وی تشریح کرد: انگور دارای 79 درصد آب، 14درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعهای از عناصر و ترکیبات سودمند است.
عمارت پرداز از ذخیره شدن قند انگور در عضلات گفت و ادامه داد: قند انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون میشود و در عضلات و کبد ذخیره میشود، در حالی که سایر قندها باید به قند خون تبدیل شده و بعد وارد خون شوند.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز انگور را در سلامتی قلب تاثیرگذار دانست و یادآور شد: انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح پتاسی و مواد سلولزی مُلین و مُدر برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.
وی افزود: تمام خواص غذایی انگور در کشمش وجود دارد ضمن آن که ارزش غذایی کشمش از انگور بالاترست. عمارت پرداز با اشاره به مزایای انگور تاکید کرد: مالیدن آب انگور تازه روی پوست صورت باعث شادابی، جوانی و شفافیت چهره میشود.