کد خبر 356170
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۰

نتایج یک مطالعه جدید در آمریکا نشان می دهد که در فاصله سال های 2002 تا 2012 هر هشت دقیقه یک کودک در این کشور مصرف داروی اشتباهی را تجربه کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، این مطالعه نشان می دهد که بین سال های 2002 و 2012 به طور متوسط در هر سال 63 هزار کودک کمتر از شش سال، داروهای اشتباهی را مصرف کردند که والدین یا مراقبین کودک بدون مشورت با پزشک و به طور خودسرانه به کودک داده اند.

مدیر مرکز تحقیقات کودکان اوهایو به والدین به طور جدی هشدار داده و گفته است که استفاده از داروهای مختلف بدون تجویز پزشک سالانه منجر به فوت تعداد بسیاری از کودکان و بستری شدن تعداد زیادی از آنان در بیمارستان ها می شود.

ممکن است مسمومیت دارویی به دلیل استفاده از داروهای بسیار پیش پا افتاده برای قطع سرفه در کودکان یا سرماخوردگی باشد؛ ولی اثر منفی آن در کودکان بسیار جدی است.

سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2007 بیانیه ای علیه استفاده از داروهای سرفه و سرماخوردگی در کودکان کمتر از 6 سال صادر کرد؛ چراکه این داروها برای کودکان قابل استفاده نیستند و عوارض جانبی خطرناکی دارند.

آکادمی اطفال آمریکا نیز برای حمایت از این بیانیه از شرکت های داروسازی خواست که هشدار لازم برای عدم استفاده کودکان از این داروها را روی قوطی دارو قید کنند. با این وجود بسیاری از والدین به این هشدارها بی توجه هستند و بازهم به مصرف خودسرانه دارو برای کودکان مبادرت می کنند.

استفاده از انواع مسکن ها و آنتی هیستامین نیز به طور خودسرانه برای کودکان ممنوع است.

پزشکان به خانواده ها توصیه می کنند که در صورت بروز کوچکترین مشکلی در کودکان به پزشک اطفال مراجعه کنند و از پرستار کودک بخواهند که از دادن هر دارویی به کودک اجتناب کند.

در ادامه این گزارش آمده است که استفاده از پیمانه صحیح برای مصرف دارو در کودکان الزامی است.

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Pediatrics منتشر شده است.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس