به گزارش گروه اجتماعی مشرق، دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، افزود: در زمینه مواد غذایی حاوی نمک و برای ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی برنامه های مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک در سطح کشور، در حال انجام است.
وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویت های سیاست های وزارت متبوع است.
حسینی همچنین تصریح کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروه های تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویت های سیاست های وزارت متبوع است.
حسینی همچنین تصریح کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروه های تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.