شایسته، باسابقه و برجسته نشان دادند.

رئیس جمهور تصریح کرد: همه افتخارم شاگردی در حوزه علمیه قم است و آن را با هیچ چیز دیگری عوض نمی‌کنم و هیچ چیز نمی‌تواند جای حوزه‌های علمیه به ویژه حوزه علمیه قم را بگیرد و امیدوارم خداوند توفیق دهد و امانت‌دار خوبی در این زمینه باشم.

وی با تاکید بر اهمیت راستگویی و امانت‌داری گفت: باید در هر سمت و جایگاهی که هستیم امین خوبی برای مذهب، دین، کشور و ملت خود باشیم؛ از سال گذشته تا به امروز با وجود همه مشکلات، موفقیت‌هایی را که به دست آورده‌ایم تنها در سایه حضور و حمایت مردم به ویژه علما، حوزه‌های علمیه، مراجع عظام، مقام معظم رهبری و هماهنگی و همدلی بین قوا بوده است و اگر این‌ها نبود نمی‌توانستیم موفقیتی کسب کنیم.

روحانی یادآور شد: برخی مشکلات ریشه‌دار و تاریخی است و به راحتی قابل حل و فصل نیست که از جمله می‌توان به تک محصولی بودن اقتصاد کشور اشاره کرد؛ برای خروج از این شرایط نیازمند تلاش بلند مدت هستیم، بروکراسی از دیگر مشکلات ریشه‌دار و تاریخی کشور است و بروکراسی ناکارآمد و دیوان‌سالاری پیچیده‌ای که در کشور وجود دارد با وجود اصلاحاتی که بعد از انقلاب اسلامی به وجود آمده به سادگی قابل حل و فصل نیست و نیازمند برنامه‌ریزی بلند مدت است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: فساد از دیگر مشکلات ریشه‌دار کشور بوده و مبارزه با فساد وظیفه بزرگ همه است منتهی به اقدامی طولانی مدت نیاز دارد که باید همه دست به دست هم دهیم و آن را برطرف سازیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • علی ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    0 0
    مبارزه با فساد ممکن است اگر بابای آقا زاده ها بذاره
  • ناشناس ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    0 0
    دولت باید برای خروج از اقتصاد تک محصولی بجای تمرکز بر فروش بیشتر نفت بر صادرات محصولات غیر نفتی و پتروشیمی تمرکز نماید.
  • محمد علی ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    0 0
    بنده نمی فهم با وجودی که دنیای استکبار و غرب فاسق ملحد مرتبا ملت و حکومت ایران را تروریسم می خواند چرا آقای روحانی تاکید دارد: البته این موضوع بدان معنا نیست که همه جهانیان طرفدار ایران شده‌اند اما در عین حال امروز دیگر هیچ‌کس در دنیا موضوعاتی همچون تروریسم را به ایران نسبت نمی‌دهد.) و با وجودی که سایه تحریمها با وجود بذل بی سابقه ایران در دوره بعد از انقلاب ؛ سنگین تر شده چرا آقایان کرارا می گویند دیوار تحریم ها شکست برداشته است.
  • ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    0 0
    حوزه به شاگردانی نیاز دارد و می بالد که مانند رسول خدا خودشان را برای بهشت بردن مردم به رنج و سختی می اندازند و نسبت به اینده جامعه نگران هستند
  • سید ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    0 0
    حوزه به شاگردانی نیاز دارد و می بالد که مانند رسول خدا خودشان را برای بهشت بردن مردم به رنج و سختی می اندازند و نسبت به اینده جامعه نگران هستند
  • سعید ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    0 0
    حرف آقای روحانی را در مورد (تک‌محصولی بودن اقتصاد) واقعا قبول دارم اگر ما امروز به اقتصاد نفت وابسته نبود و از ظرفیت‌های دیگر کشور مثل کشاورزی، صنعت توریسم، معاون، صنعت و ... به اندازه کافی استفاده می‌کردیم امروز با تحریم هیچ کاری نمی‌توانستند بکنند. ولی افسوس....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس