کد خبر 368163
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به کاهش تولید این محصول در سال‌جاری، گفت: قیمت هرکیلوگرم زعفران از 4 میلیون و 300 هزار تومان تا 5 میلیون و 300 هزار تومان متغییر است.

 به گزارش مشرق، علی حسینی با بیان اینکه برداشت زعفران حداکثر تا 25 آذرماه به اتمام می‌رسد، اظهار داشت: تا زمانی که تمام محصول جمع‌آوری و میزان تولید در کلیه مناطقی که زعفران‌کاری دارند ارزیابی نشود ، نمی‌توان میزان دقیق تولید طلای سرخ را طی سال جاری برآورد کرد.

وی اضافه کرد: مزارع زعفران یک‌سال بارآوری دارند و محصول خوبی می‌دهند و همین مزارع در سال بعد ممکن است محصول کمتری بدهند.

حسینی با اشاره به اینکه پیش بینی می‌کنیم امسال بالغ بر 200 تن زعفران در کشور تولید شود، گفت: میزان دقیق تولید پس از پایان برداشت محصول میسر است، ضمن اینکه همچنان مقام نخست تولید و تجارت این محصول متعلق به ایران است.

شورای ملی زعفران با بیان اینکه سطح زیر کشت این محصول در دو استان خراسان رضوی و خراسان جنوبی بیش از 80 هزار هکتار است، اضافه کرد: به گفته مسئولان ممکن است امسال میزان تولید زعفران 30 درصد کاهش یابد که حتی در این صورت نیز ما بیش از آنچه صادر می‌کنیم؛ تولید خواهیم داشت.

وی، میزان تولید زعفران سال گذشته را بین 250 تا 270 تن عنوان کرد و افزود: در چند سال اخیر میزان صادرات زعفران ایران در بهترین شرایط از 180 تن تجاوز نکرده و معمولا بین 130 تا 150 تن متغییر بوده است.

حسینی در مورد قیمت زعفران نیز گفت: قیمت هرکیلوگرم زعفران از 4 میلیون و 300 هزار تومان تا 5 میلیون و 300 هزار تومان متغییر است و هرچه کیفیت محصول بالاتر باشد، قیمت آن هم بالاتر است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس