به گزارش مشرق به نقل از فارس، نشست فيلم سينمايي «اخراجيها3» با حضور «مسعود دهنمکي» (کارگردان)، «فرشاد گل سفيدي» (مدير فيلمبرداري)، «محمدرضا شريفينيا» (بازيگر)، «امير قادري» (منتقد) و جمعي از اهالي رسانه در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
* دهنمکي: «درباره الي . . .» و «پوپک مش ماشاءالله» هم در شهرستانها سالنهاي زيادي داشتند اما . . .
بنابراين گزارش، در ابتداي اين نشست يکي از حضار از «مسعود دهنمکي» در مورد ناعادلانه تقسيم شدن فيلمها در شهرستانها سؤال کرد که وي در پاسخ، اظهار داشت: اين بخش خيلي به حوزه کاري من ربطي ندارد و پخش کننده مختار است که با سينماها قرار ببندد اما براي بعضي دوستان زمين کج است چراکه در همه ادوار اکران چند فيلم پرمخاطب ميشود و بايد عادلانه سينماها تقسيم شوند.
اين کارگردان در ادامه افزود: «اخراجيها3» به سينماهاي تعطيل شهرستانها هم رونق داد و اين خدمت بزرگي بود که اين فيلم انجام داد و حالا فيلم ما در تهران 27 سالن در اختيار دارد که بدترين و کوچکترين سالنها را به اکران اين فيلم اختصاص دادند.
دهنمکي در ادامه افزود: «درباره الي . . .» و «پوپک مش ماشاءالله» هم 30 سالن در اختيار داشتند و کسي اعتراض نکرد اما حالا با اعداد و ارقام ميشود اين مقايسهها را کرد. اين در صورتي است که فيلم ما پولهاي معوقه و پرداخت نشده سينمادارها را هم در اکران جبران کرده است و يک گردش مالي خوبي در سينما رخ داده است و بعضي حرفها واقعاً بيانصافي است و اين در صورتي است که من به پخش کننده فيلم خود هم اطمينان دارم و اعتقاد دارم که بين دو فيلم برتر اکران تقسيم عادلانهاي صورت نگرفته است.
* دهنمکي: من سريدوز نيستم و در پلان به پلان فيلم خودم حرف براي گفتن دارم
به گزارش فارس، در ادامه اين نشست يکي از حضار از «مسعود دهنمکي» در مورد پراکندگي فيلم سؤال کرد که وي در پاسخ بيان داشت: من اين مسئله را قبول ندارم و فيلم من در برآيند مسائل فني نمره قبولي ميگيرد. خوب، خالي از ضعف هم نيست چرا که ما يک سوژه ملتهب اجتماعي را دستمايه کار خود قرار داديم و تصوير شرايط ملتهب جامعه را نشانه گرفتيم.
اين کارگردان در ادامه افزود: نوع ساختار و فيلمبرداري کمک کرد تا اين القا بهتر صورت گيرد و من اعتقاد دارم در ساخت يک فيلم نبايد کمفروشي کرد. من سريدوز نيستم و در مورد پلان به پلان فيلم خودم حرف براي گفتن دارم و همه سه موضوعي که موازي در فيلم مطرح ميشود در آخر به يک سرانجامي ميرسد.
* گلسفيدي: در «اخراجيها3» از دوربين روي دست استفاده شد تا حس صحنه به مخاطب انتقال داده شود
به گزارش فارس، در ادامه «امير قادري» از «فرشاد گلسفيدي» در مورد نوع فيلمبرداري سؤال کرد که وي در پاسخ اظهار داشت: در «کدام استقلال، کدام پرسپوليس» با «مسعود دهنمکي» همکار بودم و اين کار نيز به صورت دوربين روي دست کار شد تا حس صحنه به مخاطب انتقال داده شود.
* دهنمکي: منتظر مرگ من در سينما هستند
در ادامه يکي از حضار از «مسعود دهنمکي» در مورد کپي فيلم سؤال شد که وي در پاسخ، خاطرنشان کرد: کپي کردن کار فيلم کاري سخت بود، چرا که 40 مگ بايت دانلود کردن، دشوار است و جالب است که کسي اعتراض هم نميکند! اما اگر جلوي کپي دو نسخه قبلي را هم ميگرفتند، «اخراجيها2» 16 ميليارد تومان ميفروخت.
وي گفت: کپي فيلم هم با موبايل نبوده و عجلهاي کار کردند چون منتظر مرگ من در سينما هستند.
اين کارگردان در ادامه افزود: «اخراجيها3» در بعد صنعت و رسانه موفق عمل کرد اما در فرم ميتوانست بهتر هم باشد و در عالم سينما همهچيز ميتواند تغيير کند.
وي اظهار داشت: در اين فيلم مصاديق ذيل مفاهيم است چرا که «اخراجيها3» را هشدار دهنده ساختم.
* دهنمکي: در سال جاري با 30 درصد ريزش مخاطب همراه بوديم
دهنمکي ادامه داد: در سال جاري با 30 درصد ريزش مخاطب همراه بوديم و اين براي سينماي ايران خيلي بد است و اميدوارم اين موضوع هرچه سريعتر توسط مسئولان پيگيري شود.
* شريفينيا: سينما را دانشکده عمومي فرض نکنيم
به گزارش فارس، در ادامه «محمدرضا شريفينيا» نيز گفت: اگر در سال 100 تا فيلم توليد شود حدود 80 تاي آن به من پيشنهاد ميشود اما من در 3 فيلم بيشتر بازي نکردم و اعتقاد دارم دانشکده عمومي فرض نکنيم، سينما براي قشر فرهيخته نيست بلکه براي عموم مردم است و اگر همه فيلم نبينند به فارسي وان گرايش پيدا ميکنند.
اين بازيگر در ادامه افزود: دو فيلم خوب را با هم مقايسه نکنيم و جلوي يکديگر قرار ندهيم چرا که اين فيلم باعث رونق سينما شدهاند و در ضمن «اخراجيها» سه قصه مرتبط است اما بعضي آن را جدا فرض ميکنند.
* دهنمکي: «اخراجيها 4» حرف متعاليتري در بردارد
در ادامه «مسعود دهنمکي» گفت: و من از تيم جواني استفاده کردم تا پتانسيل اين را داشته باشند که فيلم را 45روزه جمع کنيم و استفاده از طنز هم در فيلم سليقهاي است.
در پايان اين نشست «مسعود دهنمکي»، گفت: «اخراجيها 3» به زبان مردم صحبت ميکند و حرف دل مردم را ميزند پس مورد استقبال قرار ميگيرد و من تريبون هيچ جناحي نيستم و اگر نسخه بعدي ساخته شود حرف متعاليتري در بر دارد.
در پايان لوح تقديري به مدعوين اهدا شد.