اگرچه اصلاح‌طلبان مدعی وحدت و همدلی هستن، اما برگزاری همایش وحدت اطلاح‌طلبان در هفته گذشته نشان داد، میان شورای مشورتی خاتمی، حزب کارگزاران و شورای هماهنگی جبهه اطلاحات اختلافات عمیقی وجود دارد.

کرباسچی تعریف فعالیت حزبی را نمی‌داند/ کارگزاران در انتخابات 88 نشان داد تعریف درستی از فعالیت حزبی ندارد
گروه سیاسی مشرق - علی تاجرنیا از جمله اعضای حزب منحله مشارکت و فیض‌الله عرب‌سرخی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به بهانه برگزاری نخستین گردهمایی جبهه اصلاح‌طلبان  یکشنبه 28 دی ماه با روزنامه شرق به گفتگو نشستند و تعریفی از کار حزبی را به مخاطبان خود ارائه دادند.

محور گفتگوی این دو با روزنامه شرق که با محوریت کار حزبی و ‌بحث بر سر تشکیل یک حزب واحد فراگیر اصلاح‌طلب بود، به  نقد عملکرد غلامحسین کرباسچی به عنوان دبیرکل کارگزاران پرداختند و از او به عنوان نمونه مصداقی برای ناتوانی در انجام کار حزبی نام می‌برند.

تاجرنیا در ابتدای این مصاحبه با اشاره به انتخابات سال 88 و عدم هماهنگی کرباسچی با تصمیم حزب کارگزاران می‌گوید: "در آخرین انتخابات ٨٨ دبیرکل یک حزب سیاسی از یک نامزد و بدنه از یک نامزد دیگر حمایت کردند یعنی تقید به کم است. اتفاقی که افتاده این است که مجموعه‌ای از تشکل‌ها، انجمن‌ها و جمعیت‌ها که طیفی از وظایف و رسالت‌ها را برعهده دارند اما کار سیاسی هم می‌کنند تا جایی که مثلا یک انجمن علمی یا تخصصی حرفه‌ای هم نامزد انتخاباتی معرفی می‌کند."

در ادامه این مصاحبه فیض‌الله عرب‌سرخی با تکمیل سخنان تاجرنیا می گوید: "مثال دکتر تاجرنیا خیلی درست بود. وقتی در یک حزب شورای مرکزی از یک نامزد و دبیرکلش از یک نامزد دیگر حمایت می‌کند معنایش این است که اصلا تعریف فعالیت حزبی پذیرفته نشده است."

کنایه‌ها و انتقادات اصلاح‌طلبان به حزب کارگزاران در حالی است که شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در ماه‌های اخیر دچار تشتت و اختلافاتی شد و محمد هاشمی به دلیل اعتراض به روند فعلی حزب را ترک کرد و استعفای وی با جنجال‌های رسانه‌ای خاصی همراه شد.
از سوی دیگر، برگزاری همایش وحدت اصلاحات در هفته گذشته، نشان داد که اختلافات عمیقی میان جریان اصلاحات و حامیان فتنه وجود دارد و در این همایش، بزرگانی همچون هاشمی رفسنجانی، اعضای کارگزاران و دیگر نخبگان و نظریه‌پردازان جریان اصلاحات حضور نداشتند.






نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
    0 0
    اصل پیوستن به گروهها و احزاب عین شرک است. چون معنای سرسپردگی حزبی مسوول بودن نسبت به حزب و حمایت از تصمیمات جمعی حزب است ولو غلط باشد. در حالی که مسلمان فقط سرسپرده و بنده خدا است و جز به خدا خود را به کسی مسوول نمی داند و جز رضایت خدا را نمی جوید.
  • داود ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۲
    0 0
    حلت خوبه....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس