کد خبر 368883
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸

وزیر بهداشت ضمن اشاره به مصوبات اخیر مجلس درباره بودجه حوزه سلامت در سال 94 ابراز امیدواری کرد که شورای نگهبان نیز این مصوبات را تصویب کند و گفت: در این صورت اطمینان جامعه پزشکی و مردم درباره استمرار خدمات حوزه سلامت، جلب خواهد شد.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق،‌ دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، در مورد مصوبات اخیر مجلس در زمینه قانون بودجه 94 و منابع بودجه‌ای حوزه سلامت گفت: خوشبختانه بودجه حوزه سلامت در مقررات دائمی مالی در مجلس تصویب شد. با توجه به اینکه این اعتبارات در قالب طرح آمده بود، باید ببینیم که دولت چه میزان از آن را می‌پذیرد و شورای نگهبان نیز چه مقدار را تایید می‌کند.

وی افزود: امیدواریم که حوزه سلامت از این مسیر به سلامت عبور کند و شورای محترم نگهبان نیز این مصوبات را تصویب کند. بنابراین در این صورت این اطمینان در جامعه پزشکی ایجاد می‌شود که خدمات آغاز شده، استمرار می‌یابد. در عین حال برای مردم نیز این امید بوجود می‌آید که خدمات سلامت مقطعی نبوده و منحصر به این دوره از وزارت، دولت یا مجلس نیست و ادامه می‌یابد.

وزیر بهداشت در ادامه در پاسخ به سوال درباره تجمیع بیمه‌های درمانی، اظهار کرد: تجمیع بیمه‌های درمانی، تکلیف قانون است و در برنامه پنجم توسعه بر آن تاکید شده است. ما امیدوار بودیم که بیمه‌ها تجمیع شوند، اما بیمه زیرنظر وزارت بهداشت نیست بلکه زیرنظر وزارتخانه دیگری است. البته همراهی وزارت رفاه و بیمه‌ها در این مورد خیلی بهتر از گذشته شده است.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد علی ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    0 0
    قابل توجه متولیا امر بسم الله الرحمن الرحیم- با سلام و صلوات الهی و معالی غیب و شهود بر انوار قدسیه ی محمد و آل محمد که چشمه های فیاض بخش هستی اند. سلام علیکم. بنا بر وظیفه ی معهود امر به معروف و نهی از منکر و در راستای بسط مصلحت جامعه نکاتی مهم را معروض داشته که امید است مورد اهتمام عملیاتی شما عزیزان قرار گیرد. 1)همانطوری که مستحضر هستید پرداخت اجرت و هزینه های پزشکی در قبال سیر درمانی أخذ شده و نه در ازای باز یابی سلامت که این امرنوعا موجب اختلال در نظام سلامت و عدم ضمان و تعهد کاری می شود.بجز موارد نادری که به دلایل پیچیدگی و عمق مرض ، خود سیر درمانی چه بسا باید اجرة المسمی داشته باشد در سایر رسته های درمانی ،اجرة المسمی ها باید صرفا در قبال بازیابی سلامت پرداخت شود که این روش پرداختی در برخی کشورهای پیشرفته عملیاتی شده است. 2)مع الأسف سطح درآمدی پزشکان نسبت به آحاد مشاغل دیگر و حتی مشاغلی که به نوعی در نظام سلامت دخیل اند(مثل پرستاران و بهورزان و...) شکاف فاحش و تبرجانه پیدا کرده که چه بسا با جرآت می شود گفت که این سطح درآمد در هیچ کشوری حتی کشورهای کاپیتالیستی به این فاحشی وجود ندارد.اگر سطح درآمد پزشکان را حتی بر مبنای دلار حساب کنیم باز نباید این چنین دستمزدهای بالا در جامعه پزشکی مدون می شده و طرح تحول سلامت به نوعی به این اشرافیت دامن زده که هیچ منطق عقلی و شرعی این مهم را مجاز نمی شمارد.آیا می شود به بهانه ی مبارزه با زیر میزی ،سطح درآمدی را حاکم کنیم که پزشکان زیر میز بگیر قبلا به این سطح درآمد نائل نشده بودند.شما بایسته بود صورت مسئله را به وجه منطقی حل کنید نه اینکه صورت مسئله را پاک کرده یا ده ها مجهولی طرح نمایید.چرا باید تفرعن پزشکی که حتی در کشور سرمایه دار محوری چون امریکا به این شکل فاحش وجود ندارد، در أم القرای جهان اسلام نهادینه شود.آیا پرداختی از محل هدفمند کردن یارانه ها و دو درصد مالیات بر ارزش افزوده و سایر منابع؛ پرداخت از جیب عمومی مردم یاهمان بیت المال محسوب نمی شود.این سنگ بنایی که گذاشته شده تا بربریت سرمایه سالاری و تبرج طبقاتی سیر قهقرایی دارد.برای رضای محض الهی نگذارید مدینه مبتذله بجای مدینه فاضله در حیطه کاری شما شکل گیرد.آیا این اجحاف نیست که پزشکان با چند دقیقه ویزیت کردن چند ده برابر و بعضا چند صد برابر نوع مشاغل دیگر درآمد پیدا کنند؟آیا هر پزشک متخصص که باید 15 الی 20 دقیقه ویزیت و معاینه او به درازا بکشد در سطح عمومی اطباء رعایت می شود؟که خود نیز شاهد آنید که حتی بیماران صعب العلاج عمدتا با حداکثر 5 دقیقه ویزیت شده و بسیاری از سؤالات و ظرائف درمان بیماری بیجواب و مهمل می ماند.و بسیاری از آزمایشگاهها و مطب دکترها فاقد خدمات تسهیل کننده برای ارباب رجوعان بوده(از باب مثال بسیاری از خدمات پزشکی و پیرا پزشکی در اصفهان بالاخص خیابان آمادگاه فاقد دستگاه آسانسور یا دستگاه کارت خوان بوده که مشقت فراوانی برای بیماران به بار می آورد) در پایان شما عزیزان را متذکر این معنا شده که نگذارید ارکان سلامت مردم این خطه ایمانی متزلزل شده که یقینا متولیان این امر در مسئولیت شرعی خطیری واقع شده اند که اهمال گذاشتن حقوق مردم ؛ عقوبت و سخط الهی را در پی دارد. باتشکر و امتنان فراوان (والسلام علی من اتبع الهدی)

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس