به گزارش مشرق، حجتالاسلام علیاکبر ناطقنوری رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری و نماینده امام(ره) در جهاد سازندگی در سالهای دفاع مقدس طی سخنانی در همایش بزرگداشت سردار شهید هاشم ساجدی فرمانده قرارگاه پشتیبانی نجفاشرف و شهدای جهاد سازندگی که در مسجد امام صادق(ع) تهران برگزار شد، اظهار داشت: شهدای جهاد پیش از شروع جنگ و به جرم سازندگی و امید دادن به ملت ایران در مرزها به شهادت رسیدند و این یادبودها و بزرگداشتهایی که برای آنها گرفته میشود ناشی از مکتب اهل بیت و مکتب عاشوراست.
ناطقنوری با بیان اینکه اگر این یادبودها در طول تاریخ نبودند، از محرم و عاشورا نیز خبری نمیماند، اظهار داشت: اینکه ما همه ساله محرم را زنده نگه میداریم، در حقیقت زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا و فرهنگ حسینی است.
وی افزود: آغاز انقلاب اسلامی با عاشورا بود و پیروزی آن هم در عاشورا رخ داد و در حقیقت امام(ره) با تدبیر خود از فرصت عاشورا در سال 42 استفاده کردند.
رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری گفت: باید از خانواده شهید ساجدی تشکر کنیم که در طول این 30 سال یاد و خاطره او را زنده نگه داشتند و این مراسم باشکوه امروز نیز ثمره همین تلاش و مجاهدت آنهاست.
ناطقنوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم تبیین موضوع مدیریت جهادی تصریح کرد: رهبر انقلاب امسال را سال فرهنگ و اقتصاد با مدیریت جهادی نامیدند اما متاسفانه کمتر به این شعار توجه شد و تبدیل شد به یک آرم که معمولا همه ساله برخی دستگاهها بر روی سربرگهای خود قرار میدهند اما اینکه چقدر به این موضوعات عینیت بخشیده میشود، جای بحث دارد.
وی تصریح کرد: متاسفانه دوستان خود ما هم آنطور که باید توجه نکردند و این شعار تبیین نشد که اصلا فرهنگ جهادی یعنی چه و ما میبینیم که بعد از گذشت 8 ماه از سال به این شعار آنطور که باید توجه نشده است.
ناطقنوری یک مدیر جهادی در اقتصاد را فردی عاشق توصیف کرد نه کاسب و گفت: یک مدیر جهادی در حوزه اقتصاد به چیزی که فکر نمیکند اقدامات کاسبکارانه است و ما دیدیم که شهید ساجدی در ایام جنگ مانند دوستان و همرزمانش اینگونه بود.
نماینده امام(ره) در جهاد سازندگی در ایام دفاع مقدس اظهار داشت: شهید ساجدی قبل از انقلاب کارمند اداره کشاورزی بود و با وقوع انقلاب به صحنه آمد و با شروع جنگ راهی جبههها شد و در امر پشتیبانی خدمت کرد و به عنوان یک مدیر عاشق، همه هستیاش را در این راه گذاشت.
ناطقنوری تصریح کرد: در مدیریت جهادی جایی برای حب و بغض جناحی، باندبازی و رفیقبازی نیست بلکه شایستهسالاری تعیینکننده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخورد طلبکارانه با مردم هیچگاه جواب نمیدهد، اظهار داشت: ما همیشه باید از خدا بخواهیم تا از منش و خصوصیات طلبگی دور نشویم چرا که اگر مسئولیتی گرفتیم، به برکت همین انقلاب بوده است.
نماینده امام(ره) در سالهای ابتدای تشکیل جهاد سازندگی به ذکر خاطرهای از آن ایام پرداخت و گفت: در سال 59 ما به همراه چند نفر از دوستان به کوبا رفته بودیم. وقتی فیدل کاسترو به ما وقت ملاقات داد، با تبختر از ما پرسید حالا که شما انقلاب کردید برای محرومین و روستائیان چه کار کردید؟
ناطقنوری با بیان اینکه در ایام تازه اولین بروشور جهاد سازندگی چاپ شده و نسخهای از آن دست من بود، گفت: من بلافاصله این بروشور را به او نشان دادم و گفتم این جهاد سازندگی است و ما این کارها را برای محرومین و مستضعفین و روستائیان انجام دادیم که مایه افتخار شد. وقتی هم که برای برگشت، به مادرید رفتیم تعداد زیادی از خبرنگاران جمع شدند تا در خصوص تشکیل جهاد سازندگی از ما سؤال کنند.
وی در بخش پایانی سخنان خود به موضوع مدیریت جهادی در حوزه فرهنگ پرداخت و با بیان اینکه فرهنگ یکی از بزرگترین دغدغههای رهبر معظم انقلاب است و ما باید در این حوزه بیشتر دیدگاه ایشان را بشناسیم، خاطرنشان کرد: فرهنگ یک جامعه، مجموعهای از رفتار، گفتار و منش یک ملت است و ما باید در این حوزه با عمل خود مردم را به دین و اسلام دعوت کنیم.
کد خبر 362449
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
- ۲ نظر
- چاپ
رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری گفت: در مدیریت جهادی جایی برای حب و بغض جناحی، باندبازی و رفیقبازی نیست بلکه شایستهسالاری تعیینکننده است.
منبع: فارس