وی افزود: این نیرو در تولید تجهیزات گلوگاهی، استعداد بازیابی انواع هواپیماها، تولید و بهینه سازی انواع تسلیحات نقطه زن لیزری و پادها، نسل جدید موشک ها کاملا توانمند است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: ، توانمندی تخصصی و تجهیزاتی در جنگ الکترونیکی و افزایش برد هواپیماها با توجه به فراهم کردن شرایط سوخت گیری هوایی و تجهیز هواپیماهای آفندی به تسلیحات پدافندی از دیگر اقدامات موثر نیروی هوایی ارتش است.
وی با اشاره به دستاور دهای رزمایش بزرگ محمد رسول ا... (ص) ادامه داد: این رزمایش که اخیرا در مساحتی بالغ بر دو میلیون و دویست هزار کیلومتر مربع برگزار شد تنهاگوشهای از اقتدار، عزت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.
امیر سرتیپ خلبان شاه صفی افزود: هماهنگی کامل نیروها، وحدت فرماندهی، عملیات پیچیده مشترک، استفاده از دستاوردهای بومی و داخلی صنایع دفاعی کشور، تقویت ایمان و روحیه جهادی از جمله نتایج و دستاوردهای مهم رزمایش بزرگ محمد رسول ا... (ص) بود .
فرمانده نیروی هوایی ارتش، تاکید کرد: توانمندی دفاعی ایران، ناقض امنیت منطقه نیست بلکه نکتهی قابل اعتماد و اتکایی برای برقراری امنیت در نقطهی حیاتی خلیج فارس است. ما بیشترین طول مرز آبی را در خلیج فارس و دریای عمان داریم و پر واضح است که هر اندازه این منطقهی راهبردی امن تر باشد، سهم ما از امنیت، بیشتر خواهد بود و به همین دلیل خود را مکلف می دانیم نقشی موثر در ایجاد امنیت داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به دو جریان گروههای تکفیری و اسلام ستیزی سیاستمداران غرب اشاره و تصریح کرد: بر کسی پوشیده نیست که قدرتهای سلطهجو و اقمار وابسته به آنها با صرف هزینههای گزاف، جریانهای تروریستی تکفیری سلفی و القاعده را در بین کشورهای اسلامی سازماندهی و پشتیبانی می کنند تا از طریق گسترش خشونت، ترور، ناامنی و افراط گرایی، کشورهای مسلمان منطقه را دچار بحرانهای داخلی و درگیریهای قومی و نژادی نموده و چهرهای خشن از دین اسلام و مسلمانان در جهان نمایش دهند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: گروه داعش که به طور رسمی و با حمایت مستقیم برخی کشورهای غربی در زمان بحران سوریه شکل گرفت هماکنون به عنوان مهم ترین تهدید در منطقه و جهان برای امنیت، صلح و ثبات شناخته می شود که اقدامات زشت و وحشیانه این گروهتروریستی مورد تأیید هیچیک از فرقاسلامی نمیباشد
وی بیان کرد: شکست تفکر یکجانبه گرایی و شکستهای پیدرپی در عراق، سوریه، افغانستان و لبنان باعث شد ایالات متحده برای پیشبرد اهداف خود که همان سوق دادن کشورهای مسلمان منطقه به مرحله فروپاشی است، به بازیگران منطقهای متوسل شده و با استفاده از گروهکهای تروریستی، جنگهای نیابتی را در دستور کار خود قرار دهد .
امیر شاه صفی خاطر نشان کرد: نظام سلطه در ادامه اقدامات خود بر علیه مسلمانان و کشورهای اسلامی به اعتقادات و باورهای مذهبی مسلمانان حمله نموده و با درج مطالب و تصاویری بر علیه پیامبر عظیم الشان اسلام که پیامبر یک میلیارد و نیم انسان در جهان می باشد و بهعنوان پیامبر رافت و مهربانی در جهان شناخته می شود روح مسلمانان را
جریحهدار کرد.
وی ضمن دعوت افراد گمراه و نادان به مطالعه تعالیم الهی پیامبر اسلام، افزود: این اقدام نه تنها توهینی آشکار و صریح به دین مبین اسلام است، بلکه اهانت به همه مذاهب و فرق الهی، همه رسولان و ادیان الهی و به تمام انسانهای آزاده جهان می باشد.
فرمانده نهاجا گفت: اگر به تاریخ 36 سالهی انقلاب اسلامی نگاه کنید خواهید دید، از بدو انقلاب، تحریک و تجهیز گروهک های معاند، منافق و تجزیه طلب تا تحمیل جنگی نابرابر و تحریم های بهداشتی و درمانی، اقتصادی، علمی و هوانوردی در دستور کار دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته بود.
وی ادامه داد: تحمیل جنگی نابرابر یکی از راهبرد های زخم خوردگان از انقلاب مردمی ایران بود. در این میان نیروی هوایی ارتش اولین هدفی بود که در حمله عراق علیه ایران در 31 شهریور 1359 مورد حمله قرار گرفت ولی بلافاصله در زمانی کمتر از دو ساعت با عکس العمل این نیرو مواجه شد. در طول جنگ که تا 27 تیرماه 1367 به طول انجامید نیروی هوایی در کنار سایر نیروهای مسلح و بسیج مردمی به دفاع از کشور پرداخت. این در حالی است که به دلیل وابستگیهای خارجی پیش بینی می شد ظرف چند ماه نیروی هوایی زمین گیر شود.
امیر شاه صفی افزود: انجام عملیاتهای نظامی جهت مهار، تثبیت و جلوگیری از پیشروی دشمن، انجام عملیات های شناسایی، نقش فعال در همکاری و پشتیبانی از سایر نیروهای نظامی و بسیج مردمی، از جمله حضور تاثیرگذار درعملیاتهای فتح المبین، بیت المقدس، بدر، خیبر و والفجر8 را میتوان اوج این افتخارات دانست.
وی تصریح کرد: عملیات کلاسیک دزفول و بیتالمقدس، از بین بردن نیرویدریاییعراق در عملیات مروارید در خلیج همیشه فارس، حفاظت از نفتکشها و سایرکشتیهای تجاری و حفظ زنجیره اقتصادی و درآمدزای کشور، سوخت گیری در طول جنگ تحمیلی و حرکت به سمت خودکفایی و بازسازی تجهیزات و تغییر سیستم غربی به سیستم بومی در نیروی هوایی حاکی از شکلگیری چهره جدیدی از توازن توان دفاعی ایران در برابر تهدیدها است که روز به روز در حال تقویت است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: یکی از گامهای بلندی که در جهت سقوط زودهنگام رژیم طاغوتی پهلوی انجام گرفت، حرکت متهورانه کارکنان نیروی هوایی ارتش در 19 بهمن 1357 بود، در این روز تاریخی کارکنان فداکار و متعهد نیروی هوایی با یک حرکت متهورانه به سیل خروشان ملت مبارز پیوستند و با اجرای برنامه رژه و ادای احترام به امام خمینی(ره) رهبر عظیم الشان و بنیانگذار ج.ا.ایران بیعت خود را با ایشان اعلام نموده و سندی از افتخار، حماسه، رشادت و ایمان را در برگهای زرین تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.
وی ادامه داد: نیروی هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست بیگانگان از میهن اسلامی، به سرعت با اتکا به توانمندیهای متخصصانو کارشناسانداخلی، شروع به سازماندهی و بازسازی نیرو کرد و با ایجاد خودکفایی و خوداتکایی، نیازمندیهای فنی و عملیاتی نیرو را تامین نمود.
امیر شاه صفی در پایان گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند تا روابط نظامی شایستهای با ارتش کشورهای دوست و برادر برقرار کند تا سهمی موثر در مسیر توسعه صلح و امنیت منطقهای و جهانی ایفا نماید. در این راستا نیروی هوایی آمادگی همکاری و تبادل تجربیات با نیروی هوایی کشورهای دوست در زمینه تبادل دانشجو و انتقال تجربیات آموزشی، دیدار مقامات عالیرتبه و هیاتهای کارشناسی تخصصی، اجرای رزمایش های مرکب و همکاری های فنی را داشته و از آن استقبال می کند.