کد خبر 372699
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱

استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است.

به گزارش مشرق، قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمله استخوان؛ اما می توان با آن سوپ تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهره برد.

استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است:

1 - مواد مغذی به بدن می رساند
آب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و... است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های B نیز است. بنابراین منبع خوب مواد مغذی مورد نیاز بدن برای روند سوخت و ساز است. بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.

2 - باعث تندرستی می شود
بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند زیرا عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. آب استخوان جوشیده می تواند سیرکننده و انرژی دهنده باشد. از طرفی با تقویت سیستم ایمنی بدن، روند بهبود را تسریع می کند.

 

3 - به سلامت مفصل ها کمک می کند
آب جوشیده استخوان سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها کمک می کند و مفصل ها را سالم نگه می دارد. این آب سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است. مبتلایان به التهاب مفصل و استخوان، مکمل های کوندرویتین سولفات مصرف می کنند زیرا مانع از شکستگی غضروف مفصل می شود. غذاهای طبیعی نسبت به مکمل غذایی سالم تر است. گلیسین، پرولین و آرژنین در کاهش التهاب و درد مفصل موثر است.

 

4 - مواد مغذی مورد نیاز زنان را تامین می کند
زنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می شوند، هر روز آب قلم مصرف کنند. این عصاره به ساخت خون کمک می کند. گلیسین تولید هموگلوبین را افزایش می دهد.

5 - به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند
ژلاتین که از کلاژن استخوان ها به دست می آید، آسان هضم می شود. این ماده عملکرد روده کوچک را بهبود می بخشد و سیستم گوارش را تقویت و سوخت و ساز پروتئین را تحریک می کند تا بدن بتواند پروتئین را هضم کند. بنابراین افرادی که حساسیت غذایی دارند، این عصاره را به برنامه غذایی روزانه شان اضافه کنند.

6 - عملکرد مغز را بهبود می بخشد
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده غذایی به تولید خون، بهبود کیفیت خون و جریان خون کمک می کند و در نهایت عملکرد مغز را بهبود می بخشد. گلیسین نوعی اسیدآمینه است که در عملکرد سیستم مرکزی اعصاب نقش مهمی ایفا می کند. خلق و خو را تنظیم می کند و حافظه را بهبود می دهد. با ایجاد آرامش، خواب آرام را تضمین می کند. پرولین، نوعی اسید آمینه است که کلسترول های کوچک و چسبیده به دیواره های رگ های خون را رها می کند. بنابراین احتمال گرفتگی قلب و رگ های خون را کاهش می دهد.

7 - روند پیری را کند می کند
چین و چروک بر اثر کاهش تولید کلاژن رخ می دهد. کلاژن تشکیل دهنده اصلی مو، پوست و ناخن است. ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. پرولین سلولیت را کاهش می دهد و پوست را نرم می کند. برای پوست عاری از چین و چروک و موهای شاداب، روزانه این عصاره را مصرف کنید.

8 - سیستم ایمنی را تقویت می کند
مصرف این عصاره حساسیت و عدم تحمل غذایی را برطرف می کند. این امر مانع از بروز بیماری های خودایمنی می شود. آرژنین به عملکرد سیستم ایمنی و بهبود زخم ها کمک می کند و سلول های آسیب دیده کبد را ترمیم می کند.

9 - عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد
براساس طب چینی، این عصاره غنی از ماده مغذی است که عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد. هورمون هایی که از این غدد رها می شود، از چند طریق به حفظ سلامت جسمی و ذهنی کمک می کند.

10 - در حفظ سلامت دندان ها موثر است
از آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت می کند و مانع از پوسیدگی دندان می شود.

11 - استخوان ها را تقویت می کند
مواد معدنی چون کلسیم و منیزیم، روند تشکیل استخوان های سالم را سرعت می بخشد و در بهبود استخوان های شکسته نقش مهمی دارد. 

12 - عضله ها را تقویت می کند
گلوتامین روند سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد. عصاره استخوان حیوانات حلال گوشت را می توان به سوپ، برنج، خورشت و... افزود.


منبع: خبرنو

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • امیین ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    6 0
    قبل از خوردن باید آبشو بگذارید داخل یخچال تا چربیش بیاد روی آب و از آب جداش کنید
  • ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    1 2
    ای بابا ... دکتر تغذیه تو تلویزیون میگفت برای بدن ضرر داره و پر از کلستر و چربی وسایر مواد مضرر در واقع ضرر بیشتر از سودش است.... بالاخره چی درسته؟؟!!
  • معین الرعایا ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    1 0
    دانشمندان علوم پزشکی ، بیایید برای رضای خدا ، تکلیف مردم را مشخص کنید. « غذاهای پر چرب که دارای کلسترول بالا هستند ، مفید هستند یا نه ؟ » بطور خلاصه « گوشت سرخ ، قلم استخوان ، دل و جگر ، زرده تخم مرغ و ... » بخوریم یا نه ؟
  • ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    0 0
    ناشناس جان اونی که آقا امیین گفته درسته ممنون امیین جان.نکته ی ظریفی بود
  • ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
    1 2
    مگه از لحاظ شرعی خوردن "مغز استخوان" حرام نیست ؟ موقع جوشیدن استخوانهای شکسته در آب بالاخره مغز استخوان هم به نوعی به آب میاد دیگه. غیر از اینه؟ در حدیثی از حضرت محمد صل الله و آله که قبلا در جایی دیدم یادم هست که حضرت تاکید فرموده بودن استخوانهای قربانی شکسته نشه
    • IR ۲۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
      0 0
      اونیم که خوبه شکسته نشه، استخوان گوسفندی است که برای عقیقه بچه ذبح میشه!
  • ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹
    2 0
    آن که شنیده ای مغز حرام است نخاع است. نه مغز قلم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس