به گزارش مشرق به نقل از آزادنگار، يکي از سايت هاي مخالف جمهوري اسلامي ايران نوشت: چگونه ممکن است شخصي که در موقعيت مشاور عالي موسوي بازداشت شده و به همکاري با موساد و سازمان مجاهدين خلق- منافقين- هم اعتراف کرده است به آساني از وزارت اطلاعات رژيم مرخصي بگيرد و بعد خيلي آسان تر به فرانسه مهاجرت کند» سايت گويا در ادامه مي نويسد «مگر مأموران امنيتي رژيم مغز خر خورده اند که به امير ارجمند با آن جايگاهي که نزد موسوي داشت و با آن اعترافاتي که کرده بود، مرخصي بدهند و بعد از خروج امير ارجمند از زندان هم مراقب او نباشند تا بتواند به فرانسه رفته و پناهندگي بگيرد؟ دوستان! رفقا! آقايان سبز و خانم هاي سبزتر! عقلتان کجا رفته؟ شک نداشته باشيد که امير ارجمند جاسوس رژيم است، وزارت اطلاعات و سپاه را دست کم نگيريد. اصلاً هيچ وقت نبايد دشمن را دست کم گرفت. اگر رژيم توان اطلاعاتي نداشت که در فاصله چند هفته همه ليدرهاي سبز را دستگير نمي کرد حالا چطور ممکن است به شخصي مثل اردشير امير ارجمند در فاصله کوتاهي بعد از بازداشت مرخصي بدهد و بعد هم اصلاً مواظب او نباشد.
چند روز قبل عليرضا نوري زاده نيز در مصاحبه با راديو آمريکا به همين موارد اشاره کرده و گفته بود "ترديد ندارم که آقاي اردشير اميرارجمند جاسوس جمهوري اسلامي است".
همچنين چند هفته قبل ماجراي تماس تلفني اميرارجمند با شيرين عبادي و متن گفت وگوي وي با عبادي، ابتدا در سايت بالاترين و سپس به طور تلويحي در جرس منتشر شد و اميرارجمند در پاسخ به پرسش «بهرام-ش» يکي از مخالفان ساکن لندن که با ترديد از وي درباره نشت اين مکالمه توضيح خواسته بود، اطرافيان شيرين عبادي را به درز دادن آن متهم کرده بود.
گفتني است اردشير اميرارجمند بعد از بازداشت در ايران و اعتراف به جاسوسي براي سرويس اطلاعاتي موساد و همکاري با سازمان مجاهدين خلق ايران در جريان شورش هاي خياباني، به عنوان مرخصي از زندان خارج شده بود که به فرانسه گريخت و از اين کشور پناهندگي گرفت.
همچنين امير ارجمند با دفاع از سايت کلمه در مقابل ادعاي نوري زاده مبني بر نفوذ نيروهاي امنيتي ايران در اين سايت ، اين سايت را تحت کنترل نيروهاي قابل اعتماد دانسته و حرف هاي نوري زاده را بي اساس و عاري از واقعيت دانسته بود.
لازم به ذکر است سايت کلمه اولين بار خبر بازداشت موسوي و همسرش و انتقال آنها به زندان حشمتيه را منتشر کرد که چند روز بعد با عذرخواهي از مخاطبان خود اين خبر را رد کرد.اين موضوع سبب افزايش ترديد مخالفان در ماهيت اين سايت شده است.
پيش از اين نيز برخي سايت هاي مخالف نظير بالاترين و خودنويس متهم شده بودند که مورد نفوذ سرويس هاي امنيتي ايران واقع شده اند و در ازاي دريافت پول، عليه مخالفان فعاليت مي کنند. متقابلاً سايت هاي ياد شده هم براي برداشتن اتهام از خود، گردانندگان سايت کلمه را وابسته به وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران معرفي کردند. خودنويس که به خاطر برخي حملاتش به موسوي مورد اتهام قرار گرفته، متقابلاً عملکرد چند هفته اخير سايت «کلمه» در زمينه طرح ادعاي انتقال موسوي و همسرش به زندان حشمتيه و سپس تکذيب اين ادعا و انتشار خبر ديدار فرزندان موسوي با وي و همسرش در خانه اي در خيابان پاستور را به چالش کشيد و پرسيد: مدير کلمه کيست؟ نزديکان موسوي يا وزارت اطلاعات؟ برخي شخصيت هاي سياسي انتشار نامه فرزندان موسوي از سوي سايت کلمه را مشکوک مي دانند
گفتني است شک و ترديدها از زماني آغاز شد که عليرضا نوري زاده در صداي آمريکا صراحتاً اعلام کرد کنترل سايت کلمه در اختيار نيروهاي وزارت اطلاعات قرار گرفته و به نوعي دست رژيم در خبرهاي «کلمه» در کار است.
بالاترين هم در مطلبي تصريح کرده که کلمه دست اطلاعات رژيم افتاده و خبرهاي خلاف واقع منتشر مي کند. به نوشته بالاترين کاسه اي زير نيم کاسه است.
اين شبکه در مطلب ديگري خواستار شکستن سکوت از سوي گردانندگان کلمه شد.
همچنين پايگاه اينترنتي ايران امروز که از مخالفان حکومت محسوب مي شود به بررسي نقش نفوذ و ستون پنجم در ميان مخالفان پرداخت و با برشمردن برخي نشانه ها تصريح کرد: به نظر مي رسد اطلاعات رژيم به شيوه نرم افزاري، مخالفان را از خيابان جمع کرده است. ستون پنجم اطلاعات هم دوباره فعال شده و در حال متلاشي کردن شبکه هاي مخالفان است.
اين پايگاه ضدانقلابي همچنين نوشت: در عرصه شبکه سازي و شبکه هاي مجازي و اينترنت نبايد از آسيب ها غافل ماند. اکنون گروه هاي ماسک دار و مشکوک در فضاي مجازي و فيس بوک زياد شده اند و فرصت پنهان شدن دستگاه هاي اطلاعاتي زير اين ماسک ها را مي دهند. ما با جاسوسان دو جانبه طرف هستيم. اينان جاسوساني هستند که به دنبال لو رفتن يا دستگيري، به کار گرفته مي شوند.