کد خبر 400128
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳

مسافت 900 کیلومتری تهران - مشهد از دو نظر معبر حادثه سازی است؛ اولین دلیل آن تردد زیادی است که در آن انجام می شود. بیابانی و یکنواخت بودن مسیر هم باعث خستگی، کسلی و خواب آلودگی رانندگان می شود که علت بخشی از سوانح است.

به گزارش مشرق، برخی از جاده های خطرناک کشور عبارتند از:

تهران - سمنان - مشهد

مسافت 900 کیلومتری تهران - مشهد از دو نظر معبر حادثه سازی است؛ اولین دلیل آن تردد زیادی است که در آن انجام می شود. بیابانی و یکنواخت بودن مسیر هم باعث خستگی، کسلی و خواب آلودگی رانندگان می شود که علت بخشی از سوانح است.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم
تهران - قم - شیراز

برای اینکه از تهران به شیراز بروید، باید از جاده قم - تهران بگذرید که شلوغ ترین جاده است. اتوبان قم - اصفهان به دلیل سرعت بالای اتومبیل های عبوری هم یکی از معابر حادثه ساز است.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم
تهران - خوزستان

گردنه های استان چهارمحال و بختیاری از خطرناکترین گذرگاه ها هستند. برای همین برخی از افراد ترجیح می دهند که از سمت شیراز به اهواز و آبادان بروند که خطرش کمتر است، نه از این راه.

جاده چالوس

عرض کم جاده، تردد بسیار زیاد در روزهای تعطیل، قدیمی بودن جاده، کوهستانی بودن و خطر ریزش سنگ و بهمن، جاده چالوس را به یکی از ترسناکترین جاده های کشور تبدیل کرده است.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم
هر چند 3 محور شمالی اتوبان رشت، محور فیروزکوه و جاده هراز هم در نوع خود خطرناک هستند، اما خطرشان از جاده چالوس کمتر و رانندگی در این مسیر برای رانندگانی که تجربه کمتری دارند، راحت تر است.

سیرجان - بندرعباس

کیلومتر 300 این جاده، بسیار حادثه خیز است چون عرض کمی دارد و کامیون ها و تریلرهای بزرگ و ترانزیتی هم در آن رفت و آمد می کنند. بنابراین باید در این محدوده ضمن حفظ آرامش خود، سرعت مجاز و حتی کمتر از آن را با توجه به ایمنی اتومبیل خود رعایت کنید.

جاده وهن آباد

وهن آباد شهری در حوالی رباط کریم در استان تهران است. محور مواصلاتی این جاده به اتوبان قم که تردد بسیار بالایی دارد، یکی از معابر پرخطر است. عرض کم و تعریض نیمه کاره و همچنین دید کم در شب به دلیل وجود نداشتن نور کافی از دلایل حادثه خیز بودن محور وهن آباد است. اگر قصد گذر از این منطقه را دارید، حتما زمان سفرتان را طوری تنظیم کنید که به شب و تاریکی نخورید.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم
اتوبان پردیس

اتوبان پردیس تهران هم یکی از معابر حادثه ساز در کشور است. قبل از افتتاح رسمی این پروژه، وجود نداشتن معابر و برخی اشکالات فنی باعث شده بود این اتوبان حتی برای مدتی بسته شود. با اینحال، این روزها خبرهایی از تصادف هایی در این معبر به گوش می رسد. رعایت نکات ایمنی و سرعت مجاز می تواند سلامت شما را در این جاده تضمین کند.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم
بندرعباس - لار

در این جاده 300 کیلومتری هیچ تعمیرگاه یا آبادی و حتی پمپ بنزینی وجود ندارد. جاده ای که در برخی نقاط آن علائم خط کشی شده هم وجود ندارد و تیرهای برق چوبی هم در کناره جاده دیده می شود.

همه اینها معبر بندرعباس به لار را به یکی از معابر خطرناک در شب تبدیل کرده است، بنابراین در گذر از این راه باید تمام مسائل ایمنی را رعایت و قبلا مسائل فنی و بنزین اتومبیل تان را بررسی کنید.

قم - گرمسار

میزان تلفات این معبر تازه تاسیس به حدی بوده که فرمانده انتظامی قم از این میزان ابراز نگرانی کرده و استاندارد نبودن جاده بارها مورد انتقاد قرار گرفته. با اینحال در آن تردد می شود و نهایت دقت شما را طلب می کند.

گردنه اسدآباد همدان

گردنه اسدآباد همدان بین دو شهر همدان و کرمانشاه قرار گرفته و ارتفاع آن به حدود 2000 متر می رسد. اغلب روزها شرایط نامناسب جوی و کوهستانی بودن این مسیر باعث به وجود آمدن تصادف های سختی شده. قبل از گذر از این مسیر حتما شرایط جوی و آب و هوایی را بررسی کنید.

جاده اصفهان

این جاده کفی و یکنواخت است و تردد خودروهای ناهمگونی مثل کامپیون و خودروی سواری در آن زیاد است و باید ضمن حفظ آرامش، سرعت مجاز را رعایت و در مواقع خستگی حتما جایی را برای استراحت انتخاب کنید تا یکنواختی جاده باعث پرت شدن حواس شما نشود.

جاده مازندران

این جاده به دلیل مارپیچ بودن و دو بانده نبودن در برخی مسیرها و رعایت نکردن سرعت جزو جاده های پرخطر تلقی می شود. بارندگی هم احتمال خطر را بیشتر می کند؛ بنابراین رعایت سرعت مطمئنه و آگاهی از شرایط جوی در روزی که قصد سفر دارید، ضروری است.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم
جاده خراسان

این جاده هم جزو جاده های یکنواخت و خسته کننده است که تردد در آن زیاد است. رانندگان در آن هر 2 ساعت باید با توقف خودرو، استراحت کوتاهی داشته باشند. همچنین مسافران نوروزی می توانند با مراجعه به پایگاه های هلال احمر برای اسکان در شب اقدام کنند.

جاده سلفچگان

این جاده پر پیچ و خم و پرچاله حتما راننده ای را می طلبد که از رانندگی در جاده آگاهی و تجربه داشته باشد. اگر راننده ای خسته و تازه کار هستید، به هیچ وجه در شب در این جاده حرکت نکنید. از وضعیت آب و هوایی این جاده هم قبل از سفر حتما باخبر شوید.

جاده‌های خطرناک ایران را بشناسیم

منبع: هفته نامه سلامت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • حبیب ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    1 0
    پس مسیرهای امن کدام ها هستند ؟
  • ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    4 0
    مرد مومن مگه جاده ای هم موند؟ همش نا امن هست مخصوصا با تابوت متحرک ها
  • محمدرضا ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    2 1
    ببخشید جاده مازندران دقیقا کجاست؟چرا چالوس جز این جاده قرار نگرفت ؟هدفتون دقیقا از نگفتن هراز یا فیروزکوه چیه؟
  • سعید ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    1 0
    جاده ای هم باقی موند؟
  • ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    2 0
    "تهران - خوزستان گردنه های استان چهارمحال و بختیاری از خطرناکترین گذرگاه ها هستند. برای همین برخی از افراد ترجیح می دهند که از سمت شیراز به اهواز و آبادان بروند که خطرش کمتر است، نه از این راه." !!!!!!!!!!!!!!! لقمه رو دور سرت میچرخونی؟ آخه کی از راه شیراز میره خوزستان؟؟؟ بهترین راه مسافرت به خوزستان از سمت لرستان (تهران-قم-اراک-خرم آباد-اندیمشک-اهواز) هستش
  • ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    1 0
    بهتر بود به محور آمل به چمستان هم اشاره ای میشد
  • ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    1 0
    جاده ازنا به اراك رو هم اضافه كنيد.
  • ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    0 0
    چیزی به نام امن نداریم.بقیه کم خطر تر هستند
  • ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    0 0
    جاده اهر در استان آذربایجان شرقی در هر روز چندین کشته دارد و متاسفانه تمامی مسئولین چشمشون رو به کشتار های این جاده که به جاده مرگ مشهور است بسته اند. چند مدل پیش بود که 5 معلم کشته شدن. نمیدونم چرا جاده ای مثل اهر که هر روز تعداد زیادی کشته داره تو گزارشتون اشاره نشده. انشا الله که این عدم اشاره به جاده مرگ چهت دار نباشه
  • نقی ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    0 0
    در مورد اول بهتر بود شاهرود سبزوار قید میشد که 260 کیلومتر است و دقیقا در میانه ان 900 کیلومتر است و هر چی میری تمام نمیشه و بیابان وکویر در اطراف میبینی
  • ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    0 0
    جاده خراسان،جاده مازندران.... طوری نوشته انگار 50سال پیشه.کدوم جاده در خراسان و........ مسخره ترین گزارش سال تا حال
  • علی ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۵
    0 0
    جاده بین شهری هشت بندی به میناب در هرمزگان نیز یکی از بدترین جاده های کشور است
  • محسن ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۷
    0 0
    خیلی مسخره نوشتید. اصلی ترین و پرترددترین جاده ها رو اسم بردید. منظورت از جاده مازندران همان جاده هراز هست یا تهران به سواد کوه (فیروزکوه)؟ 900 کیلومتر جاده تهران به مشهد رو یکجا حساب کردی؟؟؟؟!!
  • از تبریز ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    0 0
    جاده سراب به بستان اباد در اذربایجانشرقی دارای شیب های قوس دار و خطرناکیست بدون اینکه علائم اخطار کننده ای هم وجود داشته باشد واگر راننده با سرعت پایین حرکت نکند جاده ماشین را هدایت خواهد کرد نه راننده
  • محمد ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۹
    0 0
    من خودم شاگرد شوفر اتوبوس بودم بیش از صد بار از این جاده ها رد شدم اونم با 110 تا سرعت با 40 تا مسافر هیچ خطری هم نبود لطفا بیشتر دقت کنید
  • کرماشان ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
    0 0
    جاده کرمانشاه به کردستان ازسمت اورامانات(پاوه به مریوان) خطرناکترین جاده کشوره که به خاطربارش برف ۶ماه ازسال مسدوده وارتفاع برف به۱۲مترهم رسیده وبه قدری پبچ وخم وگردنه داره که مسیر۳۰کیلومتری پاوه به نوسود ۳ساعت طول میکشه درضمن دراین منطقه گروهک های ضدانقلاب مستقراند...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس