کد خبر 372636
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۳

سایت تولید کیت های تشخیص محصولات حرام و حلال و تقلبات غذایی در پژوهشکده شمال کشور بهره برداری شد.

 به گزارش مشرق، ربیع فلاح استاندار مازندران بعد از ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح از طرح های پژوهشکده شمال کشور در آمل با اشاره به اين كه مازندران در توليدات كشاورزي از قطب هاي كشور است، بيان داشت: بايد براي تامين امنيت و سلامت غذايي مردم نهايت تلاش صورت گيرد و بحمدالله در مازندران به عنوان دارنده رتبه اول توليد در بخش كشاورزي كشور، در اين راستا برنامه داريم.

فلاح با اشاره به اين كه براي ورود به پهنه صادرات بايد توليدات سالم را در دستور كار قرار داد، ياد آور شد: با توجه به توليد ۱۲ درصد از مرغ كشور در مازندران، با ارتقاء سلامت توليدات، دريچه صادرات در اين بخش گشوده گردد.

وي با تاكيد بر اين كه ارزش توليدات سالم بايد با انجام كارهاي ترويجي و تبليغي براي مردم و توليدگران شناخته شود، خاطر نشان ساخت: از برنامه هاي اساسي استان در بخش كشاورزي، توليد محصولات سالم است و در اين مسير از همه توانمندي ها و ظرفيت ها بهره خواهيم برد.

نماينده عالي دولت در مازندران با اشاره به اين كه طرح تحول سلامت كه توفيقات بسياري داشته است، از طرح هاي انقلابي است، افزود: مازندران در اجراي اين طرح و ارايه ميزان خدمات در اين راستا در رتبه ي نخست كشور قرار دارد.

 استاندار مازندران، با بيان اين كه بايد سطح خدمات درماني و بهداشتي را به دورترين نقاط استان ارايه نمود، گفت: تا پايان امسال نزديك به ۱۵۰ مركز ارايه خدمات بهداشتي-درماني در استان افتتاح خواهد شد.

وي انستیتو پاستور ایران، پژوهشکده منطقه شمال کشور را يك مركز استراتژيك علمي-پژوهشي دانست و ياد آور شد: بايد بستر را براي نقش آفريني خيرين در حوزه هاي سلامت، بهداشت و درمان به نحو مطلوب فراهم آورد.

فلاح، افزود: حضور خيرين و سرمايه گذاري در حوزه هاي پژوهشي كه در اين پژوهشكده به ثمر رسيد، چراغ اميدي را روشن نمود كه بايد فروزان بماند.

استاندار با اشاره به اين كه دانشگاه و مراكز آموزشي و پژوهشي بايد ضمن تقويت جنبه هاي آموزشي و تحقيقاتي، به جنبه هاي كار آفريني و تمهيد بسترهاي اشتغالزايي توجه نمايند و تجاري سازي علم در جامعه زمينه سازي شود، تصريح كرد: بايد به سمتي حركت نمود كه نياز كشور در آن راستا قرار دارد و با توجه به رقم بالاي دانش آموختگان بيكار در مازندران به اين نوع نگاه بيش از پيش نيازمند يم.

مقام عالي دولت در مازندران، با اشاره به اين كه ترويج و توسعه پژوهش، گسترش مراكز دانش بنيان و توسعه تعامل بين بخش خصوصي، اجرايي و دانشگاهي از اولويت هاي استان در سال ۹۴ است، بيان كرد: مراكز رشد را بايد بيشتر ترويج کرد و در جهت تبديل اين مراكز به مراكز دانش بنيان با محوريت كارآفريني تلاش جهادي به خرج داد.

استاندار مازندران، افزود: امروز به دنبال تحقق كامل ارتباط و تعامل با بخش خصوصي در خصوص تامين سلامت و بهداشت و درمان هستيم و دولت تدبير و اميد هم براي اين موضوع وقت مي گذارد و برنامه دارد.

در این مراسم، چهار آزمایشگاه تحقیقاتی و تخصصی و يك سايت توليد كيت هاي تشخيص محصولات حلال و حرام و تقلبات غذايي در محل انستیتو پاستور ایران، پژوهشکده شمال کشور در آمل به بهره ‌برداری رسید.

در این آیین آزمایشگاه سموم و آلاینده‌های غذایی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی و پس از آن آزمایشگاه تشخیص ملکولی بیماری‌های عفونی با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بهره‌برداری رسید. سایت تولید کیت‌های تشخیص محصولات حلال و حرام و تقلبات غذایی و آزمایشگاه تشخیص سل و بیوشیمی از دیگر طرح‌های تحقیقاتی انستیتو پاستور ایران پژوهشکده شمال کشور بوده كه با حضور دكتر فلاح در ادامه افتتاح شد.

در مجموع برای این پنج طرح مهم آزمایشگاهي، تحقیقاتی و علمي - تخصصی انستیتو پاستور ایران پژوهشکده پاستور شمال کشور بیش از ۲۵ میلیارد ریال هزینه شده است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۸:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
    0 0
    چطور حلال و حرام را تشخیصمی دهد؟
  • ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
    0 0
    چه دستاورد بزرگی. از دلار چه خبر؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس