کد خبر 386768
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۹

در حالی‌که اقدام تروریست‌های داعش در سوزاندن خلبان اردنی باعث بهت همه شده اما همچنان چندین گروگان خارجی دیگر در اسارت این گروه هستند. خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی فهرستی از چند گروگان خارجی که همچنان در اسارت داعش هستند و گروگان‌هایی که در ازای پرداخت خون‌بها آزاد شده‌اند را ارائه کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، از جمله خارجی‌هایی که همچنان در اسارت داعش هستند عبارت‌اند از:

جان کانتلی

این عکاس - خبرنگار انگلیسی در چند ویدیوی منتشره از سوی داعش حضور پیدا کرده و از محل شهرهای کوبانی و موصل بیانیه‌هایی را در این ویدیوها قرائت کرده است. کانتلی برای چندین نشریه انگلیسی شامل ساندی تایمز، سان و ساندی تلگراف فعالیت داشته و در نوامبر 2012 همراه با جیمز فولی، خبرنگار آمریکایی ربوده شد. داعش در اوت 2014 جیمز فولی را اعدام کرد.

پدر پائولو دال‌اوگلیو

این کشیش ایتالیایی اعلام کرده بود که برای ملاقات با شبه نظامیان داعش به شهر رقه در سوریه می‌رود. او از ماه ژوئیه 2013 گم شده و از آن زمان تاکنون دیده نشده است.

سمیر کساب

این تبعه لبنانی که فیلمبردار شبکه ماهواره‌ای اسکای نیوز عربی بوده در 15 اکتبر در حالی‌که در نزدیکی حلب فعالیت می‌کرد ربوده شد.

اسحاق مختار

این خبرنگار موریتانیایی نیز برای شبکه اسکای نیوز عربی فعالیت داشت. او نیز در 15 اکتبر در جریان فعالیت در نزدیکی شهر حلب که بخش‌هایی از آن در دست تروریست‌های داعش قرار دارد ربوده شد.

یک زن آمریکایی ناشناس

این زن سال گذشته میلادی در حالی‌ که برای گروه‌های امدادرسان در سوریه فعالیت می‌کرد، به اسارت گرفته شد. مقامات آمریکایی تاکنون از ترس به خطرافتادن جان این زن هویت او را فاش نکرده‌اند.

سه تن از کارکنان کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

این سه نفر در اکتبر 2013 در نزدیکی شهر سراقب در استان ادلب سوریه ربوده شدند. این سازمان نیز به سبب نگرانی در خصوص به خطر افتادن جان این سه نفر اطلاعاتی در خصوص هویت آن‌ها نداده است.

نزدیک به هفت سرباز لبنانی

این سربازان در ماه اوت گذشته در جریان یک حمله فرامرزی تروریستها به شهر عرسال لبنان ربوده شدند.

گروه داعش تاکنون چند گروگان خود را نیز آزاد کرده است. هیچ یک از کشورهایی که در آزادی این گروگان‌ها دخیل بوده‌اند تایید نکردند که برای آزادی آن‌ها خون‌بها پرداخت شده است یا خیر؟ در زیر اسامی چند تن از آن‌ها را ذکر خواهیم کرد:

گرتا راملی و وانسا مارزولو

این امدادرسانان ایتالیایی که هرکدام 20 و 21 سال سن داشتند در ماه ژانویه پس از آن‌که پنج ماه دوره اسارت را در سوریه سپری کردند به کشورشان بازگشتند.

نیکولاس هامارستروم و ماگنوس فالکهد

این خبرنگاران آزاد سوئدی پس از آنکه 90 روز اسارت را تجربه کردند در ماه ژانویه آزاد شدند. مقامات سوئد فاش نکردند که چه کسی آن‌ها را اسیر کرده و یا چطور آن‌ها آزاد شده‌اند.

ادوارد الیاس، دیدیه فرانسوا، نیکولاس هنین و پیر تورس

این خبرنگاران فرانسوی پس از آنکه 10 ماه در اسارت بودند در ماه آوریل آزاد شدند.

خاویر اسپینوزا، ریکاردو گارسیا ویلانووا و مارک مارگینداس

این خبرنگاران اسپانیایی در ماه مارس گذشته پس از چندین ماه اسارت آزاد شدند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
    0 0
    هیچکدام از آزادشدگان اسیر داعش نبودند بلکه اسیر گروه النصره بودند. کسی که بدست حیوانات داعشی بیافتد کارش با کرام الکاتبین است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس