معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه در خصوص آخرین وضعیت آرامستان‌ها گفت: بیش از 100 بقعه متبرکه شناسایی شده که قرار است در این مکان‌ها جانمایی‌هایی برای دفن متوفیان صورت گیرد.

دفن اموات در مکان‌های جدیدی در پایتخت / آخرین اطلاعات در خصوص بوستان ولایتبه گزارش گروه اجتماعی مشرق، علیرضا نادری در نشست خبری خود با اشاره به اینکه نخستین بار تخلفات ساختمانی در بلدیه در سال 1324 مطرح شد اظهار داشت: در آن زمان تخلفات به عنوان جرائم کیفری تلقی می‌شد و در ادامه نیز در سال‌های 1362 تخلفات ساختمانی از حالت کیفری درآمده و جنبه حقوقی پیدا کرد.

وی تصریح کرد: تخلفات و ساخت و سازها به دو شکل است. تخلفاتی که پروانه دارند و تخلفاتی که پروانه ندارند.

نادری با اشاره به شائبه‌هایی که در دولت یازدهم در خصوص کمیسیون ماده 100 و بحث درآمدی برای شهرداری مطرح شده است گفت: به هیچ وجه این موضوع را قبول نداریم وشهرداری هیچ برنامه‌ای را برای این موضوع و کسب درآمد ندارد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به اینکه تخلفات به دو صورت تخلفات کیفی و کمی است گفت: تخلفات کیفی عبارت‌ است از ضوابطی که در بحث آتش‌نشانی رعایت نمی‌شوند یا پله فرار برای ساختمان در نظر گرفته نمی‌شود.

وی افزود: شهرداری تهران به شدت با تخلفات کیفی که با جان مردم بستگی دارد برخورد می‌کند و تاکید می‌کنیم که به هیچ وجه به تخلفات کیفی پایان کار داده نمی‌شود و عواقب آن را نیز به عهده می‌گیریم.

نادری در ادامه با اشاره به اینکه به زودی اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها در خصوص تخلفات کیفی و کمی خواهد شد گفت: در بخش تخلفات کمی در ماده 100 که با تصمیم سه نفر (قاضی قوه قضاییه، نماینده وزارت کشور و نماینده شورای شهر) که تصمیم‌گیری می‌شود رای صادره را اجرا می‌کنیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران بیان داشت: بنا داریم رقم جرایم را افزایش دهیم و آنقدر رقم آنها بالا باشد که کسی تخلف نکند و در واقع این جرائم بازدارنده در موضوع تخلف باشند.

وی درادامه از آمادگی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برای دریافت راهکارها در خصوص تخلفات کمی خبر داد و گفت: کارشناسان در این بخش می‌توانند مطالب خود را به حوزه‌های کارشناسی ارائه دهند.

نادری در خصوص لایحه ضوابط و نمای ساختمانی شهر تهران نیز گفت: این موضوع اخیرا در شورای شهر مطرح شده است ضمن اینکه ما بخش‌نامه‌ها و ضوابط نمای ساختمان‌های شهر تهران را در سه بخش ایجابی، سلبی و توصیه‌ها ابتدای سال 93 به مناطق ابلاغ کرده‌ایم و طی هفته جاری این لایحه به شورای شهر ارسال خواهد شد.

نادری در ادامه با اشاره به بحث حریم شهر تهران گفت: دو سال گذشته حوزه معاونت شهرسازی و معماری کمیته‌ای حریم تشکیل داد و پرونده‌هایی که در اینجا مطرح می‌شود رای منفی داده می‌شوند و ما اعتقاد داریم نباید ساخت و ساز در حریم تهران صورت گیرد.

وی در ادامه در خصوص بوستان ولایت گفت: اولین فرودگاه کشور در سال 1301 در این منطقه ساخته شده بود که در سال 1303 نخستین پرواز در فرودگاه قلعه‌مرغی انجام شد.

وی افزود: بخشی از این فرودگاه ثبت ملی شده است.

نادری خاطرنشان کرد: در اسفند 89 ودر بازدید مقام معظم رهبری از پادگان قلعه‌مرغی قرار شد این پادگان به بوستان و فضای سبز تبدیل شود و در نهایت براساس مصوبه مجلس که تاکید کرده است پادگان‌ها باید بیرون از شهر باشد، 80 هکتار از پادگان قلعه‌مرغی به بارگذاری ساخت و ساز و فضای سبز اختصاص داده شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ادامه داد: در سال 1383 و  در زمانی که قالیباف هم شهردار تهران نبوده است شورای عالی شهرسازی در آن زمان مصوبه‌ای را به تصویب می‌رساند که 50 درصد پادگان قلعه‌مرغی به بخش مسکونی و باقیمانده آن در بخش خدمات اختصاص داده شود.

وی افزود: در سال 85 مجددا مصوبه کمیسیون ماده 5 مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت ساخت مرکز تجارت جهانی در این منطقه منتفی می‌شود.

نادری بیان داشت: آخرین مصوبه در خصوص پادگان قلعه‌مرغی 31 خرداد 89 برمی‌گردد که در نهایت براساس مصوبه شورای عالی شهرسازی 75 درصد از این زمین به فضای سبز و مابقی به سطح اشتغال اختصاص پیدا می‌کند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از تصمیم جدید شورای عالی شهرسازی در خصوص بوستان ولایت خبر داد و گفت: صحبت‌هایی که در جلسه امروز شده است قرار است 25 درصد از سطح اشتغال در این بوستان 10 درصد تعلیق کاهش پیدا کند.

وی افزود: شهرداری تهران در بوستان ولایت به دنبال فضای سبز و نشانی از جمهوری اسلامی است و طرح‌هایی از جمله راه‌اندازی دانشگاه مذاهب بین‌الملل و یا سالن ورزشی 20 هزار نفری برای دانشگاه در دستور کار قرار دارد.

نادری تاکید کرد: هر پروژه‌ای که در هر جای دنیا محقق می‌شود به سه رکن اساسی مردم، حاکمیت و سرمایه‌گذاری بستگی دارد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه در خصوص آخرین وضعیت آرامستان‌ها گفت: بیش از 100 بقعه متبرکه شناسایی شده که قرار است در این مکان‌ها جانمایی‌هایی برای دفن متوفیان صورت گیرد.

وی افزود: مطالعات فرهنگی و کشورهای پیشرفته در خصوص آرامستان‌ها در دستور کار قرار گرفته است و در این زمینه از چندین مشاور استفاده می‌شود.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس