به گزارش مشرق، عباس حاجي آخوندي در گفتوگو با فارس افزود: ساماندهي، تدوين و تهيه آييننامههاي مرتبط با تأسيس و اخذ پروانه مطب و خدمات درماني و طب سنتي نقش جدي در شفافسازي و استانداردسازي فعاليتها در حوزه سلامت ميتواند داشته باشد که اين برنامهها براي تصويب نهايي به وزير بهداشت پيشنهاد شده است.
مشاور وزير بهداشت در حوزه گياهان دارويي و طب ايراني افزود: نابساماني موجود و سوء استفاده شيادان در مداخلات غيرمنطقي بايد کاسته ميشود و بايد مداخلات طب سنتي علمي باشد.
حاجي آخوندي اضافه کرد: شفافسازي، استاندارسازي پايش خدمات و فعاليتهاي طب سنتي از برنامههاي پيشنهادي در سال 90 است و نظارت وزارت بهداشت بر ارائه دهندگان خدمات طب سنتي و ايراني امسال افزايش مييابد.
وي گفت: وزارت بهداشت نقش مهمي در جلوگيري از اين نابسامانيها و فعاليت شيادان در زمينه طب سنتي بهعهده دارد و ميتواند در ارائه خدمات قابل پايش، استاندارد و جلوگيري از فعاليتهاي شيادان نقش قابل توجهي داشته باشد.
مشاور وزير بهداشت در حوزه گياهان دارويي و طب ايراني افزود: در دولت نهم و دهم طب سنتي و گياهان دارويي تغييرات شگرفي داشته است به طوري که در دولت هشتم واحدي به نام طب سنتي در درسهاي دانشگاهي وجود نداشت ولي در دولت نهم و دهم 4 دانشگاه طب سنتي تأسيس شده است.
وي اضافه کرد: در دولت هشتم حدود 110 داروي گياهي وجود داشت که اين آمار در دولت نهم و دهم به بيش از 600 دارو و فراورده گياهي رسيده است.