در بیانیهای که از سوی وزارت خارجه بحرین در این خصوص صادر شد نوشته شده است: وزیر خارجه مدعی نشده است که ماموریت فرماندهی نظامی مشترک شورای همکاری (خلیج فارس)، مبارزه با یک دولت منطقه است، همچنین در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که اینگونه موارد به وزرای دفاع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ارتباط دارد.
وزارت خارجه بحرین در ادامه بیانیه خود نوشته است که "خالد بن احمد آل خلیفه" به نمونههایی از چالشهای امنیتی موجود در منطقه که نیازمند همکاری مشترک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس میباشد اشاره کرده و بار دیگر بر عزم مشترک این کشورها برای همکاری بایکدیگر و مقابله با هر خطری که امنیت کشورهای عضو را به خطر بیاندازد تاکید کرده است.
در پایان نیز آمده است، واضح بود که وزیر خارجه به هیچ عنوان قصد نداشته است وارد جزئیات وظایف فرماندهی نظامی مشترک کشورهای عضو شورای همکاری (خلیج فارس) شود.
وزیر خارجه بحرین دو روز پیش در مصاحبه با روزنامه فایننشال تایمز از تشکیل ارتش مشترک کشورهای حاشیه خلیج فارس برای مقابله با تکفیریها و جمهوری اسلامی ایران سخن گفته بود که این مسئله با واکنش وزارت خارجه کشورمان مواجه شده و حسین امیرعبداللهیان معاون عربی آفریقای وزیر امور خارجه در این خصوص اعلام کرده بود که اگر اظهارات وزیر خارجه بحرین درست نقل شده باشد ما شرایط این کشور را درک میکنیم.
وی تصریح کرده بود که تحریم انتخابات این کشور از سوی معارضان، تداوم بحران و بن بست سیاسی در این کشور و تداوم روشهای ناکارآمد امنیتی در مقابله با مردم و معارضه معتقد به راهکار دموکراتیک برای تحقق حل سیاسی، شرایطی ایجاد کرده است که برخی مقامات بحرین خارج از شئون دیپلماتیک سخن میگویند.