کد خبر 402496
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

مدیر کمیته فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم از انسجام نشست‌ها در نمایشگاه‌ بیست و هشتم کتاب تهران خبرداد و گفت: تاکنون عمان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران تقاضای برنامه‌ای نداشته اما تاجیکستان برنامه‌هایی خواهد داشت.

به گزارش مشرق، یحیی دهقانی مدیر کمیته فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم نمایشگاه کتاب تهران  پیرامون سیاست‌های پیش رو و برنامه‌های تدارک دیده شده برای نمایشگاه کتاب در دوره بیست و هشتم اظهار داشت: برنامه‌ها در کمیته علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم به نحوی تدارک دیده شده تا در 5 سرا اجرای برنامه را شاهد باشیم.

وی در ادامه متذکر شد: 4 سرا برنامه‌هایی مربوط به ناشران دانشگاهی، آموزشی، کودک و نوجوان و سرای اهل قلم بین‌الملل خواهند داشت. این سراها و برنامه‌ها مستقل خواهد بود، اما تماما زیر نظر ستاد مرکزی فعالیت می‌کند.

به گفته مدیر کمیته فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم، یک سرای اصلی در شبستان هم دایر می‌شود که میزبان حدود 5 یا 6 برنامه خواهد بود، که برخلاف سال‌های قبل برنامه‌ها و نشست‌هایی درباره حوزه نشر را برگزار می‌کند. البته در این سالن برنامه‌هایی در ارتباط با کتاب هم تشکیل می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه محدودیت فضایی باعث شده مشکلات عمده پدید آید، متذکر شد: در نمایشگاه‌هایی چون لندن و فرانکفورت در گوشه گوشه سالن‌ نشست‌هایی را همواره شاهد هستیم، اما متاسفانه در نمایشگاه تهران فشردگی و برنامه‌های پشت سر هم از کیفیت کاسته بود حتی از بابت صدا هم ایزوله نبودیم و در سالن‌های کودک و نوجوان که اکثرا برای راه رفتن هم مشکلاتی وجود دارد گاهی سخنرانی‌هایی برپا می‌شد.

وی افزود: از این رو یا باید تعداد نشست‌‌ها را کم کنیم و یا در صورت زیاد بودن باید مکان مناسبی تدارک دیده شود اما تا محل مناسب دائمی برای نمایشگاه با این مشکلات باید کنار آئیم.

دهقانی در پاسخ به اینکه در سال‌های گذشته فشرده بودن نشست‌ها اغلب از کیفیت آنها می‌کاست، آیا برای تشکل‌ها و کیفیت نشست‌ها هم فکری شده است، ادامه داد: سالن‌های کودک، دانشگاهی و آموزشی زیر سازه‌ها و چادر برگزار می‌شود، بخشی از آنها جدا شده و با دکوری در سالن نشست‌های علمی نشست‌هایی خواهد داشت. البته یک سالن هم در ورودی شبستان خواهیم داشت که در دوره‌های گذشته هم پوشیده بود، مخاطبانی حدود 200 نفر را پوشش می‌دهد. اما در سال 93 در بخش بخش سالن‌ها مکان‌هایی را با طناب جداسازی کرده و نشست‌هایی را برگزار می‌کردند، از این رو امسال این نشست‌ها منسجم تر خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه آیا عمان که امسال به عنوان مهمان ویژه معرفی شده برنامه‌ ویژه‌ای خواهد داشت، ابراز داشت: تاکنون عمان برنامه‌ای را تقاضا نداده است، اما انجمن دوستی ایران و تاجیکستان برنامه‌هایی خواهد داشت، از سوی دیگر کشورهایی نظیر افغانستان هم برنامه‌هایی را ارائه کرده‌اند.

مدیر کمیته فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم  نمایشگاه کتاب تهران در پایان در مورد این سوال که به نظر شما برجسته‌ترین نشست در نمایشگاه امسال ذیل برنامه های کمیته علمی فرهنگی چه خواهد بود، گفت: به نظر ما که حرفه‌‌مان نشر است، برجسته‌ترین نشست‌ها درباره مسائل مربوط به نشر از قبیل، اقتصاد نشر، ممیزی، ضوابط نشر، ویراستاری نشر، نقش کتاب در تقویت زبان فارسی و... خواهد بود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس