در گزارش زیر به کمک طرفداری به معرفی ورزشگاههای محل برگزاری این دوره از مسابقات پرداختهایم:
ورزشگاه استرالیا یا ANZ (سیدنی، استرالیا)
ورزشگاه استرالیا در شهر سیدنی که بزرگترین و قدیمیترین شهر استرالیا و پایتخت ایالت نیوساوت ولز به شمار می رود قرار گرفته است. سیدنی نیمی از ایرانیان مهاجر به استرالیا یعنی 9323 نفر را در خود جا داده است. جمعیت این شهر 4575000 نفر است. سیدنی نماد کشور استرالیاست و شهری با جذابیتهای بیشمار است که دویست و هجده سال از زمان تاسیس آن میگذرد. این شهر که در جنوب شرقی استرالیا واقع شده، اولین مکانی است که بیشترین میزان جهانگرد در بدو ورود به استرالیا در آن پا میگذارند.
ورزشگاه استرالیا، ورزشگاه خانگی تیم ملی استرالیا است و ورزشگاه اصلی برای برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا است که سه هفته به طول خواهد انجامید. ورزشگاه استرالیا در پارک المپیک سیدنی واقع شده و میزبان هفت مسابقه از جمله بازی فینال خواهد بود.
از آنجایی که اکثر دیدارهای حساس(مرحله گروهی، یکچهارم نهایی، نیمهنهایی و از همه مهمتر فینال مسابقات قهرمانی آسیا)در این استادیوم برگزار می شود، تمام نگاه ها به این ورزشگاه خیره خواهد شد.
این ورزشگاه چندمنظوره، برای انجام بازیهای المپیک 2000 سیدنی ساخته شد و در ماه ژوئن 1999 در رقابتهای مقدماتی جامجهانی برای دیدارهای تیم ملی فوتبال استرالیا افتتاح شد. از آن به بعد، میزبان شماری از بازیهای ساکروس (لقب تیم ملی فوتبال استرالیا) بوده است.
ورزشگاه استرالیا شرایط میزبانی مناسبی را برای بازیهای بینالمللی و ملی داراست و ظرفیت آن 83500 نفر است. از ویژگیهای طراحی آن میتوان به سیستم تهویه، خنککنندگی و گرمایشی طبیعی اشاره کرد. به هنگام بارندگی هم آب باران از سقف بازیافت میشود و برای آبیاری چمن مورد استفاده قرار میگیرد.
این ورزشگاه که در 14 کیلومتری شهر سیدنی واقع شده است و با نام ورزشگاه ANZ شناخته می شود میزبان بازیهای مهمی از جمله دیدار استرالیا و اروگوئه در رقابتهای مقدماتی جامجهانی 2005 بود که. در این دیدار استرالیا توانست پس از 32 سال راهی جامجهانی شود.
شانزدهمین دوره جام ملتهای آسیا از تاریخ 9 ژانویه 2015 (19 دی 93) به میزبانی استرالیا شروع خواهد شد. تیم ملی کشورمان هم که در گروه C با تیمهای قطر، بحرین و امارات همگروه است در بازی دوم خود در تاریخ 25دی 93در ورزشگاه استرالیا با قطر بازی خواهد کرد.
این ورزشگاه میزبان یک دیدار یک چهارم نهایی، نیمهنهایی و فینال و در مرحله گروهی میزبان مسابقات زیر خواهد بود: (ساعت ها به وقت محلی است)
ورزشگاه ملبورن (ویکتوریا، استرالیا)
شهر ملبورن با حدود 3 میلیون 900 هزار نفر جمعیت، پایتخت ایالت ویکتوریا بوده و اولین پایتخت کشور استرالیا قبل از شهر کانبرا و مهمترین شهر فرهنگی این کشور است . ملبورن به لحاظ جمعیت دومین شهر کشور پهناور استرالیا است .
شهر ملبورن با حدود 3 میلیون 900 هزار نفر جمعیت، پایتخت ایالت ویکتوریا بوده و اولین پایتخت کشور استرالیا قبل از شهر کانبرا و مهمترین شهر فرهنگی این کشور است . ملبورن به لحاظ جمعیت دومین شهر کشور پهناور استرالیا است .
ورزشگاه ملبورن با ظرفیت 30 هزار نفر که در می 2010 افتتاح شد، به سرعت به یکی از ورزشگاههای محبوب ملبورن تبدیل شد. علاوه بر دیدار استرالیا مقابل عربستان در رقابتهای مقدماتی جامجهانی، این ورزشگاه، میزبان بسیاری از مسابقات ملی و بینالمللی راگبی بوده است.
طراحی خارق العاده سقف این ورزشگاه که بسیاری از مهندسان و معمارهای استرالیا روی آن کار کردهاند، لذت تماشای فوتبال را برای تماشاگران دو چندان کرده است.
این ورزشگاه که ورزشگاه خانگی دو باشگاه ملبورن است، هر فصل میزبان برگزاری بازی های مهم است.بازیکنان در این ورزشگاه از امکانات تمرینی در سطح جهانی از جمله زمین حرفهای بهترین زمین چمن لیگ استرالیا، استفاده میکنند.
ملبورن میزبان یکی از دیدارهای مرحله یکچهارم نهایی و بازی های زیر خواهد بود: (ساعت ها به وقت محلی است)
ورزشگاه بریزبن(کوئینزلند، استرالیا)
ورزشگاه بریزبن یا ورزشگاه سانکورپ در شهر بریزبن با جمعیت 1820400 نفری که بعد از سیدنی و ملبورن سومین شهر بزرگ استرالیاست،واقع شده است.
ورزشگاه بریزبن یا ورزشگاه سانکورپ در شهر بریزبن با جمعیت 1820400 نفری که بعد از سیدنی و ملبورن سومین شهر بزرگ استرالیاست،واقع شده است.
این ورزشگاه، برای برگزاری مسابقات فوتبال در کوئینزلندساخته شد. گنجایش این ورزشگاه 52 هزار و 500 نفر است. بازیکنان و مربیانی که سابقه بازی در این ورزشگاه را دارند، آن را یکی از بهترین وزرشگاههای دنیا می دانند. این ورزشگاه از زمانی که در سال 2003 توسط مقامات دولتی کوئینزلند بازسازی شد، میزبان 360 بازی فوتبال، کنسرت و راگبی بوده است.
مسابقات مقدماتی قهرمانی آسیا و جامجهانی، دیدارهای دوستانه مقابل سلتیک و اورتون، فینال بزرگ رقابتهای راگبی، فینال مسابقات لیگ راگبی جامجهانی، 14 مسابقه بینالمللی راگبی و 9 مسابقه جامجهانی راگبی 2003 از مسابقات برگزار شده در این ورزشگاه هستند.
زمین بازی استادیوم دو بار با رای بازیکنان لیگ استرلیا به عنون بهترین زمین انتخاب شده است.
بریزبن میزبان یکی از مسابقات مرحله یکچهارم نهایی در رقابتهای قهرمانی آسیا 2015و مسابقات زیر خواهد بود : (ساعت ها به وقت محلی است)
ورزشگاه کانبرا(پایتخت استرالیا)
ورزشگاه کانبرا در شهرکانبـرا، پایتخت کشور استرالیا واقع شده است. این شهر جمعیتی بیش از 235 هزار نفر دارد و بزرگترین شهر غیر بندری استرالیا به شمار میآید.
این ورزشگاه که ورزشگاه خانگی کانبرا ریدرز در لیگ راگبی و یونیورسیتی کانبرا در اتحادیه راگبی این کشور است و استادیوم ملی کانبرانامیده شده است، برای بازیهای اقیانوسیه 1977 با گنجایش 25 هزارنفری ساخته شد و میزبان چهارمین دوره رقابتهای جامجهانی دو و میدانی بود.
ورزشگاه کانبرا محل برگزاری بازیهای المپیک 2000 سیدنی بود.در ابتدا پیست دو و میدانی به طول 400 متر و با عرض 8 لاین یا خط در این ورزشگاه قرار داشت که تا سال 1990 مورد استفاده دو و میدانیکاران قرار میگرفت. این ورزشگاه با اعلام میزبانی مسابقات جامجهانی دو و میدانی 1985 پیشرفت کرد و صندلیهایی در بخش شرقی این ورزشگاه اضافه شدتا ظرفیت آن 11 هزار و 500 نفر افزایش پیدا کند.
ورزشگاه کانبرا میزبان بازیهای قهرمانی فوتبال جوانان جهان در سال 1981 و جامجهانی دو و میدانی در سال 1985 بود. در سال 1990 این ورزشگاه وسعت یافت و پیست دو و میدانی از آن حذف شد.
این ورزشگاه در سال 1997 برای دور مقدماتی رقابتهای فوتبال المپیک باز هم پیشرفت کرد و این تکامل شامل ارتقای سکوهای شرقی، پایین آوردن سطح زمین بازی، اضافه کردن صندلیهای داخلی جدید، مستطیلی کردن سطح زمین بازی ورزشگاه بود.
کانبرا میزبان یک دیدار مرحله یکچهارم نهایی و بازی ها زیر در رقابتهای قهرمانی آسیا خواهد بود: (ساعت ها به وقت محلی است)
ورزشگاه نیوکاسل(نیوساوت ولز، استرالیا)
ورزشگاه نیوکاسل در شهر نیوکاسل، در دهانه رودخانه هانتر واقع شده است. این شهر حدود 288 هزار نفر جمعیت دارد و دومین شهر پرجمعیت ایالت نیوساوت ولز به شمار می آید.
ورزشگاه نیوکاسل یا ورزشگاه هانتر یک ورزشگاه چندمنظوره در شهر نیوکاسل استرالیا است و ورزشگاه خانگی نیوکاسل جتز در لیگ A استرالیا و نیوکاسل نایتز می باشد. توسعه این ورزشگاه باعث شده که صندلیهای جدید، امکانات رسانهای و رختکنهای جدیدی به آن اضافه شود.
ظرفیت این ورزشگاه قبل از باز سازی ، 28 هزار نفر بود، با توسعه این ورزشگاه ظرفیت آن به 33 هزار نفر افزایش داده شد.
رکورد بیشترین تعداد حضور تماشاچیان در این ورزشگاه برای مسابقه راگبی در جولای 1995 بود.
نیوکاسل میزبان یک مسابقه نیمهنهایی وبازی های زیرخواهد بود: (ساعت ها به وقت محلی است)